Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Edzés a kertben és a szobában!

Edzés a kertben és a szobában!Edzés a kertben és a szobában!Edzés a kertben és a szobában!Edzés a kertben és a szobában!

Izület kímélő, biztonságos edzéseszközök az egész családnak.

Hogyan válasszunk klímát?

Hogyan válasszunk klímát?Hogyan válasszunk klímát?Hogyan válasszunk klímát?Hogyan válasszunk klímát?

Lassan elstartol a nyár, újra jön a kánikula és ezzel párhuzamosan rögtön felvetődik a kérdés: milyen klímát válasszunk otthonunkba, mit szükséges figyelembe venni vásárláskor?

Mindössze napi két órát töltenek együtt a magyar családok

Mindössze napi két órát töltenek együtt a magyar családokMindössze napi két órát töltenek együtt a magyar családokMindössze napi két órát töltenek együtt a magyar családok

Manapság a krónikus időhiány sajnos nem ismeretlen fogalom. Nem csak a munkánk, de az egyéb rutinfeladatok is értékes perceket vesznek el mindennapjainkból, így kevés idő jut szeretteinkre. A magyarok fele legfeljebb két órát tud naponta eltölteni gyermekeivel, de ez sem nevezhető igazán minőségi időtöltésnek.

Mi mindenre jó a kávézacc?

Mi mindenre jó a kávézacc?

Érdemes gyűjteni a kávézaccot, sokoldalúan hasznosítható.

Jó időjárás egész évben

Jó időjárás egész évben Jó időjárás egész évben Jó időjárás egész évben Jó időjárás egész évben Jó időjárás egész évben Jó időjárás egész évben

Talán te is gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy nyaraló, amit egész évben használhatsz. Akár minden nap megtehetnéd, hogy elmenekülj a zajos városból, és közelebb kerülj a természethez.

Legyen zökkenőmentes, még boldogabb a karácsony

Legyen zökkenőmentes, még boldogabb a karácsonyLegyen zökkenőmentes, még boldogabb a karácsony

Álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk végig: Biztos, hogy a karácsonynak az ajándékokról és a stresszes előkészületekről kell szólnia?

5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz

5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak elég időt a főzésre, és teljesen kimerülve tálalják a végeredményt. Sztana Ferenc, a Zala Springs Golf Resort séfje ezúttal 5+1 tippel, valamint egy gondosan összeállított menüsorral segít megkönnyíteni a karácsonyi készülődést.

Nincs több folt a falon!

Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!

Foltok, penész és szennyeződések ellen nyújt kiváló megoldást a Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha- és fürdőszoba festék, amely a ház bármely igénybe vett részén tökéletes védelmet nyújt a szennyeződések és a foltok ellen.

Okosotthon – játsszon a fénnyel

Okosotthon – játsszon a fénnyelOkosotthon – játsszon a fénnyel

Otthonunk atmoszféráját nagyban befolyásolja az, hogy mennyi fény jut be a lakótérbe. Természetes vagy mesterséges? Éles vagy szórt, esetleg irányított? Hideg vagy meleg fények, hangulatvilágítás? Egyáltalán mennyire van világos vagy félhomály? Ezek a kérdések mind lehetőségek is, amelyek némi tervezéssel és a technológia okos használatával olyan otthonosságot csempésznek házunkba, amilyenről nem is álmodtunk.

Illatosan diszkrét luxus

Illatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxus

Kevés olyan lakberendezési tárgy létezik, mely egyszerre gyönyörködteti a szemet, varázsol kellemes hangulatot, és gyakorol jótékony hatást az egészségre.

Oldalak