Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Az intelligens kertöntözés a szép otthonok lelke

Az intelligens kertöntözés a szép otthonok lelke

Öntözze kertjét szinte odafigyelés nélkül és élvezze a benne töltött idő minden pillanatát!
Az automata öntözőrendszer ma már új keretet kapott. Nem csak az öntözés indulásának és időtartamának idejét programozhatja be, hanem annál már sokkal többet ad. Elnyerte az automata jelző valódi tartalmát. Valódi intelligens technológia, ami az alapbeállításokat követően saját magát programozza.

SZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBEN

SZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBENSZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBEN

Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től – Buda fő vérkeringésében, a XII. ker. Krisztina krt. 11. szám alatt működik.

Padlófűtés- talpalatnyi meleg az egész házban

Padlófűtés- talpalatnyi meleg az egész házban

Nincs is finomabb érzés annál, amikor átfázott lábbal a kellemes hőmérsékletű padlóra léphetünk, vagy kicsoszogunk a reggeli kávéért, és bár a konyha még hűvös, de lábunkat a kő már finoman melegíti. A harmadik generációs fűtőfólia a padlófűtés legjobban kifejlesztett és legtrendibb verziója. Tudj meg többet a korszerű fűtőrendszerről, és ha megtetszett,  próbáld ki az ingyenes termékmintát.

Bemutatkozik a DMKert Kft., a növénykülönlegességek kertészete!

Bemutatkozik a DMKert Kft., a növénykülönlegességek kertészete!

Tudta-e Ön, hogy hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék?

Nyári Black Friday a Vivre-n

Nyári Black Friday a Vivre-n

Akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre

Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!

Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!

Megszakítás nélkül zenehallgatásra vágysz? A barátaidnak is szívesen megmutatnád kedvenc számaidat? A Sonos Roam ultrahordozható hangszóró megteremti számotokra a fergeteges buliélményt, bárhol is jártok…

Amikor egy robot gondozza a kertünket

Amikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünketAmikor egy robot gondozza a kertünket

Mindenhol jó, de legjobb otthon, igaz? Persze az már nem mindegy, hogy mit csinálunk otthonunkban és a ház körül. Például órákat tölteni a tűző nyári napon a fűnyírót tologatva közel sem olyan csábító, mint az árnyékból figyelni okos kis kerti segédünket, ami tökéletesre nyírja a pázsitunkat teljesen önállóan.

A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

Mindenütt, ahol a víz minősége fontos. A keményvíz oldott ásványi anyagot tartalmaz, melynek következtében dollár milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódás miatt szükséges cseréjére.

Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás

Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás

Jó hír azoknak, akik korábban akadályokba ütköztek az infrafűtéssel kapcsolatban: Megérkezett a legújabb generációs kivitelezés, így most már nem állhat többé semmi a korszerűsítés útjába. Fantasztikus lehetőség, ami csak előnyökkel jár. Ha szeretné Ön is kipróbálni kérjen ingyenes termékmintát.

Többfunkciós szőnyeg – használd, amire csak szeretnéd, ahol csak szeretnéd!

Többfunkciós szőnyeg – használd, amire csak szeretnéd, ahol csak szeretnéd!

A szőnyegek otthonunk csodaszép dekorációs elemei, melyek annak hangulatát és komfortosságát nagyban befolyásolják. Szeretjük őket, kiválasztásuk azonban okoz néha egy kis fejtörést.

Oldalak