Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Illóolajok, a természet erejével

Illóolajok, a természet erejével

Az illóolajokat egyre nagyobb érdeklődés veszi körül. Nem hiába: megfelelő illóolajokkal, számos élethelyzeti probléma könnyedén orvosolható.

Makulátlan arcbőr otthonról!

Makulátlan arcbőr otthonról!Makulátlan arcbőr otthonról!

Sajnos az idő előrehaladtával sok olyan esztétikai változás történik a bőrünkön, arcunkon, amelyekkel szembe kell néznünk és ami ellen nap mint nap tennünk kell.

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyhez minden adva van Imrehegy dűnéi között.

Borainkat kizárólag saját szőlőtermésből készítjük megújult, modern üzemünkben, mely 2012-ben került átadásra. A borkészítés során rendkívül fontos a fajtajegyek megőrzése mellett a teltség és a gyümölcsös jelleg kiemelése, hiszen a mészben gazdag, humuszos homok talajaink erre kiválóan alkalmasak .

5 vacsora tipp Valentin-napra +1 recept

5 vacsora tipp Valentin-napra +1 recept

Ha eddig még csak kerested a tökéletes Valentin-napi vacsorát, kukkants bele e heti kínálatunkba! Bármelyiket is választod a felsoroltak közül, a vacsorán már nem fog múlni az est sikere!

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyhez minden adva van Imrehegy dűnéi között.

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Az elmúlt időszakban azok is otthoni munkavégzésre kényszerültek, akik addig nem, ezért sokunknak kellett otthonunkban egy olyan pontot kialakítani, amely hosszú távon biztosítja a hatékony munkavégzést az otthoni környezetben is.

Kárpittisztítás story vírusmentesen.

Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.Kárpittisztítás story vírusmentesen.

Sziasztok, szeretném megosztani veletek egy számunkra, babás-cicás szülőknek fontos tapasztalatomat.

Karácsonyi kézműves pálcikák

Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák

Ha könnyű karácsonyi elfoglaltságot keres a gyerekeknek, imádni fogják ezeket a pálcika karácsonyi kézműves termékeket. Hóembertől a mikulásig - ezek nagy sikert aratnak majd karácsonykor! És a legjobb az, hogy ha elkészült, felakaszthatod őket a karácsonyfára, vagy ajándékozhatja őket karácsonyi ajándékként, vagy akár díszítésként az ajándékok tetejére is teheti.

Halloweeni vendégvárók

Halloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárók

Ha Halloween partit rendezel, nem hiányozhatnak az asztalról a „rémisztő” ételek.

A légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekben

A légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekbenA légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekbenA légtechnikai komfort biztosítása energiahatékony lakóépületekben

A lakások komfortjának alapvető eleme a friss levegő. A megfelelő légcsere nélkül elhasználódik az oxigén és feldúsulnak a káros- és szennyezőanyagok, hiába tartjuk fűtéssel/hűtéssel a megfelelő hőmérsékletet, mégsem érezzük jól magukat.

Oldalak