Jelenlegi hely

Szakmai cikk

AERAULIQA hővisszanyerős szellőztetés

AERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetés

A ventilátoros szellőztetés legenergiatakarékosabb változata: a hővisszanyerős szellőztetés!

Fenntartható, környezetbarát és óvja egészségünket

Fenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünket

A fa minden szempontból fenntartható építőanyagnak számít, és ehhez mérten természetes ápolást igényel. A prémium termékeket gyártó Remmers új ECO termékcsaládjának hatékonyan sikerült ötvöznie a felületkezelést és a fenntartható kereskedelmet.

Öt szék, amivel jól indul a szeptember

Öt szék, amivel jól indul a szeptemberÖt szék, amivel jól indul a szeptemberÖt szék, amivel jól indul a szeptemberÖt szék, amivel jól indul a szeptemberÖt szék, amivel jól indul a szeptemberÖt szék, amivel jól indul a szeptember

Idén tavasszal szinte mindenki egyszerre cserélte le az irodát home office-ra, a kényelmes forgószéket pedig valamilyen más ülőalkalmatosságra.

Hungarocell Zöld Program

Hungarocell Zöld ProgramHungarocell Zöld ProgramHungarocell Zöld ProgramHungarocell Zöld ProgramHungarocell Zöld Program

A Masterplast „Hungarocell Zöld Program” néven a hazai építőiparban elsőként indítja el körforgásos gazdálkodási rendszerét. Az egyedülálló program lényege, hogy a Masterplast az általa értékesített Hungarocell polisztirol és XPS termékek felhasználása során keletkező fel nem használt vágott anyagokat visszagyűjti, majd feldolgozza és újból hőszigetelő anyagot állít elő belőle.

Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -

Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -Béla Borászat - Az íriszek és a Nektár otthona -

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyekhez a szőlőt Imrehegy dűnéin termeljük és gondozzuk immár több, mint két évtizede.

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélkül. Használja saját megszokott eszközeit a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére.

Egyszerűbb lesz megszüntetni az osztatlan közös tulajdont

Egyszerűbb lesz megszüntetni az osztatlan közös tulajdont

Gyorsabbá és egyszerűbbé válik az osztatlan közös tulajdon felszámolásának folyamata 2021-től.

Kútfennmaradás engedélyeztetési eljárás

Kútfennmaradás engedélyeztetési eljárás

Az ENS-Egy Bt. kútfennmaradási engedélyeztetéssel foglakozó vállalkozás. Munkatársai már több száz kutat mértek fel és készítettek hozzá dokumentációt. Őket kérdeztük a kútfennmaradási engedélyeztetési eljárásról, de kérdéseiket Önök is feltehetik a +36-20 413-6520 telefonszámon vagy az info@kutfelmeres.hu email címen.

Mélyponton az akácméztermés

Mélyponton az akácméztermés

Az elmúlt ötven év legrosszabb akácméztermése várható az idén. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület közlése szerint Magyarország akácállományának csaknem 80 százaléka elfagyott.

Kertápolási tippek szakértőktől, bárhol bármikor!

Kertápolási tippek szakértőktől, bárhol bármikor!

A kertészkedés szerelmeseinek most jó hírünk van. Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat, akár autóban ülnek, sütnek-főznek, vagy éppen kertet rendeznek, ugyanis a STIHL kertápolási Podcast csatornát indít. A kéthetente új témákkal jelentkező KertÉRTŐK műsorban kivesézik a hobbi kertészek számára leghasznosabb kertápolási témákat.

Oldalak