Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Mit vásároljunk karantén alatt?

Mit vásároljunk karantén alatt? Tart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció HeteTart a Táplálkozás és Hidratáció Hete

Kilencedszer rendezik meg világszerte a Táplálkozás és Hidratáció Hetét, amelyet itthon ötödik éve már a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége népszerűsít, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a helyes táplálkozás és a megfelelő folyadékfogyasztás fontosságára, valamint az apró lépésekben történő életmódváltás jelentőségére.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy elhalasztja a Construma és OtthonDesign (április 1—5.), valamint az Ipar Napjai (május 5—8.) kiállításait.

Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!

Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!Fedezze fel a villamossági piac újdonságait!

                     2020. április 1-5.


                        Hungexpo "A" pavilon - 105B stand

Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!

Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!Gasztronómia a szabad ég alatt – szeress bele új kültéri konyhádba!

Hogy milyen a tökéletes konyha az 2020-ban is csak rajtad múlik! Egy viszont biztos: a teraszra költöző nappali után a konyha is helyet követel magának a szabad ég alatt.

Zöld innovációk és enteriőr dizájn

Zöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájnZöld innovációk és enteriőr dizájn

Válassz környezettudatos megoldásokat a konyhád tervezésekor is!

Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!

Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!Konyhakiállítás 2020 – ahol szárnyalhat a fantáziád!

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még soha!

5 tipp élővizeink védelméért a Vizes Élőhelyek Világnapján

5 tipp élővizeink védelméért a Vizes Élőhelyek Világnapján

Európában csupán az élővizek 40 százaléka egészséges. A környezetszennyezés miatt folyamatosan pusztulnak el a vizes élőhelyek. A Sansin 5 tippet ad ahhoz, hogy védhessük, óvhassuk élővizeinket. Nem mindegy, mit és mivel mosunk, és hogy milyen élelmiszert fogyasztunk.

Az utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozója

Az utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozójaAz utazás szerelmeseinek legnagyobb találkozója

Kevesebb mint egy hónap múlva nyílik meg 43. alkalommal az Utazás kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye.

Konyhakiállítás 2020

Konyhakiállítás 2020 Konyhakiállítás 2020 Konyhakiállítás 2020 Konyhakiállítás 2020

Három napon át, február 28 – március 1. között a Budapest Sportarénában.

12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON

12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON12 OK, AMIÉRT ÉRDEMES OTT LENNI A FÜRDŐSZOBA KIÁLLÍTÁSON

Hallott-e már a törölközőt helyettesítő innovatív testszárítóról? Esetleg az applikációból vezérelhető okos WC-ről? A gyerek jacuzzitól, a stílusos fürdőszoba enteriőrökön át az óriás csempékig mindent megtalál egy helyen az, aki január 17-19. között kilátogat az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.

Oldalak