Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Gazdaságos hűtő-fűtő berendezés

Gazdaságos hűtő-fűtő berendezés

Chofu inverteres hőszivattyú: válassza a japán minőséget!

Építkezők, felújítók, figyelem: szigorúbban veszik a villamossági szabályokat

Építkezők, felújítók, figyelem: szigorúbban veszik a villamossági szabályokat

2020 szeptemberében jelentős szigorításon estek át a villamosbiztonsági szabályozások, ugyanakkor a koronavírus-járvány hevében erről csak nagyon kevesen szereztek tudomást. Ágoston József villanyszerelő mester elmondása szerint megszűnt az a gyakorlat, aminek köszönhetően fél évet is lehetett nyerni egy-egy hibajavítással: aki most nem tartja magát a dátumokhoz, drasztikus büntetésekre is számíthat. Arról is beszélt, hogy a januárban életbe lépett, újabb otthonteremtési kedvezmények miatt a legtöbb szakember már most túlterhelt, és bár a koronavírus-járvány miatt egyre többen jönnek haza külföldről dolgozni, a tapasztalatok szerint nem feltétlenül a legjobbak térnek vissza Magyarországra.

Mit tud a kertészek kedvenc metszőollója?

Mit tud a kertészek kedvenc metszőollója?Mit tud a kertészek kedvenc metszőollója?Mit tud a kertészek kedvenc metszőollója?Mit tud a kertészek kedvenc metszőollója?

Ha metszőolló, akkor csakis FELCO, vallja a munkában edzett kertészek jó része. Vannak persze, akik másra esküsznek, de abban teljes az egyetértés, hogy a svájci vállalat mindent megtesz a tökéletes kertészollók kifejlesztéséért. Ezt a törekvésüket az elmúlt 75 évben siker koronázta: a FELCO metszőolló egybeforrt a svájci minőség és megbízhatóság fogalmával.

Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!

Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!

Szerencsére Magyarországon is divatba jött a lakberendezési kiegészítők fontossága, hiszen egy otthon, vállalkozás akkor válik stílusossá, ha figyelnek minden részletére.

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

Béla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákatBéla Borászat- Az Alföld is rejteget csodákat

„Egy korty napfény” - valljuk borainkról, melyhez minden adva van Imrehegy dűnéi között.

Borainkat kizárólag saját szőlőtermésből készítjük megújult, modern üzemünkben, mely 2012-ben került átadásra. A borkészítés során rendkívül fontos a fajtajegyek megőrzése mellett a teltség és a gyümölcsös jelleg kiemelése, hiszen a mészben gazdag, humuszos homok talajaink erre kiválóan alkalmasak .

Valósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkal

Valósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkalValósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkalValósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkalValósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkalValósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkalValósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkal

A természetes kövek az anyatermészet értékes ajándékai. Évszázadok óta használják őket az építészetben.

Dekorálj saját fotóiddal!

Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal! Dekorálj saját fotóiddal!

Mi jut eszedbe elsőre erről a szóról, hogy saját fotókkal történő dekoráció?

A nagyi, akinél különböző képkeretekben mindenhol az unokák képei vannak kitéve? Néhány előhívott papírkép odatűzve a könyvespolcra, vagy a dolgozó üzenőfalára?

Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánunk

Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánunk

A tojásfestés, vagy mintázás az egyik legszebb húsvéti hagyomány. A színes tojásokkal díszített kosár a húsvéti asztal elmaradhatatlan ékessége.

Germandecor a stílusos otthon szakértője

Germadecor a stílusos otthon szakértőjeGermadecor a stílusos otthon szakértője

Átalakítaná otthonát, de még nincs elképzelése milyenre szeretné? Nem akar száz helyre rohangálni, hogy mindent beszerezzen a tapétáról a bútorig? Inspirálódjon a Germandecornál, és szerezzen be mindent egy helyen, ami a tökéletes, egyedi otthonhoz szükséges!

Kell-e vakolni a homlokzati hőszigetelés alá?

Kell-e vakolni a homlokzati hőszigetelés alá?

Sokat foglalkozik a szakma a hőszigetelő rendszerek helyes kivitelezésével, de ritkán kerül szóba az alapfelület kérdése. Talán éppen ezért van az, hogy – legyen szó akár új építésről, akár utólagos hőszigetelésről – újra és újra összecsapnak egymással az ellentétes vélemények: szükség van-e a hőszigetelő rendszerek alá a falazat teljes levakolására vagy nem?

Oldalak