Jelenlegi hely

Szakmai cikk

30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL

30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL

2021. szeptember 23-26. között a Budavári Palotában

Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia

Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia

Bár az idei tavasz ismét mindannyiunkat elbizonytalanít a nyári terveket illetően, mi mégis készülünk a nyárra.

Bezártság ide vagy oda, nálunk már jó ideje remekül halad az e-learning, legyen szó motoros vagy vitorlás hajóvezetői oktatásról!

Az alap hajóvezetői képzések mellett tapasztalt hajósainknak szezonkezdéskor a manővertréninget ajánljuk, hogy némi gyakorlással és hasznos trükkökkel segítsük a gyakorlati tudás felfrissítését és támogatást nyújtsunk a biztonságos hajózáshoz.

Mit vásároljunk karantén alatt?

Mit vásároljunk karantén alatt? Tart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció Hete

Kilencedszer rendezik meg világszerte a Táplálkozás és Hidratáció Hetét, amelyet itthon ötödik éve már a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége népszerűsít, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a helyes táplálkozás és a megfelelő folyadékfogyasztás fontosságára, valamint az apró lépésekben történő életmódváltás jelentőségére.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy elhalasztja a Construma és OtthonDesign (április 1—5.), valamint az Ipar Napjai (május 5—8.) kiállításait.

Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!

Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!

                     2020. április 1-5.


                        Hungexpo "A" pavilon - 105B stand

Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!

Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!

Hogy milyen a tökéletes konyha az 2020-ban is csak rajtad múlik! Egy viszont biztos: a teraszra költöző nappali után a konyha is helyet követel magának a szabad ég alatt.

Zöld innovációk és enteriőr dizájn

Zöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájn

Válassz környezettudatos megoldásokat a konyhád tervezésekor is!

Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!

Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még soha!

5 tipp élővizeink védelméért a Vizes Élőhelyek Világnapján

5 tipp élővizeink védelméért a Vizes Élőhelyek Világnapján

Európában csupán az élővizek 40 százaléka egészséges. A környezetszennyezés miatt folyamatosan pusztulnak el a vizes élőhelyek. A Sansin 5 tippet ad ahhoz, hogy védhessük, óvhassuk élővizeinket. Nem mindegy, mit és mivel mosunk, és hogy milyen élelmiszert fogyasztunk.

Az utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozója

Az utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozójaAz utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozója

Kevesebb mint egy hónap múlva nyílik meg 43. alkalommal az Utazás kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye.

Oldalak