Jelenlegi hely

Üzletek

Szekcionált garázskapuk (150-170e.Ft+áfa/db). Garázskapu motor: 60-70e.Ft. Szendvicspanelek már 5e.Ft+áfa-tól! Kapunyitó már 20e.Ft-tól.

Wifi kapu megfigyelő= 13.900 Ft.  IP kamera, Video kaputelefon (28e.Ft)

Tevékenységi kör:
díszfaiskola, örökzöldek,díszfák, díszcserjék, lágyszárú évelők, bonsai, forma növény, extra méretű növények, termő gyümölcsfák.
Bemutatkozás:
Az 1998-ban nyílt díszfaiskolai lerakatunkba 1 ha-on  válogathat a kertépítő és a lakossági vevő egyaránt. Kínálatunkban megtalálható minden kertstílus növénye, a falusi kerttől a minimál kerten keresztül a japán  kertig.  Extra méretű dísznövényeink kínálata egyedülálló Magyarországon.  Emellett gyümölcsfákat is értékesítünk az 1-2 évestől a már koros, termő méretig, szintén egyedülálló kínálattal.

KLINKA-GEO TRANS Kft.

35 éves szakmai múlttal rendelkezik, a megrendelői igényekhez igazodva magas technikai háttérrel, teherautó-, és gépparkkal, szakmai tudásunkkal állunk rendelkezésére.

•Családi és társasházak kulcsrakész kivitelezése•Épületek elbontása• Bontási hulladék elszállítása befogadó nyilatkozattal•  Nagytömegű és alapozási földmunkák •Tereprendezés, tükörfelület kialakítása•  Szerkezetek építése, vasszerelése, betonozása•  Falazott szerkezetek építése •  Bontási hulladék újrahasznosítása•  Sóder, homok, termőföld és nagytehebírású töltőanyagok értékesítése • Vízépítési (árvízvédelmi) munkák • Geotextila, georács, út és épület ágyazat készítése• Nehézgépek szállítása 60 tonna súlyig

KLINKA-GEO TRANS KFT • Klinka László Gergely • 1165 Budapest Táncsics u. 19 • Telefon:06-20-33-38-951 •www.klinka.hu  •klinka@klinka.hu

Uszodatechnikai anyagok, kellékek forgalmazása, medencék karbantartása.

fűnyíró traktorok forgalmazása

Garden Spirit Kerti Innovatív Látványkonyha: grillsütő, kemence, konyhai sütő, konyhai főzőlap, előkészítő és rakodófelület

grillsütő, kemence, konyhai sütő, konyhai főzőlap, előkészítő és rakodófelület

Bútor, textil, dekoráció, enteriőrtervezés

A SPA víztisztító termékek semlegesítik az egészségre ártalmas klórt, megszűrik a nehézfémeket és más szennyeződéseket (mint pl. arzén, ólom, higany) és elpusztítják a baktériumokat, gombákat.

LAKBERENDEZÉS, DESIGN - FELÚJÍTÁS, ÁTÉPÍTÉS, BÚTORTERVEZÉS

Igényes, európai színvonalú házakat, otthonokat szeretünk tervezni. Az egyén és család legintimebb tereinek tervezése különös gondosságot igényel. Oda kell figyelnünk a terepadottságokra, a nap járására, figyelembe kell vennünk az adott család életviteli szokásait, de még a családtagok kisebb nagyobb „bogarait” is. Van aki nem szereti a konyhaszagot, de van olyan aki a családdal együtt szeret főzni. Van akit a legkisebb zaj idegesít, van akit a napsütés zavar a hálószobában. Sokfélék vagyunk, így az otthonaink is sokfélék.

Toilette Nett®
Bidé, átalakítás nélkül! Toilette Nett® az övön aluli tisztaság érzése! Keresse a fürdőszoba szaküzletekben! Kulcsszavak: wc, bidé, bide, fürdőszoba.

KÖNYVSZEKRÉNYEK
A GONDOLAT SZABADSÁGÁNAK TÁRHELYE
Mely egy médiaszekrénnyel harmónikusan társítva átfogó látványt kölcsönöz,és előkelő otthont varázsol önnek.Stilizált megjelenéssel (klasszikus modern bauhaus).A lehetőségek és az egyéni tervezés kohéziójából,méltóságteljessé teheti társalgóját, dolgozószobáját.Könyvtárak falrendszerként,térelválasztónak.Megoldásokat kínálunk egy adott falszakasz 50%-kal több könyv elhelyezésére.Könyvek dupla sorban,mégis áttekinthetően elrendezve.

Gardrób, beépített szekrények, tolóajtós szekrények,konyhabútor,irodabútor,egyedi bútor gyártás

Konyhabútor tervezés,egyedi konyhabútor gyártás,elemes konyhabútor kivitelezés,üvegtégla raktárról,22 féle gyerekbútor család,beépített szekrények

GYEREKBÚTOR és KONYHABÚTOR 3D-s tervezés és kivitelezés.Cseh, olasz, német ÜVEGTÉGLÁK raktárról. Beépíthető háztartási készülékek állandó akciója.

Szőnyeg, lakástextil, csempe és fürdőszoba: Az Ön elhatározásától a kényelmes otthonig.

Egy igazán szép lakás belső harmóniáját, hangulatát az ízlésesen összeválogatott és megtervezett textilek teremtik meg. Minőség és stílus méltányos áron

Épületautomatizálás, multimédia vezérlés akár interneten keresztül, okostelefonokkal is (Domintell és Niko Home Control rendszerek magyarországi forgalmazója).

A KAPU-CENTRUM Kft. több, mint 24 éve, nagy tapasztalattal foglalkozik kaputechnikai berendezések (garázsajtók, kertkapuk, kapumozgató berendezések, kerítések forgalmazásával, szerelésével, javításával, melyhez kapcsolódóan vállalunk lakatos szerkezet gyártást és villanyszerelést is. Magyarországi forgalmazói vagyunk a DISAN központiporszívó rendszernek és a WÖHR parkoló berendezéseknek. Társasházak, irodaházak üzemeltetésében veszünk részt, 24 órás szerviz ügyeleti szolgálatot biztosítunk szerződött partnereink részére.

Szolgáltatásaink:
Klímakészülékek forgalmazása.
Klímakészülékek szakszerű telepítése.
Klímák javítása és karbantartása.
Tervezés, kivitelezés, javítás, rövid határidővel.
Helyszíni felmérés, szaktanácsadás.

A Pere Kft. 1998-ban szerződést kötött a finn COVER ALUPRODUCTS OY Ltd. Céggel, annak exkluzív erkély-, terasz-, balkonüvegezési technológiájának kizárólagos magyarországi bevezetésére és elterjesztésére. A termék egyedi megjelenése, kiváló minősége, különleges megoldása függőleges keretprofilok nélküli, teljesen nyitható, tetszőleges szögben, vagy akár ívben is kialakítható és mozgatható üvegtáblái - révén igen nagy tetszést aratott országszerte és egyre nagyobb mértékben terjed. Exkluzív télikertek kivitelezése.

Neves 20. századi tervezők "örök darab" replika bútorait találja belvárosi bemutatótermünkben.

Fő profilunk a szalagfüggönyök tisztítása, környezetkímélő technológiával. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, hővédő-, és biztonsági fóliák, thermo függönyök és hagyományos textilfüggönyök készítésével is. Szalagfüggöny tisztítás, javítás, gyártás. Redőny, reluxa, roletta, napellenző, szúnyogháló készítés és javítás, Hő és fényvédő fóliák, ablak fólia, függöny tisztítás, napellenző tisztítás.

Rio Design - modern formájú ülőgarnitúrák, asztalok, székek jó áron. Bőrülőgarnitúra, szövetülőgarnitúra, dohányzóasztal, szék, étkezőasztal, szekrény, szőnyeg és lámpák forgalmazása.

Gazdaságos és és környzetkímélő használati melegvíz , technológiai melegvíz ellátására, fűtés rásegítésére és úszómedencék vizének melegítésére.
Napelemek, szélturbinák, geomethrikus hőszivíttyú, pellet kazánok, automata öntőzőrendszer, ivóvíztisztító, falfűtés, központi porszívók.