Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Hangulatos kül-és beltéri őszi dekorációk

Hangulatos kül-és beltéri őszi dekorációk

Tobzódjunk az ősz színes kincseiben!

Tomitéka – egyedi rusztikus mesebútorok

Tomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorok

A nevem Balogh Tamás, innen a Tomitéka név. Egy kis faluban nőttem fel, nem messze Budapesttől, Herceghalomban. Az egri Tanárképző Főiskolán magyar és rajz szakon végeztem, majd dekoratőrként és grafikusként dolgoztam.

Felújítod a lakásod vagy újat veszel? Ezt az 5 hibát mindenképpen kerüld el

Felújítod a lakásod vagy újat veszel? Ezt az 5 hibát mindenképpen kerüld elFelújítod a lakásod vagy újat veszel? Ezt az 5 hibát mindenképpen kerüld elFelújítod a lakásod vagy újat veszel? Ezt az 5 hibát mindenképpen kerüld elFelújítod a lakásod vagy újat veszel? Ezt az 5 hibát mindenképpen kerüld el

Miután megvetted a lakásod, a pillanatnyi izgalom után rögtön egy dilemmával szembesülsz, mégpedig hogy mi legyen a következő lépés? Valójában tudod, mi a következő teendő - felújítás és berendezés. De rögtön aggályok merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet elkerülni a hibákat az elrendezés során. Nem lehet olyan baklövéseket elkövetni, amelyeket aztán több éven keresztül nézel majd. Az alábbiakban bemutatunk 5 fő hibát a belsőépítészetben, amelyeket érdemes elkerülni.

A kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknek

A kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknekA kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknekA kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknekA kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknekA kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknekA kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknek

A legtöbb szálloda és háztartás berendezés tekintetében új, visszafogott trendet követ, leginkább a modern minimál kialakításra törekszik. Ezzel szemben van egy réteg, aki szívesen használ régebbi stílusokat, ízlésesen újragondolva.

Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!

Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!Home office – Így alakíts ki hatékony és kényelmes munkakörnyezetet otthon!

Kevés jobb érzés van annál, mint amikor, egy hosszú fárasztó nap után az ember kimerülten hazaérkezve a munkából végre az otthon melegében találja magát. Leülve a kedvenc foteljébe, lelke megnyugszik, a gondolatok szép lassan lecsendesednek a fejében és kezdetét veheti a magánélet. Ám mi van akkor, ha az otthonunk az irodánk is egyben? És mindehhez nincs többszobás házunk, hanem egy garzonban vagy 2-3 szobás lakásban kell harmóniába hoznunk az irodai atmoszférát az otthonunkkal. A vállalkozás nem egyszerű, de nem is lehetetlen!

Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!

Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!Dobd fel otthonod az őszi hangulat jegyében!

Az ősz egy picit talán alulértékelt évszak, hiszen a nyári pezsgéshez képest lehangolóbbnak tartják, pedig a szeptember nemcsak az őszi évszak beköszöntét jelenti, hanem a megújulás időszaka is. Ez pedig vonatkozhat önmagadra és a környezetedre egyaránt!

ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.

ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.ADA ülőgarnitúrák, minőség és kényelem találkozása.

Az ADA osztrák csoport védjegye mindig is a minőség volt. Európa egyik legnagyobb bútor gyártó vállalata. Erősségei a rugalmasság, az egyedi igényeknek való megfelelés, a rövid teljesítési határidők, a sokszínűség, és az innováció. Az egyedi vevői igényeknek való megfelelés, az európai trendek meghatározója, illetve a folyamatos és magas szintű termékfejlesztési tevékenység biztosítja az ADA konszern hosszú távú piaci növekedését. 

A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.

A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.

A Bemutatóteremben kipróbálhatók az ebben a bútorkategóriában messze vezető amerikai és a kedvezőbb árfekvésű európai modellek.

Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát!

Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát! Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát! Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát! Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát! Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát! Gyerek tapéták, avagy hogyan tapétázzuk színesre, vidámra, menőre a gyerekszobát!

Egy jó tapéta segítségével életet hozhatunk a szobákba. Különösen igaz ez a gyerekszoba falaira, ahol pláne fontos, hogy egyszerre barátságos, játékos, de ugyanakkor kellemesen megnyugtató is legyen a látvány, és illeszkedjen kis lakóik személyiségéhez, ízlésvilágához. Gyerektapétáink sokszínű választékából a különböző életkorú, nemű, habitusú és érdeklődési körű lurkóknak mind meglelhetjük a kedvencét, azt, ami a leginkább hozzájuk és persze szobájuk berendezéséhez is illő darab. Így a nyár végén – őszi szezonra, óvoda – és iskolakezdésre készülve – gyerektapétáinkból készítettünk egy kis válogatást, inspirálót…

Szőnyegek ultra modern és retró, klasszikus lakásba is.

Szőnyegek ultra modern és retró, klasszikus lakásba is.

A kényelmes, meghitt, hangulatos és idilli lakások egyik titka a szép szőnyeg.
A szőnyeg, mely életre kelti otthonunkat, színt és kiegyensúlyozottságot visz a falak közé. Minden helyiséget megkoronáz, ezért érdemes tervezni vele.

Oldalak