Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!

Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!

Szerencsére Magyarországon is divatba jött a lakberendezési kiegészítők fontossága, hiszen egy otthon, vállalkozás akkor válik stílusossá, ha figyelnek minden részletére.

Dekorálj saját fotóiddal!

Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal!

Mi jut eszedbe elsőre erről a szóról, hogy saját fotókkal történő dekoráció?

A nagyi, akinél különböző képkeretekben mindenhol az unokák képei vannak kitéve? Néhány előhívott papírkép odatűzve a könyvespolcra, vagy a dolgozó üzenőfalára?

Germandecor a stílusos otthon szakértője

Germadecor a stílusos otthon szakértőjeGermadecor a stílusos otthon szakértője

Átalakítaná otthonát, de még nincs elképzelése milyenre szeretné? Nem akar száz helyre rohangálni, hogy mindent beszerezzen a tapétáról a bútorig? Inspirálódjon a Germandecornál, és szerezzen be mindent egy helyen, ami a tökéletes, egyedi otthonhoz szükséges!

Klasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világát

Klasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világátKlasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világátKlasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világátKlasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világátKlasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világátKlasszikus olasz bútor - Ismerd meg a barokk elegancia világát

Az eddigi cikkekben általában a modern, a skandináv és a loft stílusú lakberendezéssel foglalkoztunk, és mutattunk be Nektek izgalmas alternatívákat. A klasszikus stílus felé csak érintőlegesen kalandoztunk, de most eljött az idő, hogy górcső alá vegyük ennek a lehengerlően gyönyörű irányzatnak a kínálatát, különös tekintettel a barokk megjelenésű bútorokra.

4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért

4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért4+1 Húsvéti dekorációs tipp az ünnepi hangulatért

A húsvét talán a legvidámabb tavaszi ünnep, ami ürügyet ad arra, hogy pompás díszekbe öltöztesd otthonodat. Habár idén nem sokan járják majd a szomszédságot locsolkodás céljából, sokkal hangulatosabbá teheted húsvét hétvégéjét néhány mutatós, kreatív dísszel. Cikkünkben kifejezetten az asztalokra helyezhető dekorelemekről lesz szó, de persze vannak olyan díszek is közöttük, amik otthonod más részeit is csinosabbá tehetik. Kezdjük is!

7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat

7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat7 nyugtató szín, amikkel megéri körülvenned magadat

Bizonyára te is hallottad már, hogy a különböző színek más és más hatásokkal lehetnek az ember hangulatára. Valójában tudományosan bizonyított tény, hogy a színek nem csupán érzelmi, hanem szellemi és fizikai szempontból is hatnak ránk. A színek tehát akkor is segíthetnek, ha feszült vagy, és csak egy kis nyugalomra vágysz. Ezek közül sorolunk fel most néhányat, amikkel megéri otthonodban, vagy, ha lehet, munkahelyeden is körbevenned magadat!

Piktorfesték, segítőtárs a lakásfelújításban is

Piktorfesték, segítőtárs a lakásfelújításban isPiktorfesték, segítőtárs a lakásfelújításban isPiktorfesték, segítőtárs a lakásfelújításban is

A lakásfelújítási támogatás nagy lendületet ad a tavaszi hónapokban egyébként is beinduló építési, korszerűsítési munkáknak. Mivel az akár 3 millió forintot is elérő támogatási összeget utólag kapják meg a tulajdonosok, ezért különösen fontos, hogy már a tervezési szakaszban minden felmerülő költséggel számolni lehessen. A Piktorfesték Üzletlánc boltjaiban szakértő segítséget kaphatnak, a webáruházban pedig egy éjjel-nappal rendelkezésre álló árlista segíti az otthon szépítőket. 

10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból

10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból

A komód központi eleme az enteriőr izgalmas világának. Ennek ellenére a lakberendezés piacán általában ugyanazokkal a sablonos formákkal találkozunk. Pedig egy design komód már elérhető áron is megrendelhető és óriási változást tud hozni az otthonunkban, akár a nappaliról, akár a hálószobáról van szó. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk nektek 10 komódot, amelyek segítségével irigylésre méltó megjelenést alkothattok az otthonotokban.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Az ország legnagyobb falpanel webáruháza, már több mint 8 éve forgalmazza a különböző 3D-s falburkolat megoldásokat, melyek sokak számára még mindig ismeretlenek, ha felújításról, vagy lakberendezésről van szó.

5 kandalló, amit egy panellakásban is használhatunk!

5 kandalló, amit egy panellakásban is használhatunk!

A kandalló még a leghűvösebb, legborongósabb napokon is meghittebbé, melegebbé varázsolja otthonunk hangulatát. Sokan vágynak arra, hogy este, miután hazaértek, kényelmesen bekuckózzanak és egy forró tea vagy egy pohár bor társaságában élvezzék, ahogyan a lakásban táncot járnak a fények. Azoknak, akik panelban laknak, sem kell lemondaniuk a különleges látványról, sőt, többféle izgalmas, praktikus, és ötletes megoldás közül választhatnak. Boncz Péter, a Praktiker szakértője mutat néhány lehetőséget.

Oldalak