Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállítóNagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító

..megnyitják raktáraikat a lakosság előtt

myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!

myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!

A myMIX® kerítés egy olyan termékcsalád a rudazott kerítések között, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelő a saját ízlése szerint állítsa össze kerítését, így garantálva, hogy mindenki megtalálja azt a típust, amelyre szüksége van területének, objektumának védelme érdekében.

AKKUTECHNOLÓGIA A KERTBEN: A CSENDES FORRADALOM

AKKUTECHNOLÓGIA A KERTBEN: A CSENDES FORRADALOMAKKUTECHNOLÓGIA A KERTBEN: A CSENDES FORRADALOMAKKUTECHNOLÓGIA A KERTBEN: A CSENDES FORRADALOMAKKUTECHNOLÓGIA A KERTBEN: A CSENDES FORRADALOM

INNOVATÍV, CSENDES ÉS TÖKÉLETESEN KÖRNYEZETBARÁT – az AL-KO akkus gépcsaládok közös jellemzője. A sor azonban további kedvező tulajdonságokkal folytatható: szagmentes, tiszta, vezeték nélküli, karbantartást nem igénylő, könnyű, nagy teljesítményű, rugalmas.

Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!

Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!Gondolkodjon előre, vizsgáltassa át kerti gépeit!

Elkezdődött a meteorológiai tavasz, és ahogy egyre melegszik az idő, sokan kezdenek neki különböző kerti munkáknak. Annak érdekében, hogy a ház körüli tennivalókat minél kevesebb fennakadással kezdhessük el és megbízhassunk gépünkben, javasolt elvégezni a tavaszi karbantartási műveleteket. Országszerte minden STIHL szervizben március 2-15. között ingyenesen átvizsgálják kerti gépeit!

Okos parkolás

Okos parkolásOkos parkolásOkos parkolás

Az automatizált parkolórendszerek létjogosultsága ma már megkérdőjelezhetetlen.

Hogyan válasszunk páraelszívót?

Hogyan válasszunk páraelszívót? Hogyan válasszunk páraelszívót? Hogyan válasszunk páraelszívót? Hogyan válasszunk páraelszívót?

Páraelszívó vásárlás előtt sokakban felmerül egy alapvető kérdés

Minden, amit az akkus kerti gépek tárolásáról tudni érdemes

Minden, amit az akkus kerti gépek tárolásáról tudni érdemesMinden, amit az akkus kerti gépek tárolásáról tudni érdemesMinden, amit az akkus kerti gépek tárolásáról tudni érdemesMinden, amit az akkus kerti gépek tárolásáról tudni érdemes

Mi a megfelelő hőmérséklet az akkus kerti gépek tárolására? Esőben használhatjuk őket? Optimálisan töltjük az akkukat? És vajon van még más is, amivel érdemes lenne tisztában lennünk? Bár kerti növényeink épp téli álmot alszanak és az ablakon kitekintve sem a tavasz rohamos közeledte jut eszünkbe, mégis hamarosan egyre több időt tölthetünk el kint az otthonunk körül családtagjainkkal és barátainkkal. Épp ezért nemcsak a téli szendergésből ébredő növényvilág igényel törődést, hanem a kerti gépeink is. A STIHL most tippeket ad ahhoz, hogyan tároljuk akkumulátoros gépeinket a maximális élettartamuk elérése érdekében.

A Favilág fatelep a Ludányi fatelep leányvállalata

A Favilág fatelep a Ludányi fatelep leányvállalataA Favilág fatelep a Ludányi fatelep leányvállalataA Favilág fatelep a Ludányi fatelep leányvállalata

Ha egyetlen mondattal kellene bemutatkoznunk akkor csupa ellentétet olvasnál rólunk, hiszen egyszerre vagyunk fiatalok, és van több tízéves tapasztalatunk. Egyszerre vagyunk maximalisták, ezért  adunk neked minden fa anyagot a lehető legjobb áron és minőségben. Egyszerre találkozhatsz velünk a Favilág Fatelepen, miközben egészen Skandináviáig megyünk a legjobb minőségű anyagért neked. Mindez, egyszerre így igaz.

5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk

5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk

Minél jobban ismerünk valakit, annál könnyebb neki ajándékot venni. Legalábbis nagy általánosságban ez az érvényes tendencia, azonban ha az ellenkező nemet kell meglepni valamivel, az a legtöbbször nagy fejtörést okoz. Nőként talán még nehezebb is, hiszen a férfiak kevésbé fejezik ki, mire vágynak a hétköznapokban. Legyen szó karácsonyról vagy születésnapról, öt olyan tippet adunk, amellyel bármely ismerősünknél, családtagunknál sikert arathatunk.

Kettészakadt a magyar szakember társadalom

Kettészakadt a magyar szakember társadalomKettészakadt a magyar szakember társadalom

..még mindig többen mennének külföldre, de egyre zárul az olló!

Oldalak