Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Bemutatkozik a DMKert Kft., a növénykülönlegességek kertészete!

Bemutatkozik a DMKert Kft., a növénykülönlegességek kertészete!

Tudta-e Ön, hogy hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék?

Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!

Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!

Megszakítás nélkül zenehallgatásra vágysz? A barátaidnak is szívesen megmutatnád kedvenc számaidat? A Sonos Roam ultrahordozható hangszóró megteremti számotokra a fergeteges buliélményt, bárhol is jártok…

Amikor egy robot gondozza a kertünket

Amikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünket

Mindenhol jó, de legjobb otthon, igaz? Persze az már nem mindegy, hogy mit csinálunk otthonunkban és a ház körül. Például órákat tölteni a tűző nyári napon a fűnyírót tologatva közel sem olyan csábító, mint az árnyékból figyelni okos kis kerti segédünket, ami tökéletesre nyírja a pázsitunkat teljesen önállóan.

A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

Mindenütt, ahol a víz minősége fontos. A keményvíz oldott ásványi anyagot tartalmaz, melynek következtében dollár milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódás miatt szükséges cseréjére.

Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága?

Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága? Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága? Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága? Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága? Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága?

A háromnál jóval több okot találtunk arra, hogy miért nagyszerű dolog a robotfűnyíró. Viszont egy kicsit el kell vonatkoztatunk magától a robotfűnyírótól, és önzőnek kell lennünk. Hiszen a robotfűnyíró önmagában is csodálatos találmány, de az a kényelem, amit számunkra biztosít, semmihez sem fogható.

Pergola King mert a minőség a garancia!

Pergola King mert a minőség a garancia!Pergola King mert a minőség a garancia!Pergola King mert a minőség a garancia!Pergola King mert a minőség a garancia!Pergola King mert a minőség a garancia!Pergola King mert a minőség a garancia!

Kimondottan Kerti ácsolatok készítése terén Úttörők vagyunk Magyarországon, immár közel 15 éve eredményesen képviseljük a szakmát!

A SolvElectric Technologies Kft. idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját

A SolvElectric Technologies Kft. idén ünnepli alapításának 30. évfordulójátA SolvElectric Technologies Kft. idén ünnepli alapításának 30. évfordulójátA SolvElectric Technologies Kft. idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját

A cég 1991-ben alakult családi vállalkozásként és azóta is ilyen formában működik 100%-ban magyar tulajdonban. Három évtizede vagyunk partnerek az otthonokban felmerülő problémák megoldásában is.

EN 71-3, a legfiatalabb mesteremberek védelméért!

EN 71-3, a legfiatalabb mesteremberek védelméért!EN 71-3, a legfiatalabb mesteremberek védelméért!EN 71-3, a legfiatalabb mesteremberek védelméért!

Festeni a legtöbb gyermek szeret. Általában persze nem ott ahol az megengedett lenne, hanem ott, ahol az igazi művészetnek teret lehet engedni, legyen az a szoba fala, vagy terasz padlója. Jó hír, hogy ez utóbbihoz a Remmers gyermekek számára is biztonságos festékeket is tud kínálni, így végre nincs akadálya, hogy a kerti játszóház, vagy a gyerekszoba bútorainak felújításába gyerkőcünk is besegítsen!

Tegola zsindely! Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!

Tegola zsindely!  Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!Tegola zsindely!  Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!Tegola zsindely!  Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!Tegola zsindely!  Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!Tegola zsindely!  Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!

Praktikus és mutatós egyszerre! Keresse a Tegola zsindely termékeit, hiszen nem csak hatalmas színvilág áll az érdeklődők rendelkezésére, hanem különféle stílus és minőségi kategóriák közül választhatnak kedvükre.

Oldalak