Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Fűtőfólia- a kényelmes gazdaságos, magas színvonalú fűtés

Fűtőfólia- a kényelmes gazdaságos, magas színvonalú fűtés

Egy ház nem csak attól lesz modern, hogy korszerű berendezéseket használnak hozzá, hanem attól is, hogy figyelnek a letisztult formákra, maximális helykihasználásra, környezetbarát technológiákra. A fűtőfólia az egyik legigényesebb megoldás a padlófűtések között. Telepítésével nem csak időt, de pénzt is spórolhat.

Hőszivattyú a mindig kellemes közérzetért

Hőszivattyú a mindig kellemes közérzetértHőszivattyú a mindig kellemes közérzetértHőszivattyú a mindig kellemes közérzetértHőszivattyú a mindig kellemes közérzetértHőszivattyú a mindig kellemes közérzetért

Ismét egy forró nyáron vagyunk túl, amikor bizony az is áhítozott egy kis klíma után, aki nem híve e megoldásnak. Ugyan a tél nem volt vészesen hideg, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy idén jóval tovább tartott a fűtési szezon. Ha Ön még mindig ki van szolgáltatva az időjárás viszontagságainak, akkor ideje átállnia egy korszerűbb hűtő-fűtő rendszerre, ami állandó komfortot biztosít az időjárásnak megfelelően.

Padlófűtés- talpalatnyi meleg az egész házban

Padlófűtés- talpalatnyi meleg az egész házban

Nincs is finomabb érzés annál, amikor átfázott lábbal a kellemes hőmérsékletű padlóra léphetünk, vagy kicsoszogunk a reggeli kávéért, és bár a konyha még hűvös, de lábunkat a kő már finoman melegíti. A harmadik generációs fűtőfólia a padlófűtés legjobban kifejlesztett és legtrendibb verziója. Tudj meg többet a korszerű fűtőrendszerről, és ha megtetszett,  próbáld ki az ingyenes termékmintát.

Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás

Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás

Jó hír azoknak, akik korábban akadályokba ütköztek az infrafűtéssel kapcsolatban: Megérkezett a legújabb generációs kivitelezés, így most már nem állhat többé semmi a korszerűsítés útjába. Fantasztikus lehetőség, ami csak előnyökkel jár. Ha szeretné Ön is kipróbálni kérjen ingyenes termékmintát.

A tűzifa helyes tárolásának fortélyai

A tűzifa helyes tárolásának fortélyaiA tűzifa helyes tárolásának fortélyai

A tűzifának alapvetően három ellensége van, a nedvesség, az időhiány és a kényszerűség.

Gazdaságos hűtő-fűtő berendezés

Gazdaságos hűtő-fűtő berendezés

Chofu inverteres hőszivattyú: válassza a japán minőséget!

Fűtéskorszerűsítés hatékonyan

Fűtéskorszerűsítés hatékonyan

Hazánkban sok háztartásban találhatók elavult fűtőberendezések, melyek alacsony hatásfokuk mellett sok esetben, akár életveszélyesek is lehetnek. Érdemes ezeket biztonságosabb, hatékonyabb, és alacsonyabb költségvetésű modern berendezésekre cserélni. Elsőkörben a korszerűsítés magasabb befektetéssel jár azonban már a következő fűtési szezonban érezhető lesz a különbség, ugyanis akár 20-30 %-kal is csökkenhet a számlák összege, úgy, hogy nem kell a megszokott komfortos hőmérsékletről lemondanunk. Illetve amellett, hogy a költségek csökkennek a környezet terhelése is jelentős mértékben redukálódik a korszerűsítést követően.

Prémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elem

Prémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elem

Végre egy csúcsminőségű megoldás, hogy ne kelljen dugdosni a fűtő/hűtő hőleadó berendezés.

Fűtési rendszert tervez?

Fűtési rendszert tervez?Fűtési rendszert tervez?

A fatüzelésről elsőre a kényelmetlenség, hamu, kosz, környezetszennyezés jut eszünkbe, tévesen. A tüzifa ugyanis egy méltatlanul alulértékelt megújuló energiaforrás. Ma már rengeteg modern megoldás létezik, amiel a fatüzelés nemcsak gazdaságos, de kényelmes és szerethető is lehet. Lássuk, hogyan!

Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!

Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!

Világunkban egyre inkább teret hódítanak az elektromos árammal működő berendezések, sőt gépjárművek is.

Oldalak