Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Nincs több folt a falon!

Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!Nincs több folt a falon!

Foltok, penész és szennyeződések ellen nyújt kiváló megoldást a Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha- és fürdőszoba festék, amely a ház bármely igénybe vett részén tökéletes védelmet nyújt a szennyeződések és a foltok ellen.

Okosotthon – játsszon a fénnyel

Okosotthon – játsszon a fénnyelOkosotthon – játsszon a fénnyel

Otthonunk atmoszféráját nagyban befolyásolja az, hogy mennyi fény jut be a lakótérbe. Természetes vagy mesterséges? Éles vagy szórt, esetleg irányított? Hideg vagy meleg fények, hangulatvilágítás? Egyáltalán mennyire van világos vagy félhomály? Ezek a kérdések mind lehetőségek is, amelyek némi tervezéssel és a technológia okos használatával olyan otthonosságot csempésznek házunkba, amilyenről nem is álmodtunk.

Illatosan diszkrét luxus

Illatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxusIllatosan diszkrét luxus

Kevés olyan lakberendezési tárgy létezik, mely egyszerre gyönyörködteti a szemet, varázsol kellemes hangulatot, és gyakorol jótékony hatást az egészségre.

Borválasztó tippek a karácsonyi menühöz

Borválasztó tippek a karácsonyi menühöz

A rohanó mindennapok után jól esik kicsit lazítani, pótolni az elmulasztott beszélgetéseket. A társalgás legfőbb színhelye vitathatatlanul a családi asztal, ahol az ünnepi fogások egy-egy jól választott borért epekednek, hogy az étel és a bor nászra keljen a szánkban az ízlelőbimbóink nagy örömére.