Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyhez minden adva van Imrehegy dűnéi között.

Borainkat kizárólag saját szőlőtermésből készítjük megújult, modern üzemünkben, mely 2012-ben került átadásra. A borkészítés során rendkívül fontos a fajtajegyek megőrzése mellett a teltség és a gyümölcsös jelleg kiemelése, hiszen a mészben gazdag, humuszos homok talajaink erre kiválóan alkalmasak .

5 vacsora tipp Valentin-napra +1 recept

5 vacsora tipp Valentin-napra +1 recept

Ha eddig még csak kerested a tökéletes Valentin-napi vacsorát, kukkants bele e heti kínálatunkba! Bármelyiket is választod a felsoroltak közül, a vacsorán már nem fog múlni az est sikere!

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyhez minden adva van Imrehegy dűnéi között.

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Az elmúlt időszakban azok is otthoni munkavégzésre kényszerültek, akik addig nem, ezért sokunknak kellett otthonunkban egy olyan pontot kialakítani, amely hosszú távon biztosítja a hatékony munkavégzést az otthoni környezetben is.

Kárpittisztítás story vírusmentesen.

Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.

Sziasztok, szeretném megosztani veletek egy számunkra, babás-cicás szülőknek fontos tapasztalatomat.

Karácsonyi kézműves pálcikák

Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák

Ha könnyű karácsonyi elfoglaltságot keres a gyerekeknek, imádni fogják ezeket a pálcika karácsonyi kézműves termékeket. Hóembertől a mikulásig - ezek nagy sikert aratnak majd karácsonykor! És a legjobb az, hogy ha elkészült, felakaszthatod őket a karácsonyfára, vagy ajándékozhatja őket karácsonyi ajándékként, vagy akár díszítésként az ajándékok tetejére is teheti.

Halloweeni vendégvárók

Halloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárók

Ha Halloween partit rendezel, nem hiányozhatnak az asztalról a „rémisztő” ételek.

A légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekben

A légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekbenA légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekbenA légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekben

A lakások komfortjának alapvető eleme a friss levegő. A megfelelő légcsere nélkül elhasználódik az oxigén és feldúsulnak a káros- és szennyezőanyagok, hiába tartjuk fűtéssel/hűtéssel a megfelelő hőmérsékletet, mégsem érezzük jól magukat.

3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet

3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet 3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet 3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet 3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet 3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet 3 lépés, amivel a konyhád környezetbarátabb lehet

Az élelmiszerpazarlás problémájára és a fogyasztói tudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet az IKEA és a Felelős Gasztrohős Alapítvány.

A napelemek is igénylik a törődést

A napelemek is igénylik a törődéstA napelemek is igénylik a törődést

Egy napelemes rendszer kiépítése komoly anyagi befektetéssel jár. Ahhoz, hogy ez egy valóban megtérülő befektetés legyen, érdemes figyelmet szentelni rá, hiszen mint minden műszaki berendezés, ez is igényli a törődést. Hogy ez mit jelent? Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, mit tehet rendszeréért.

Oldalak