Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Stílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolók

Stílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolók

A hulladéktároló kukák használatára minden háztartásban szükség van de ezek elhelyezése sokszor gondot okoz. Ha egy új építésű háznál ennek megtervezése a perifériára szorul, a nem megfelelő kialakítás esetén házunk összképét jelentősen ronthatja. A kukatárolók létesítése  és elegáns elhelyezése általános dilemma, a KUBIO pedig nem kevesebbet tűzött ki célul mint azt, hogy új megoldásával ezt a gondot levegye a vállunkról.

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Mindenki szereti az érzést amikor minden egészséges és tiszta.
Mosogatunk, portalanítunk és porszívózunk, néha még egy kis fertőtlenítőszeres felmosásra is van idő.

Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével

Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével

Az őszi szezon hivatalosan is beköszöntött - a levelek egyre színesebbek és egyre több hullik kertünk talajára. A megfelelő eszközzel nem csak ezt, hanem számos egyéb kültéri munkát is könnyedén elvégezhetünk, legyen szó törmelék vagy akár homok eltakarításáról!

Így lehet a festés költséghatékony és pénztárcabarát!

Így lehet a festés költséghatékony és pénztárcabarát!

Nehezen szánjuk rá magunkat az otthonunk vagy irodánk kifestésére, mert kevés a rutinunk, és az anyagi keretünk is véges? A festés látványos és költséghatékony megoldása a megújulásnak, a tiszta és szép környezet kialakításának, de bizony, ha nem figyelünk, könnyen túlléphetjük az erre szánt keretünket. Podmaniczki „Szobafestő” Attila, a Poli-Farbe alkalmazástechnikusa, olyan gyakorlati tippeket oszt meg velünk, amelyeknek köszönhetően egy nagyobb felújítás esetén akár több tízezer forintot is spórolhatunk!

Vadiúj, ingyenes ingatlanos applikáció alakíthatja át az ingatlanpiacot

Vadiúj, ingyenes ingatlanos applikáció alakíthatja át az ingatlanpiacot

Mostantól bármilyen ingatlant, bárhol, pár perc alatt kielemezhetünk vagy összeasonlíthatunk

Ezért olyan fontos a légkondicionálás

Ezért olyan fontos a légkondicionálás

A légkondicionáló berendezések mind a magánéletben, mind a munkahelyeken elterjedtek az elmúlt évek során, és sokak az autójukban is élvezhetik ezt a kényelmes funkciót, ami elviselhetőbbé teszi a hosszú nyári utazásokat. A légkondicionálóknak azonban számos előnyük van azon felül, hogy szimplán kellemesebb környezetet teremtenek a pihenéshez vagy a munkavégzéshez, és mai cikkünkben ezek közül soroljuk fel a legfontosabbakat!

Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!

Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!Ha nem mindegy mit iszik, válasszon inkább tisztított vizet!

Szerencsére hazánkban az ivóvíz iható minősítést kapott, de a hálózati víz akkor sem vetekedhet a továbbszűrt és finomított változattal.

Hogyan tehetjük a mobilgarázst kertünk díszévé

Hogyan tehetjük a mobilgarázst kertünk díszévéHogyan tehetjük a mobilgarázst kertünk díszévéHogyan tehetjük a mobilgarázst kertünk díszévéHogyan tehetjük a mobilgarázst kertünk díszévé

A mobilgarázs a legtöbbünk számára csak a funkciója, és nem a megjelenése miatt fontos. Ez érthető is, hiszen az autón kívül sok mindent tárolhatunk még itt, például szerszámokat, vagy akár a házból kiszoruló, kinőtt, nem használt dolgokat. Emiatt azonban sokszor csak tárolóként gondolunk rá, és nem úgy, mint kertünk egy üde színfoltjára. Ebben az írásunkban szeretnénk ötleteket adni, hogyan tehetjük a mobilgarázst a kert szerves, és nem utolsó sorban dekoratív részévé.

Oldalak