Jelenlegi hely

Szakmai cikk

A jövő a könyvtárban kezdődik!

A jövő a könyvtárban kezdődik!

Divatosak a közösségi megosztáson alapuló szolgáltatások – például lefoglalhatjuk szállásunkat egy motoros túrához, vagy juthatunk autóhoz, használhatjuk, majd ott hagyhatjuk egy vásárlás, egy városnézés alkalmával – de van egy olyan, ami ezekhez hasonló és már régóta életünk szerves része, ez pedig a könyvtár, melynek szolgáltatásait ingyenesen, vagy alacsony díjért vehetjük igénybe.

Otthoni iratmegsemmisítő- legyen biztos a dolgában!

Otthoni iratmegsemmisítő- legyen biztos a dolgában!Otthoni iratmegsemmisítő- legyen biztos a dolgában!

Nem kell attól félnie, hogy fontos dokumentumai, adatai illetéktelenek kezébe kerülnek, ha saját maga gondoskodik iratai megsemmisítéséről.

Bemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztető

Bemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztetőBemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztetőBemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztetőBemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztetőBemutatkozik az új KWL EC 170 W központi hővisszanyerős szellőztető

Van egy jó hírünk: A családi házas környezetben gyakorlatilag már elterjedtnek mondható, kiforrott megbízható hővisszanyerős szellőztetési technológia, a társasházak lakásaira is adaptálhatóak.

Purissimo – Tökéletes tisztaság természetesen

Purissimo – Tökéletes tisztaság természetesenPurissimo – Tökéletes tisztaság természetesenPurissimo – Tökéletes tisztaság természetesen

Bemutatkozik a Purissimo kárpittisztító cég, akik nem csak Hazánkban de még Európában is egyedülálló legújabb technológiát vezettek be. Ez pedig a probiotikus tisztítás, amely nemzetközi téren is komoly elismeréssel rendelkező új technológia a természetes tisztítás terén.

A fenntartható vízjövő két szabálya: használj kevesebbet, szennyezz kevesebbet!

A fenntartható vízjövő két szabálya: használj kevesebbet, szennyezz kevesebbet!

A Föld lakossága drasztikus mértékben növekszik, miközben a bolygónk keletkezése óta ugyanabból a vízmennyiségből gazdálkodunk. A takarékos vízhasználat mellett ezért legalább ugyanannyira fontos, hogy ne szennyezzük meglévő vízkészleteinket.

Hőszivattyú takarékosan, természetesen

Hőszivattyú takarékosan, természetesenHőszivattyú takarékosan, természetesenHőszivattyú takarékosan, természetesenHőszivattyú takarékosan, természetesenHőszivattyú takarékosan, természetesenHőszivattyú takarékosan, természetesen

Éljen a jelentben és használja a modern, megújuló energiákon alapuló hűtő, és fűtőrendszert, amivel nem csak pénzt takarít meg, de otthonát egyszerűen és korszerűen tudja fűteni!

28. Budapest Borfesztivál

28. Budapest Borfesztivál28. Budapest Borfesztivál28. Budapest Borfesztivál28. Budapest Borfesztivál28. Budapest Borfesztivál28. Budapest Borfesztivál

A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.

Rádióvezérléses technológia

Rádióvezérléses technológiaRádióvezérléses technológiaRádióvezérléses technológia

Melyik a legbiztonságosabb rádióvezérléses technológia az otthonunk számára?
- A    bemutatja -

THERMORY a Környezetbarát fa

THERMORY a Környezetbarát faTHERMORY a Környezetbarát faTHERMORY a Környezetbarát faTHERMORY a Környezetbarát faTHERMORY a Környezetbarát fa

Képzeljünk el olyan fából készült teraszt, ami nem igényel felületkezelést és kevésbé vetemedik el, mint bármelyik másik típus, esetleg olyan falburkolatot, amit nem kell akár 12m magasan pár évente újra felület kezelni. A fa szerelmesei fellélegezhetnek. Bármit is készítenek mostantól időtálló lesz, és nem igényel különösebb gondoskodást.

Tisztelt Háziasszony!

Tisztelt Háziasszony!Tisztelt Háziasszony!Tisztelt Háziasszony!Tisztelt Háziasszony!

Ússzon fényárban a konyha, lásson a konyhában, legyenek szépek a hússzeletek és főleg ne vágja el a kezét!

Oldalak