Jelenlegi hely

Üzletek

Festés? Felújítás? Hőszigetelés?

Ha Önnek pontos elképzelései vannak, hova, melyik felületre milyen színeket, anyagokat és milyen minőséget szeretne alkalmazni, szakáruházunkban biztosan megtalálja.

Ha Önnek még nem tudja, hogy melyik helyiségben milyen anyagokat, színeket, árnyalatokat  szeretne, és ez milyen minőségű anyagokkal valósítható meg, akkor szakembereink készséggel  adnak tanácsot, segítenek kiválasztani a megfelelőt.

Ha Önnek a festés, felújítás előtt megbízható kivitelezőre van szüksége, vagy szívesen kérne tanácsot lakberendezőtől, belsőépítésztől,  készséggel ajánlunk Önnek tapasztalt szakembert is.

Beázott a nemrég festett  mennyezet? 

Ráfröccsent a kávé  az étkező falára?

Szeretné eltüntetni a csúnya foltokat?

Szeretné felújítani háztartási gépeinek zománcfelületét?

Megunta  a régebbi, de még jó állapotban lévő bútorait?

Menő mintás gördeszkát  szeretne a gyermeke?

Szívesen kidekorálná motoros vagy biciklis sisakját valami érdekes motívummal, vagy egyszerűen ki szeretné próbálni, hogy nézne ki a sisak csillámos vagy metálhatású felülettel?

 Mégsem tetszik az elképzelt motívum vagy az új felület? Jó lenne eltávolítani?

A megoldás pofonegyszerű:  Novasoldekorációsspray (Pinty termékcsalád)!

Csak az Ön kreativitása szabhat határt a Novasol dekorációs sprayk felhasználási lehetőségeinek.Használhatja fémre, fára, üvegre, gipszkartonra, vászonra, vagy akár bőrre.

Nálunk, a Színes Kereskedésnélmegtalálja a teljes választékot  - munkatársunk szívesen segít kiválasztani az Ön által elképzelt felülethez és művelethez alkalmas sprayt.

Szeretne többet megtudni a Novasol dekorációs spraykről?

Jöjjön el hozzánk, a Színes Kereskedéshez, a „Békás Házba”, ahol a Pinty termékcsalád mellettszinte mindent megtalál,  amire Önnek a festéshez, felújításhoz, külső és belső munkálatokhoz szüksége lehet!

SZÍNES KERESKEDÉS Kft.

1106 Budapest, Tarkarét u.2.

http://pintyfestek.festekpalota.hu

e-mail: ugyfelszolgalat@szines-kereskedes.hu

webáruház: www.festekpalota.hu

Tevékenységi kör:
díszfaiskola, örökzöldek,díszfák, díszcserjék, lágyszárú évelők, bonsai, forma növény, extra méretű növények, termő gyümölcsfák.
Bemutatkozás:
Az 1998-ban nyílt díszfaiskolai lerakatunkba 1 ha-on  válogathat a kertépítő és a lakossági vevő egyaránt. Kínálatunkban megtalálható minden kertstílus növénye, a falusi kerttől a minimál kerten keresztül a japán  kertig.  Extra méretű dísznövényeink kínálata egyedülálló Magyarországon.  Emellett gyümölcsfákat is értékesítünk az 1-2 évestől a már koros, termő méretig, szintén egyedülálló kínálattal.

KLINKA-GEO TRANS Kft.

35 éves szakmai múlttal rendelkezik, a megrendelői igényekhez igazodva magas technikai háttérrel, teherautó-, és gépparkkal, szakmai tudásunkkal állunk rendelkezésére.

•Családi és társasházak kulcsrakész kivitelezése•Épületek elbontása• Bontási hulladék elszállítása befogadó nyilatkozattal•  Nagytömegű és alapozási földmunkák •Tereprendezés, tükörfelület kialakítása•  Szerkezetek építése, vasszerelése, betonozása•  Falazott szerkezetek építése •  Bontási hulladék újrahasznosítása•  Sóder, homok, termőföld és nagytehebírású töltőanyagok értékesítése • Vízépítési (árvízvédelmi) munkák • Geotextila, georács, út és épület ágyazat készítése• Nehézgépek szállítása 60 tonna súlyig

KLINKA-GEO TRANS KFT • Klinka László Gergely • 1165 Budapest Táncsics u. 19 • Telefon:06-20-33-38-951 •www.klinka.hu  •klinka@klinka.hu

Uszodatechnikai anyagok, kellékek forgalmazása, medencék karbantartása.

A GK Online Magyarország egyik legnagyobb mosogatótálca forgalmazója. Mosogatók gyártó szerint, konyhai csaptelepek, hulladék tárolók, komplett mosogatópult.

Csapok, szerelvények, Fürdőszobai és konyhai kiegészítők, Szaniter termékek, Konyha gépek és kiegészítőik. Víz, gázszerelési kiegészítők
Zuhanyok és zuhanyrendszerek. Kádak, zuhanykabinok. Kádparavánok, térelválasztók. Fürdőszobabútorok. Mosogatótálcák, légkondicionálók, elszívók, vízmelegítők, fűtő készülékek, háztartási kisgépek, légtisztítók, párásítók.

Cégünk 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtők importjával és gyártatásával foglalkozik. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. Az általunk kínált borhűtő választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú bor kollekciót és a komoly bor gyűjteményt igénylő bor klíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. Címszavak: Borhűtő; Bortárolás; Borhűtők; Dunavox borhűtő; Beépíthető borhűtő; Exkluzív borhűtők; Kétszekciós borhűtő; Háromszekciós borhűtő; Kompresszoros borhűtő; ; Termoelektromos borhűtő.

fűnyíró traktorok forgalmazása

Garden Spirit Kerti Innovatív Látványkonyha: grillsütő, kemence, konyhai sütő, konyhai főzőlap, előkészítő és rakodófelület

grillsütő, kemence, konyhai sütő, konyhai főzőlap, előkészítő és rakodófelület

Bútor, textil, dekoráció, enteriőrtervezés

A SPA víztisztító termékek semlegesítik az egészségre ártalmas klórt, megszűrik a nehézfémeket és más szennyeződéseket (mint pl. arzén, ólom, higany) és elpusztítják a baktériumokat, gombákat.

LAKBERENDEZÉS, DESIGN - FELÚJÍTÁS, ÁTÉPÍTÉS, BÚTORTERVEZÉS

Igényes, európai színvonalú házakat, otthonokat szeretünk tervezni. Az egyén és család legintimebb tereinek tervezése különös gondosságot igényel. Oda kell figyelnünk a terepadottságokra, a nap járására, figyelembe kell vennünk az adott család életviteli szokásait, de még a családtagok kisebb nagyobb „bogarait” is. Van aki nem szereti a konyhaszagot, de van olyan aki a családdal együtt szeret főzni. Van akit a legkisebb zaj idegesít, van akit a napsütés zavar a hálószobában. Sokfélék vagyunk, így az otthonaink is sokfélék.

Toilette Nett®
Bidé, átalakítás nélkül! Toilette Nett® az övön aluli tisztaság érzése! Keresse a fürdőszoba szaküzletekben! Kulcsszavak: wc, bidé, bide, fürdőszoba.

KÖNYVSZEKRÉNYEK
A GONDOLAT SZABADSÁGÁNAK TÁRHELYE
Mely egy médiaszekrénnyel harmónikusan társítva átfogó látványt kölcsönöz,és előkelő otthont varázsol önnek.Stilizált megjelenéssel (klasszikus modern bauhaus).A lehetőségek és az egyéni tervezés kohéziójából,méltóságteljessé teheti társalgóját, dolgozószobáját.Könyvtárak falrendszerként,térelválasztónak.Megoldásokat kínálunk egy adott falszakasz 50%-kal több könyv elhelyezésére.Könyvek dupla sorban,mégis áttekinthetően elrendezve.

Gardrób, beépített szekrények, tolóajtós szekrények,konyhabútor,irodabútor,egyedi bútor gyártás

Konyhabútor tervezés,egyedi konyhabútor gyártás,elemes konyhabútor kivitelezés,üvegtégla raktárról,22 féle gyerekbútor család,beépített szekrények

GYEREKBÚTOR és KONYHABÚTOR 3D-s tervezés és kivitelezés.Cseh, olasz, német ÜVEGTÉGLÁK raktárról. Beépíthető háztartási készülékek állandó akciója.

Lépjen be a fény és a fantázia birodalmába! LED-es és izzós Fényfüzérek, Fénykábelek, Fényjégcsapok, Fényfüggönyök, EL (elektrolumineszcens) fény, LED szalagok, Karácsonyi motívumok (hópihe, csillag, szarvas, …) széles méret és szín választékban! Nálunk mindent megtalál, ami a bel- és kültéri fénydekorációhoz kell, akár év közben akár Karácsonyra!

Szőnyeg, lakástextil, csempe és fürdőszoba: Az Ön elhatározásától a kényelmes otthonig.

Egy igazán szép lakás belső harmóniáját, hangulatát az ízlésesen összeválogatott és megtervezett textilek teremtik meg. Minőség és stílus méltányos áron

Épületautomatizálás, multimédia vezérlés akár interneten keresztül, okostelefonokkal is (Domintell és Niko Home Control rendszerek magyarországi forgalmazója).

A KAPU-CENTRUM Kft. több, mint 24 éve, nagy tapasztalattal foglalkozik kaputechnikai berendezések (garázsajtók, kertkapuk, kapumozgató berendezések, kerítések forgalmazásával, szerelésével, javításával, melyhez kapcsolódóan vállalunk lakatos szerkezet gyártást és villanyszerelést is. Magyarországi forgalmazói vagyunk a DISAN központiporszívó rendszernek és a WÖHR parkoló berendezéseknek. Társasházak, irodaházak üzemeltetésében veszünk részt, 24 órás szerviz ügyeleti szolgálatot biztosítunk szerződött partnereink részére.

Szolgáltatásaink:
Klímakészülékek forgalmazása.
Klímakészülékek szakszerű telepítése.
Klímák javítása és karbantartása.
Tervezés, kivitelezés, javítás, rövid határidővel.
Helyszíni felmérés, szaktanácsadás.

A Pere Kft. 1998-ban szerződést kötött a finn COVER ALUPRODUCTS OY Ltd. Céggel, annak exkluzív erkély-, terasz-, balkonüvegezési technológiájának kizárólagos magyarországi bevezetésére és elterjesztésére. A termék egyedi megjelenése, kiváló minősége, különleges megoldása függőleges keretprofilok nélküli, teljesen nyitható, tetszőleges szögben, vagy akár ívben is kialakítható és mozgatható üvegtáblái - révén igen nagy tetszést aratott országszerte és egyre nagyobb mértékben terjed. Exkluzív télikertek kivitelezése.

Neves 20. századi tervezők "örök darab" replika bútorait találja belvárosi bemutatótermünkben.

Fő profilunk a szalagfüggönyök tisztítása, környezetkímélő technológiával. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, hővédő-, és biztonsági fóliák, thermo függönyök és hagyományos textilfüggönyök készítésével is. Szalagfüggöny tisztítás, javítás, gyártás. Redőny, reluxa, roletta, napellenző, szúnyogháló készítés és javítás, Hő és fényvédő fóliák, ablak fólia, függöny tisztítás, napellenző tisztítás.

Fő tevékenységünk: zárak, vasalatok nagykereskedelmi értékesítése, de szerszámok, kötőelemek, kerti szerszámok is megvásárolhatók a cég által forgalmazott mintegy 8.000 termék között.
A Zár-Vasalás 97' Zrt. vevőkörébe elsősorban kiskereskedelmi egységek, barkácsboltok tartoznak, de viszonteladói az ország egész területén megtalálhatók.
A Zár-Vasalás 97' Zrt. kiemelt forgalmazója az ELZETT záraknak, hengerzár betéteknek, lakatoknak, de folyamatosan bővül az olcsó és jó minőségű import termékek köre is.

Rio Design - modern formájú ülőgarnitúrák, asztalok, székek jó áron. Bőrülőgarnitúra, szövetülőgarnitúra, dohányzóasztal, szék, étkezőasztal, szekrény, szőnyeg és lámpák forgalmazása.

Oldalak