Jelenlegi hely

Szakmai cikk

„Welcome Home” Magyarországon

„Welcome Home” Magyarországon„Welcome Home” Magyarországon„Welcome Home” Magyarországon„Welcome Home” Magyarországon„Welcome Home” Magyarországon„Welcome Home” Magyarországon

A „Welcome Home” projekt magyarországi állomásán a Habitat for Humanity szakembereivel 15 önkéntes magyar és osztrák Henkel munkatárs dolgozott lakások felújításán, ahova hamarosan több gyermekes családok költözhetnek be.

Megéri felújítani a lakást eladás előtt?

Megéri felújítani a lakást eladás előtt?Megéri felújítani a lakást eladás előtt?Megéri felújítani a lakást eladás előtt?Megéri felújítani a lakást eladás előtt?Megéri felújítani a lakást eladás előtt?

A szakértő szerint nemcsak akkor éri meg felújítani az ingatlanunkat, ha azzal relevánsan növelhetjük az értékét, hanem akkor is, ha gyorsan szeretnénk megválni tőle. Különösen igaz ez a fővárosban, ahol akár 15-20 százalékkal is magasabb áron adhatjuk el felújított otthonunkat.

A Termáltó Residence Lakópark

A Termáltó Residence LakóparkA Termáltó Residence LakóparkA Termáltó Residence Lakópark

A Termáltó Residence exkluzív, új építésű prémium otthonai tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik idő- és értékálló ingatlanbefektetést keresnek, illetve nyaralásra, pihenésre vagy gyógyulásra vágynak.

Velux tetőtéri ablakok

Velux tetőtéri ablakokVelux tetőtéri ablakokVelux tetőtéri ablakokVelux tetőtéri ablakok

A tetőteres házak az egyszintes házakkal szemben számtalan egyedi élménnyel ajándékozzák meg a bentlakókat.

Az újépítésű ingatlanokéval vetekszik egy felújított lakás ára

Az újépítésű ingatlanokéval vetekszik egy felújított lakás ára

Egy korszerű fűtőberendezésnek vagy egy modern konyhabútornak köszönhetően akár százezrekkel emelkedhet egy lakás értéke, ha helyrajzilag is megfelelő helyen van. Az energiahatékonyságot szolgáló és látványos beruházások visszahozzák az árukat!

Színezővakolatok

SzínezővakolatokSzínezővakolatokSzínezővakolatok

Belső felületeink és homlokzataink arca.

Felelős ellenőrzés, művezetés

Felelős ellenőrzés, művezetésFelelős ellenőrzés, művezetés

Egy épület kivitelezésekor kötelező felelős műszaki vezetőt alkalmazni. Az ő feladata, hogy a kivitelezést, vagy a rábízott szakirányok munkáját átlássa, ellenőrizze. Felelős műszaki vezető csak az lehet, aki az ehhez szükséges vizsgákat letette és szerepel a kamarai névjegyzékben. 

A StoColor Dryonic festéket a természet inspirálta

A StoColor Dryonic festéket a természet inspiráltaA StoColor Dryonic festéket a természet inspiráltaA StoColor Dryonic festéket a természet inspirálta

Apró kis rovarok inspirálták a Sto kutatóit arra, hogy egy kivételesen nagy hatásfokkal működő vízlepergető  festéket fejlesszenek, amely egyben Németország első széndioxid-semleges homlokzati bevonata is. A StoColor Dryonic különleges mikrostruktúrás felületének köszönhetően célirányosan vezeti el a vizet és a páralecsapódást.

Jó helyen, jó időben, avagy a telekvásárlás aranyszabályai

Jó helyen, jó időben, avagy a telekvásárlás aranyszabályai

Aki építkezésbe kezd, hamar rádöbben: nem könnyű minden fontos kritériumnak megfelelő építési telket találni. (Ha csak nem olyan szerencsés, hogy a telek adott.) Esetenként tovább tart felkutatni a telket, mint amennyi időt az építkezés igénybe vesz. A telekvásárlásra fordítható összeg, a születendő épület adottságai, és az építtetők sajátos igényei együttesen határozzák meg, milyen ingatlan jöhet számításba. Léteznek persze általános kritériumok, melyeket a „telekvadászat” során ajánlott figyelembe venni.

Okosan építkezni...

Okosan építkezni, avagy miért érdemes generálkivitelezőt választani…Okosan építkezni, avagy miért érdemes generálkivitelezőt választani…Okosan építkezni, avagy miért érdemes generálkivitelezőt választani…Okosan építkezni, avagy miért érdemes generálkivitelezőt választani…

Életünk egyik alapvető fontosságú tényezője, hogy lakóhellyel rendelkezzünk már születésünk pillanatától. Miközben cseperedünk, majd felnövünk, sokszor álmodozunk és képzeljük el milyen életet is szeretnénk majd élni, milyen legyen jövőbeni otthonunk és a környezet mely körülvesz bennünket.