Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Megduplázhatja a kínálatot..

Megduplázhatja a kínálatot..

..az újlakás-piacon az áfacsökkentés

Prémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országban

Prémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országbanPrémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országbanPrémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országbanPrémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országban

Szüksége lenne egy jó minőségű garázsra vagy tárolóra, de azt sem tudja, hogy hol kezdje a keresést? Szeretné, ha rövid időn belül az udvarán állna az épület és nem szeretne hónapokat tölteni a kivitelezéssel? Nem találja a megfelelő szakembert és nem kér a kompromisszumokból? Mi tudunk egy jó megoldást, amivel időt és fáradságot spórolunk meg Önnek.

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

A több mint 25 éves szakmai tapasztalat, precizitás és a kitartó munka eredményeképpen a Wallure prémium fa falpanel termékcsalád egy kis családi vállalkozásból rövid időn belül egy országosan elismert és sikeres Brandé kovácsolódott, ami megreformálta az eddig ismert faldekorációkról kialakított képet minden lakberendezéssel foglalkozó szakember szemében.

Prémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elem

Prémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elemPrémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elem

Végre egy csúcsminőségű megoldás, hogy ne kelljen dugdosni a fűtő/hűtő hőleadó berendezés.

Hőszigetelés a hőszigetelésre?

Hőszigetelés a hőszigetelésre?Hőszigetelés a hőszigetelésre?

A folyamatosan szigorodó hőtechnikai előírások és a sokszor nem megfelelő kivitelezés miatt a 15-20 évvel ezelőtt készített hőszigetelő rendszerek egy része mára már elavultnak mondható. Mihez kezdjünk az egykor megfelelő vastagságú homlokzati hőszigeteléssel?

Fűtési rendszert tervez?

Fűtési rendszert tervez?Fűtési rendszert tervez?

A fatüzelésről elsőre a kényelmetlenség, hamu, kosz, környezetszennyezés jut eszünkbe, tévesen. A tüzifa ugyanis egy méltatlanul alulértékelt megújuló energiaforrás. Ma már rengeteg modern megoldás létezik, amiel a fatüzelés nemcsak gazdaságos, de kényelmes és szerethető is lehet. Lássuk, hogyan!

AERAULIQA hővisszanyerős szellőztetés

AERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetésAERAULIQA hővisszanyerős szellőztetés

A ventilátoros szellőztetés legenergiatakarékosabb változata: a hővisszanyerős szellőztetés!

Fenntartható, környezetbarát és óvja egészségünket

Fenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünketFenntartható, környezetbarát és óvja egészségünket

A fa minden szempontból fenntartható építőanyagnak számít, és ehhez mérten természetes ápolást igényel. A prémium termékeket gyártó Remmers új ECO termékcsaládjának hatékonyan sikerült ötvöznie a felületkezelést és a fenntartható kereskedelmet.

A környezettudatos vályogház

A környezettudatos vályogházA környezettudatos vályogházA környezettudatos vályogházA környezettudatos vályogházA környezettudatos vályogházA környezettudatos vályogház

Néhány éve ismét reneszánszukat élik a vályogházak. Főleg a fiatalabb generáció érdeklődik az olcsó, környezettudatos, mégis tartós és egészséges otthonként ma is jól működő építési mód iránt. A vályoggal való bánás könnyen elsajátítható, ennek kapcsán már rendszeresen szerveznek workshopokat és más rendezvényeket is.

A koronavírus felforgatta az építőipart

A koronavírus felforgatta az építőipartA koronavírus felforgatta az építőipart

A KSH adatai szerint az újépítésű lakások építése bedőlt 2020 első felében, az adatok szerint azonban az ingatlanfelújítások felpörögtek, melyekhez nagyban hozzájárult a kijárási korlátozások ideje alatt hazatérő külföldi szakképzett munkavállalók tömege.

Oldalak