Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Redőny vásárlási tanácsok: ne csak az ár legyen a szempont

Redőny vásárlási tanácsok: ne csak az ár legyen a szempont Redőny vásárlási tanácsok: ne csak az ár legyen a szempont Redőny vásárlási tanácsok: ne csak az ár legyen a szempont Redőny vásárlási tanácsok: ne csak az ár legyen a szempont

A jó minőségű redőny akár évtizedekre is megoldja otthonunk árnyékolását, de ennél sokkal többet is tud. Szuper hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, óv a betolakodóktól is, nem beszélve az extra funkciók nyújtotta kényelmi szempontokról. De mi mindent érdemes figyelembe venni, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk ebből a remek árnyékolóból?

Fűtéskorszerűsítés hatékonyan

Fűtéskorszerűsítés hatékonyan

Hazánkban sok háztartásban találhatók elavult fűtőberendezések, melyek alacsony hatásfokuk mellett sok esetben, akár életveszélyesek is lehetnek. Érdemes ezeket biztonságosabb, hatékonyabb, és alacsonyabb költségvetésű modern berendezésekre cserélni. Elsőkörben a korszerűsítés magasabb befektetéssel jár azonban már a következő fűtési szezonban érezhető lesz a különbség, ugyanis akár 20-30 %-kal is csökkenhet a számlák összege, úgy, hogy nem kell a megszokott komfortos hőmérsékletről lemondanunk. Illetve amellett, hogy a költségek csökkennek a környezet terhelése is jelentős mértékben redukálódik a korszerűsítést követően.

Ponthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényre

Ponthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényrePonthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényrePonthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényrePonthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényrePonthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényrePonthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényre

„Ponthegesztett háló”, „ponthegesztett tekercses kerítés”, mára már sokak által ismert kifejezések ezek az építőiparban, de mit is takar ez a kifejezés pontosan? Tudják-e mi a különbség egy fonott háló és egy ponthegesztett kerítés között, mik az előnyei?

Karácsonyi kézműves pálcikák

Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák Karácsonyi kézműves pálcikák

Ha könnyű karácsonyi elfoglaltságot keres a gyerekeknek, imádni fogják ezeket a pálcika karácsonyi kézműves termékeket. Hóembertől a mikulásig - ezek nagy sikert aratnak majd karácsonykor! És a legjobb az, hogy ha elkészült, felakaszthatod őket a karácsonyfára, vagy ajándékozhatja őket karácsonyi ajándékként, vagy akár díszítésként az ajándékok tetejére is teheti.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Az ország legnagyobb falpanel webáruháza, már több mint 8 éve forgalmazza a különböző 3D-s falburkolat megoldásokat, melyek sokak számára még mindig ismeretlenek, ha felújításról, vagy lakberendezésről van szó.

Ingatlanpiaci boom jöhet januártól

Ingatlanpiaci boom jöhet januártól

Kivárnak a családosok jövő évig.

Mennyi folyadékot igyon egy iskolás?

Mennyi folyadékot igyon egy iskolás? Mennyi folyadékot igyon egy iskolás? Mennyi folyadékot igyon egy iskolás?

Legyen szó bármilyen évszakról, mindig oda kell figyelni a gyermekek folyadékbevitelére. A hidratációnak nem csak sport vagy mozgás közben, de a számítógépek előtt ülve is fontos szerepe van.  Nagy-Parádi Tímeát, az Absolute Live táplálkozási szakértőjét kérdeztük.

Halloweeni vendégvárók

Halloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárókHalloweeni vendégvárók

Ha Halloween partit rendezel, nem hiányozhatnak az asztalról a „rémisztő” ételek.

Társasházi higiénia? - kapcsolja inkább távirányítójával a világítást!

Társasházi higiénia? - kapcsolja inkább távirányítójával a világítást! Társasházi higiénia? - kapcsolja inkább távirányítójával a világítást! Itt a SOMMER gyorsan beüzemelhető megoldása.Társasházi higiénia?Társasházi higiénia?Társasházi higiénia?Társasházi higiénia?

- kapcsolja inkább távirányítójával a világítást! Itt a SOMMER gyorsan beüzemelhető megoldása.

5 kandalló, amit egy panellakásban is használhatunk!

5 kandalló, amit egy panellakásban is használhatunk!

A kandalló még a leghűvösebb, legborongósabb napokon is meghittebbé, melegebbé varázsolja otthonunk hangulatát. Sokan vágynak arra, hogy este, miután hazaértek, kényelmesen bekuckózzanak és egy forró tea vagy egy pohár bor társaságában élvezzék, ahogyan a lakásban táncot járnak a fények. Azoknak, akik panelban laknak, sem kell lemondaniuk a különleges látványról, sőt, többféle izgalmas, praktikus, és ötletes megoldás közül választhatnak. Boncz Péter, a Praktiker szakértője mutat néhány lehetőséget.

Oldalak