Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

A több mint 25 éves szakmai tapasztalat, precizitás és a kitartó munka eredményeképpen a Wallure prémium fa falpanel termékcsalád egy kis családi vállalkozásból rövid időn belül egy országosan elismert és sikeres Brandé kovácsolódott, ami megreformálta az eddig ismert faldekorációkról kialakított képet minden lakberendezéssel foglalkozó szakember szemében.

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket. A tavasz beköszöntével válogathatunk virágmotívumokkal borított textíliák, illatgyertyák, ágyneműk, kiegészítők és étkészletek között, de ha kedvünk van, akár át is festhetjük a nappalinkat. Érdemes megadni a tiszteletet a húsvéti ünnepnek is, és legfőképp magunknak. Lépjünk ki a szürkeségből, öltöztessük fel élénk tónusokkal, virágos lakberendezési kiegészítőkkel lakótereinket, és keltsük új életre kültéri dekorelemekkel – díszpárnákkal, mécsesekkel, vázákkal – otthonunkat és kertünket.

Designers Guild tavaszi kollekciója

Bemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciójaBemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciójaBemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciójaBemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciójaBemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciójaBemutatkozik a Picture Book, a Designers Guild és a John Derian első közös kollekciója

A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.

Miért válasszunk tömörfa bútorokat?

Miért válasszunk tömörfa bútorokat? Miért válasszunk tömörfa bútorokat? Miért válasszunk tömörfa bútorokat? Miért válasszunk tömörfa bútorokat? Miért válasszunk tömörfa bútorokat?

Az egyedi, meleg hangulatot sugárzó tömör fából készült bútorok otthonossá, meghitté teszik lakás belsőnket, ez vitathatatlan. 

Szeress bele az új konyhádba!

Szeress bele az új konyhádba!

A Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.

2015. év KONYHÁJA pályázat

2015. év KONYHÁJA pályázat

Az Otthonok és Kertek magazin jogtulajdonosa, a JSC Média Kft. nyílt és nyilvános pályázatot hirdet elkészült lakókonyhák témában szakmai és amatőr kategóriában. Beadási határidő: 2016. március 14.

Konyhalógia

Konyhalógia

Kezdetben vala a nagy semmi. Illetve talán egy különálló lyuk a barlang falában, ahová az ősállat csontozásban megfáradt ősanya elrakhatta az ősháztartáshoz használt ős holmikat. És ő látá, hogy ez jó… Ha lenne a házimunkának bibliája és abban a fejezet a konyhabútor teremtéséről, talán kezdődhetne a fentiekkel is. Nem vitás, hogy a konyha funkciója egyidős az emberiséggel és elválaszthatatlanul hozzá tartozik a mindennapokhoz, hiszen a háztartási munkák javarésze ott folyik.

Álomkukta

Álomkukta

Ki ne vágyna egy olyan főzőedényre, mely magától elkészíti ebédünket, vacsoránkat? Ma már ez nem álom, hanem valóság. Mostantól létezik egy automata kukta, mely edény, tűzhely és szakács egyben. Csupán az elkészítendő étel hozzávalóit kell beletenni, majd kiválasztani a kívánt főzési programot, és beállítani azt az időt, amikor enni szeretnénk.

A konyha és kiegészítő elemei

A konyha és kiegészítő elemei

Amikor az ember új helyre költözik, könnyen előfordulhat, hogy konyhájában bizony nem királynőnek érzi magát, hanem palackba zárt szellemnek. Fejét törve belátja, hogy az előregyártott konyhabútorok túl nagyok, vagy a konyha alapterülete túl kicsi?

A vezető mosogatógép-gyártók ajánlásával...

A vezető mosogatógép-gyártók ajánlásával...

...de mit tegyen az, akinek sem helye, sem kedve, sem egyéb lehetősége nincs egy - esetenként, a konyha díszeként is szolgáló - mosogatógép beszerzése, vagy csak jobban bízik a kézi erőben?