Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Nincs több folt a falon!

Nincs több folt a falon!

Foltok, penész és szennyeződések ellen nyújt kiváló megoldást a Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha- és fürdőszoba festék, amely a ház bármely igénybe vett részén tökéletes védelmet nyújt a szennyeződések és a foltok ellen.

Okosotthon – játsszon a fénnyel

Okosotthon – játsszon a fénnyel

Otthonunk atmoszféráját nagyban befolyásolja az, hogy mennyi fény jut be a lakótérbe. Természetes vagy mesterséges? Éles vagy szórt, esetleg irányított? Hideg vagy meleg fények, hangulatvilágítás? Egyáltalán mennyire van világos vagy félhomály? Ezek a kérdések mind lehetőségek is, amelyek némi tervezéssel és a technológia okos használatával olyan otthonosságot csempésznek házunkba, amilyenről nem is álmodtunk.

Illatosan diszkrét luxus

Illatosan diszkrét luxus

Kevés olyan lakberendezési tárgy létezik, mely egyszerre gyönyörködteti a szemet, varázsol kellemes hangulatot, és gyakorol jótékony hatást az egészségre.

Borválasztó tippek a karácsonyi menühöz

Borválasztó tippek a karácsonyi menühöz

A rohanó mindennapok után jól esik kicsit lazítani, pótolni az elmulasztott beszélgetéseket. A társalgás legfőbb színhelye vitathatatlanul a családi asztal, ahol az ünnepi fogások egy-egy jól választott borért epekednek, hogy az étel és a bor nászra keljen a szánkban az ízlelőbimbóink nagy örömére.