Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Kettészakadt a magyar szakember társadalom

Kettészakadt a magyar szakember társadalomKettészakadt a magyar szakember társadalom

..még mindig többen mennének külföldre, de egyre zárul az olló!

Fűts okosan!

Fűts okosan!Fűts okosan!Fűts okosan!

A szakértők minden évben megvizsgálják a fűtőanyag-piacot, hogy kiderüljön, mely fűtési módot választó háztartások zsebében marad a legtöbb pénz a szezon végére.

Karácsonyfamustra

KarácsonyfamustraKarácsonyfamustraKarácsonyfamustra

Beköszöntött a december, és hamarosan itt a karácsony. Ilyenkor minden évben felmerül a kérdés, hogy milyen karácsonyfát is vegyünk. Műfenyő, földlabdás, vagy kivágott? Ez az első dilemma, amin túl kell jutnunk. A földlabdás vagy cserepes fenyő kedvelőinek a STIHL szakemberei adnak hasznos tippeket a megfelelő fa kiválasztásához, valamint az utógondozáshoz. 

Válaszd a Josko ablakot és az elegancia beköltözik hozzád

Válaszd a Josko ablakot és az elegancia beköltözik hozzádVálaszd a Josko ablakot és az elegancia beköltözik hozzádVálaszd a Josko ablakot és az elegancia beköltözik hozzád

Ha igényes és modern házat, esetleg irodát szeretnél, szempont a prémium minőség és a magas színvonalú kiszolgálás, akkor látogass el szalonunkba, és mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást. A márkát egy osztrák asztalos álmodta meg hatvan évvel ezelőtt. Azóta az exkluzív, mégis megfizethető kategóriába sorolható egész Európa szerte. 

Két legyet egy csapásra: lakásfelújítás és lomtalanítás

Két legyet egy csapásra: lakásfelújítás és lomtalanításKét legyet egy csapásra: lakásfelújítás és lomtalanítás

Ha úgy döntünk, hogy belevágunk a lakásfelújítás projektbe, akkor érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy a lomtalanítást is elvégezzük egyszerre. Ez több szempontból is hasznos.

Egy kitűnő patikai webshopot keres? Mutatunk egyet!

Egy kitűnő patikai webshopot keres? Mutatunk egyet!

A múlt héten sajnos a hideg időnek és a gyermekkoromban édesanyám által sulykolt „sapka sál” kombó nem viselésének köszönhetően megfáztam. Újságíróként nagyon sokat dolgozom otthonról, egy nagyon kellemes környéken, aminek egy szerencsétlen hátránya van, hogy nincs a közelben gyógyszertár. Nekem pedig nagyon szükségem lett volna, valamilyen gyógyszerre, nem vagyok felkészülve ezekre a helyzetekre itthon. Ismerek egy patikát, ami olyan 15-20 perc sétára van tőlem, de egyáltalán nem volt kedvem, ilyen esős időben kimozdulni.

Ne játsszon a tűzzel!

Ne játsszon a tűzzel!Ne játsszon a tűzzel!Ne játsszon a tűzzel!Ne játsszon a tűzzel!

7 dolog, amit a kandalló- és kéménytisztításról tudni érdemes

Hangolódjunk az ünnepekre

Hangolódjunk az ünnepekreHangolódjunk az ünnepekreHangolódjunk az ünnepekreHangolódjunk az ünnepekreHangolódjunk az ünnepekreHangolódjunk az ünnepekre

– alkossunk közösen természetes alapanyagokból a STIHL segítségével

Inspirálódj a Zöldülők Vásárán!

Inspirálódj a Zöldülők Vásárán!

Milyen a környezetbarát adventi öröknaptár?  Lehet egy karácsonyi lakásdekor nem csak szép, környezetbarát is egyben?  Van olyan “gyorskaja”, ami egészséges és hulladékmentes is? A Felelős Gasztrohős Alapítvány és Nagy Réka, Ökoanyu szervezésében, az E.ON támogatásával megvalósuló, harmadik Zöldülők Vásárán választ kaphatunk kérdéseinkre. November 17-én 10 órától újabb kiállítókkal, rengeteg inspirációval és szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők a CEU Nádor utca 15. szám alatt található épületében.

5 tipp, hogy elkerüld a karácsonyi tolongást

5 tipp, hogy elkerüld a karácsonyi tolongást

Karácsonykor mindenki rohan, tülekedik és kapkod, így gyakran beleesik abba a hibába, hogy feleslegesen túlvásárolja magát, megfőzi a 25. karácsonyi ételt a menühöz, majd mire a Szenteste elérkezik, kimerülten és ingerülten összezuhan és már elege lesz az egészből, pedig még el sem kezdődött az egész ünnep.

Oldalak