Jelenlegi hely

Szakmai cikk

Modern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkal

Modern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkalModern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkalModern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkalModern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkalModern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkalModern stílusban – Szabadon, az Otti burkolatokkal

Az elmúlt évtized meghatározó lakberendezési stílusvonala a „minimál.” Általánosító fogalom ez, mégis könnyen meghatározható. Urbanizált modern világunk életmódjához jól illik a könnyen értelmezhető skandináv lakberendezés egyszerű, letisztult formavilága.

Hangulatos kül-és beltéri őszi dekorációk

Hangulatos kül-és beltéri őszi dekorációk

Tobzódjunk az ősz színes kincseiben!

Stílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolók

Stílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolókStílusos egyszerűség – KUBIO kukatárolók

A hulladéktároló kukák használatára minden háztartásban szükség van de ezek elhelyezése sokszor gondot okoz. Ha egy új építésű háznál ennek megtervezése a perifériára szorul, a nem megfelelő kialakítás esetén házunk összképét jelentősen ronthatja. A kukatárolók létesítése  és elegáns elhelyezése általános dilemma, a KUBIO pedig nem kevesebbet tűzött ki célul mint azt, hogy új megoldásával ezt a gondot levegye a vállunkról.

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!Szeretném megosztani egy fontos tapasztalatomat!

Mindenki szereti az érzést amikor minden egészséges és tiszta.
Mosogatunk, portalanítunk és porszívózunk, néha még egy kis fertőtlenítőszeres felmosásra is van idő.

Diszkrét és praktikus: a vécék új generációja

Diszkrét és praktikus: a vécék új generációja Diszkrét és praktikus: a vécék új generációja Diszkrét és praktikus: a vécék új generációja

Szeretnék Bidét, de kicsi a fürdőszobám! Ne kössön kompromisszumot! Válassza a Világszerte elterjedt Szállodák és Orvosi Intézmények minőségi közkedvelt porcelánját, mely egyben Bidé is és WC is!

Tomitéka – egyedi rusztikus mesebútorok

Tomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorokTomitéka – egyedi rusztikus mesebútorok

A nevem Balogh Tamás, innen a Tomitéka név. Egy kis faluban nőttem fel, nem messze Budapesttől, Herceghalomban. Az egri Tanárképző Főiskolán magyar és rajz szakon végeztem, majd dekoratőrként és grafikusként dolgoztam.

Természetes lakóklíma… avagy befolyásolhatják-e az építőanyagok az egészségünket?

Természetes lakóklíma… avagy befolyásolhatják-e az építőanyagok az egészségünket?Természetes lakóklíma… avagy befolyásolhatják-e az építőanyagok az egészségünket?

Az utóbbi évtizedekben az energiatakarékosságnak, a környezettudatosságnak és a fenntartható fejlődésre való törekvésnek köszönhetően az épített környezetünk létrehozásához felhasznált anyagok összetétele és a technológiák száma ugrásszerűen megnőtt. Ugyanakkor napjainkban, a felgyorsult életritmusunk mellett egyre többet beszélünk az egészséges életmód fontosságáról. Érdekes és tanulságos vállalkozás azt megvizsgálni, hogy a komfortérzetünket és az egészségünket milyen módon és mértékben képesek befolyásolni a „modern” embert körülvevő belső terek anyagai.

Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével

Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével

Az őszi szezon hivatalosan is beköszöntött - a levelek egyre színesebbek és egyre több hullik kertünk talajára. A megfelelő eszközzel nem csak ezt, hanem számos egyéb kültéri munkát is könnyedén elvégezhetünk, legyen szó törmelék vagy akár homok eltakarításáról!

Oldalak