Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Itt vannak az Arcok, indulhat a tavaszi kampány!

Itt vannak az Arcok, indulhat a tavaszi kampány!Itt vannak az Arcok, indulhat a tavaszi kampány!

Bármelyik pillanatban beköszönthet a tavasz, akciós újságunk már a kereskedésekben, a STIHL idei kampányarcai pedig alig várják, hogy közelebbről is megismerjétek őket. Nem szeretnénk nagy szavakat használni, de Dittánál, Bendegúznál, Istvánnál, Ádámnál és Jánosnál nem is választhattatok volna jobban!

Luxuslakópark épül Siófokon

Luxuslakópark épül SiófokonLuxuslakópark épül SiófokonLuxuslakópark épül SiófokonLuxuslakópark épül Siófokon

A jövő tavasztól beköltözhető Panoráma Part Lakópark Siófok utolsó, még elérhető vízparti telkén épül. Igazi különlegességét a saját Balaton-part, a magas “zöld-arány”, és a lakásokhoz egyedileg kiépített hőszivattyúk adják. Az ingatlanok ráadásul nem csak a vízhez vannak közel, ugyanis a belvárostól tíz, a kikötőtől pedig öt perces sétányira található!
 

Szellőztetés vezérlése

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélkül. Használja saját megszokott eszközeit a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére.

Változik a CSOK

Holnaptól változik a CSOK: jóval könnyebb lesz lakáshoz jutni

2018. március 15-től lép életbe a CSOK egyszerűsítéséről szóló új rendelet. Az egyik legfontosabb változtatás a már ingatlannal rendelkező családokat érinti, de könnyebben vásárolhatnak a külföldiek és az adminisztráció is egyszerűbb lesz.

Országos hírnév és negyedmillió forint

Országos hírnév és negyedmillió forint

Magyarország legnépszerűbb kertészeti gépeket gyártó vállalata, a STIHL idén úgy döntött: hétköznapi felhasználói között keresi meg idei kampányarcait. A különleges pályázat győztese nem csak országos hírnévvel és számtalan élménnyel gazdagodhat: szerződéskötés esetén a STIHL aktuális árlistájából bruttó 250 000 Ft értékben választhat gépet magának.

Ilyet még nem látott a Hungexpo!

Ilyet még nem látott a Hungexpo!Ilyet még nem látott a Hungexpo!Ilyet még nem látott a Hungexpo!

Sportfavágók csapnak össze a FeHoVa kiállításon.

Mindenki rosszul főzi a kávét?

Mindenki rosszul főzi a kávét?

A kotyogóst mindenki ismeri, szinte minden háztartásban megtalálható és sokan használják nap, mint nap. Azt viszont már valószínűleg kevesen tudják, hogyan kell az eszközzel igazán jó kávét főzni. Pedig a titok nyitja egyszerű.

2018-ban már nem kell félni az albérlet-kiadástól

2018-ban már nem kell félni az albérlet-kiadástól

Egy januárban életbe lépett jogszabály-változásnak köszönhetően idén kevesebbet kell adózni a kiadott ingatlanok után, ezáltal megtisztulhat az albérletpiac.

Mitől menő ma egy iroda?

Designer iroda Designer irodaDesigner iroda Designer iroda Designer iroda Designer iroda

                       Inspirációs és rekreációs szoba, hatalmas terek

                           vagy éppen külön sarok a kutyáknak? 

Ezek voltak Budapest sztárkerületei 2017-ben

Ezek voltak Budapest sztárkerületei 2017-ben

Minden tekintetben kiemelkedő évet zár a budapesti ingatlanpiac, de a kerületek között nemcsak árban, hanem keresletben is jelentős különbségek vannak.

Oldalak