Jelenlegi hely

Szakmai cikk

SZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBEN

SZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBEN

Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től – Buda fő vérkeringésében, a XII. ker. Krisztina krt. 11. szám alatt működik.

Nyári Black Friday a Vivre-n

Nyári Black Friday a Vivre-n

Akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre

Többfunkciós szőnyeg – használd, amire csak szeretnéd, ahol csak szeretnéd!

Többfunkciós szőnyeg – használd, amire csak szeretnéd, ahol csak szeretnéd!

A szőnyegek otthonunk csodaszép dekorációs elemei, melyek annak hangulatát és komfortosságát nagyban befolyásolják. Szeretjük őket, kiválasztásuk azonban okoz néha egy kis fejtörést.

KERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigetei

KERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigeteiKERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigeteiKERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigeteiKERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigeteiKERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigeteiKERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigetei

„A környezet ápolása a legcsodálatosabb foglalkozás, amit egy ember kívánhat magának az életben."- /Bálint Gazda/

Falburkolat megoldások étkezőbe és konyhába

Falburkolat megoldások étkezőbe és konyhábaFalburkolat megoldások étkezőbe és konyhábaFalburkolat megoldások étkezőbe és konyhábaFalburkolat megoldások étkezőbe és konyhábaFalburkolat megoldások étkezőbe és konyhábaFalburkolat megoldások étkezőbe és konyhába

Ma már rengeteg falburkolat közül választhatunk ízlésünk, kedvünk és pénztárcánk szerint. Ezek közül nagyon sok megfelelő konyhánk, vagy az étkező falának dekorálására. Persze nem árt tudni, hogy milyen megoldások léteznek, hol szerezhetjük be, illetve milyen paraméterek szerint választhatunk.

10 tavaszi erkély inspiráció

10 tavaszi erkély inspiráció

Összegyűjtöttünk néhány dekorációs ötletet, mellyel igazi tavaszi hangulatot varázsolhatsz erkélyedre, teraszodra.

1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek

1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek1,1 millió vásárlója van a 9 éves Vivre-nek

9 éves fennállása alatt Kelet-Közép-Európa legnagyobb online lakberendezési áruháza több mint 261 millió eurós bevételt  ért el. A sikerhez eddig 1,1 millió vásárló járult hozzá, 2021 végéig pedig a Vivre az 1,4 millió egyedi vásárló bevonását tűzte ki céljául.

Brand építéssel és új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme

Brand építéssel és új kollekcióval nyitott a piacra a FabrikmeBrand építéssel és új kollekcióval nyitott a piacra a FabrikmeBrand építéssel és új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme

Az utóbbi években Magyarországon is egyre inkább előtérbe került a harmonikus otthon kialakításának igénye. Egyre több lakáskiegészítőt vásárolunk és egyre több alkalommal cseréljük azokat. 

Dekorálj saját fotóiddal!

Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal!

Mi jut eszedbe elsőre erről a szóról, hogy saját fotókkal történő dekoráció?

A nagyi, akinél különböző képkeretekben mindenhol az unokák képei vannak kitéve? Néhány előhívott papírkép odatűzve a könyvespolcra, vagy a dolgozó üzenőfalára?

Germandecor a stílusos otthon szakértője

Germadecor a stílusos otthon szakértőjeGermadecor a stílusos otthon szakértője

Átalakítaná otthonát, de még nincs elképzelése milyenre szeretné? Nem akar száz helyre rohangálni, hogy mindent beszerezzen a tapétáról a bútorig? Inspirálódjon a Germandecornál, és szerezzen be mindent egy helyen, ami a tökéletes, egyedi otthonhoz szükséges!

Oldalak