Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Hogyan védd a telefonod kertészkedés közben?

Hogyan védd a telefonod kertészkedés közben?Hogyan védd a telefonod kertészkedés közben?Hogyan védd a telefonod kertészkedés közben?Hogyan védd a telefonod kertészkedés közben?

A kerti munka során többféle veszély is leselkedik a telefonodra. Leejtheted vagy kicsúszhat a zsebedből, sáros, vizes lehet, megkarcolódhat. A legjobb, ha ilyenkor nincs nálad a mobil, de ha muszáj magadnál tartanod, többféle megoldás is kínálkozik, amivel megóvhatod a készüléket.

Jönnek a nyári vízkárok

Jönnek a nyári vízkárok

Kevesen tudják, hogy a vezetékes vízkárok évről évre az élen szerepelnek a leggyakoribb lakáskárok listáján. A Generali 2020 első negyedévében közel fél milliárd forintnyi összeget fordított az ezekből eredő költségek fedezésére. A kárrendezés ráadásul nehézségekbe ütközhet a járványidőszakban, azonban ma már lehetőség van arra, hogy videós kapcsolattal járjuk végig a kárfelmérés egész folyamatát, a kárösszeget akár néhány perccel később már a számlánkon tudhassuk.

Új szuperparkkal bővül a bécsi Aspern Seestadt

Új szuperparkkal bővül a bécsi Aspern SeestadtÚj szuperparkkal bővül a bécsi Aspern SeestadtÚj szuperparkkal bővül a bécsi Aspern Seestadt

Harmincezer négyzetméteren épül a bécsi okosváros, Aspern Seestadt új multifunkciós parkja. Esőkertek, játszóterek, sportolásra alkalmas eszközök, kutyafuttató, ivókutak és sok-sok zöld gondoskodnak a lakók jólétéről.

TAK - Takarító Kommandó

TAK - Takarító KommandóTAK - Takarító KommandóTAK - Takarító Kommandó

Mi, a Takarító Kommandó egy budapesti takarító cég vagyunk, Budapesten és Pest megye területén vállalunk megbízást. Ha nem bánod szeretnénk picit bemutatni magunkat, hogy egy kis betekintést nyerj a kulisszáink mögé.

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Mindenki szereti az érzést amikor minden egészséges és tiszta.
Mosogatunk, portalanítunk és porszívózunk, néha még egy kis fertőtlenítőszeres felmosásra is van idő.

Padlón a kereslet, őszig eshetnek az ingatlanárak

Padlón a kereslet, őszig eshetnek az ingatlanárak

Márciusban a februári adatokhoz képest 30 százalékára esett vissza az ingatlaneladások száma, de áprilisban sem sokkal fényesebb ennél a helyzet. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint mivel az ingatlanpiac nem tőzsde, az sokkal lassabban reagál a gazdasági folyamatokra, így az árak folyamatos csökkenése mellett a kereslet jövő tavaszra állhat vissza a koronavírus-járványt megelőző szintre.

DIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodva

DIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodvaDIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodvaDIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodvaDIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodvaDIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodvaDIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodva

Beköszöntött a tavasz és mint, ilyenkor lenni szokott, az emberek zöme, ha teheti kivonul a kertjébe, telkére és megkezdi a tavaszi munkálatokat. Van, aki veteményezéssel, van, aki a terület körbekerítésével, és van, aki kerítése, kapuja rendbetételével kezdi ezt.

Rendszerszemlélet a homlokzati hőszigetelésben

Rendszerszemlélet a homlokzati hőszigetelésbenRendszerszemlélet a homlokzati hőszigetelésben

A megfelelő hőszigetelés szükségességéről ma már senkit nem kell meggyőzni. Azt azonban kevesebben tudják, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagokból és hogyan készítjük el azt. A nem megfelelő anyagokból, vagy hibásan kivitelezett hőszigetelés ugyanis nem csak esztétikai problémát jelent, hanem jelentősen csökkentheti annak teljesítményét is.

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket. A tavasz beköszöntével válogathatunk virágmotívumokkal borított textíliák, illatgyertyák, ágyneműk, kiegészítők és étkészletek között, de ha kedvünk van, akár át is festhetjük a nappalinkat. Érdemes megadni a tiszteletet a húsvéti ünnepnek is, és legfőképp magunknak. Lépjünk ki a szürkeségből, öltöztessük fel élénk tónusokkal, virágos lakberendezési kiegészítőkkel lakótereinket, és keltsük új életre kültéri dekorelemekkel – díszpárnákkal, mécsesekkel, vázákkal – otthonunkat és kertünket.

A Vivre.hu támogatja a hagyományos kiskereskedőket

A Vivre.hu támogatja a hagyományos kiskereskedőket

A Vivre, Románia és Kelet-Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza arra ösztönzi az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket, hogy forgalmazzák termékeiket a Vivre.hu oldalán.

Oldalak