Jelenlegi hely

Kertek

Őszi hangulat balkonokon, teraszon

Őszi hangulat balkonokon, teraszonŐszi hangulat balkonokon, teraszon

Vitathatatlanul a nyár a legpompásabb időszak a növények számára, ezerféle tarka szín rikít a kerttől kezdve a kedves erkélyeken át. Az egynyári virágoktól most már búcsút kell vennünk, de ősszel is felpezsdíthetjük a rendelkezésünkre álló teret. 

Függőszék – Hintaszék kalauz

Függőszék – Hintaszék kalauzFüggőszék – Hintaszék kalauzFüggőszék – Hintaszék kalauzFüggőszék – Hintaszék kalauzFüggőszék – Hintaszék kalauzFüggőszék – Hintaszék kalauz

Bármennyire is pihentető és élvezetes a kanapén ülve egy jó könyvet olvasni, kinézni az ablakon és gyönyörködni a kilátásban, de ettől tízszer jobb, ha mindezt kintről, egy teraszos hintaszékből tesszük. Nemde?

9 inspiráló tetőkert ötlet

9 inspiráló tetőkert ötlet9 inspiráló tetőkert ötlet9 inspiráló tetőkert ötlet9 inspiráló tetőkert ötlet9 inspiráló tetőkert ötlet9 inspiráló tetőkert ötlet

Nincs is jobb egy tetőn tartott bulinál! Inspirálódj összeállításunkból.

Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát?

Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát? Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát? Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát? Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát? Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát? Hogyan válasszunk jól kültéri párnát, textíliát?

A szín és a stílus alapvető fontosságú, de tudtad, hogy a textil anyaga és a töltelék típusa is fontos? Válassz bölcsen, hogy tartósak legyenek a kültéren használt textilek és párnák!

Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!

Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!

Az idei tavasz kicsit nehezen indul be, és a jelenlegi helyzetben valószínűleg mindannyian még jobban kivágyunk a szabad levegőre és a jó időbe, mint ezelőtt bármikor. Akik rendelkeznek terasszal vagy esetleg egy hatalmas kerttel, azoknak sokkal könnyebb dolguk van, hiszen gyakorlatilag bármikor rendezhetnek egy szabadtéri családi vagy baráti eseményt.

Használd ki nálunk, az akár 3 millió forintos otthonfelújjítási támogatást!

Használd ki nálunk, az akár 3 millió forintos otthonfelújjítási támogatást! Használd ki nálunk, az akár 3 millió forintos otthonfelújjítási támogatást! Használd ki nálunk, az akár 3 millió forintos otthonfelújjítási támogatást!

A jelenlegi helyzetben sokkal több időt kell otthonunkban töltenünk. Végre itt a tavasz, a jó idő és már nem vagyunk a lakásba szorulva. Eljött az idő, hogy minőségi időt töltsünk kertünkben, és ennek feltétele a kellemes környezet. Az állami támogatást most lehetőséget nyújt arra, hogy végre lebontsuk a telek végében álló omladozó sufnit, kerti kiülőt építsünk ami alatt stílusosan megvacsorázhassunk, ha már az éttermek nem látogathatóak…

Nardi - Az Olasz Kerti Bútorok Királya

Nardi - Az Olasz Kerti Bútorok KirályaNardi - Az Olasz Kerti Bútorok KirályaNardi - Az Olasz Kerti Bútorok KirályaNardi - Az Olasz Kerti Bútorok KirályaNardi - Az Olasz Kerti Bútorok KirályaNardi - Az Olasz Kerti Bútorok Királya

Talán még korainak tűnhet kültéri bútorról beszélni, de hamarosan itt a szezon nyitás, ezért érdemes már most beleásni magunkat a szezonnyitó akciók kínálatába. Különösen azért, mert lényegesen olcsóbban hozzájuthatunk áhított kerti bútorhoz. Az örök kérdés másrészről, hogy milyen az igazán jó kerti bútor, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztásnál.

Terasz Dekor

Terasz DekorTerasz DekorTerasz Dekor

A nyár kétség kívül az év legalkalmasabb időszaka, hogy egy fárasztó nap végén a saját otthonunk teraszán töltődjünk fel .Van egy testvérpár, Mihalik Lajos és Mihalik Zoltán akik fejükbe vették, hogy a lehető legtöbb teraszt kizöldítsék és berendezzék.

Fa teraszburkolatok őszi ápolása

Fa teraszburkolatok őszi ápolásaFa teraszburkolatok őszi ápolásaFa teraszburkolatok őszi ápolásaFa teraszburkolatok őszi ápolása

A teraszburkolatok kínálata - a megnövekedett igények miatt -, sokat változott az elmúlt években. Olyan olcsóbb fafajokból is készülnek már burkolati elemek, melyek sajnos kevésbé fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeket. Viszont egy gondosan kiválasztott egzóta, vagy modifikált fafaj, tartósságban és megjelenésben is meghálálja az árát.

Alakítsd erkélyed nappalivá trendi, kültéri szőnyegekkel

Alakítsd erkélyed nappalivá trendi, kültéri szőnyegekkel

Megvan az erkélyeden a kényelmes ülősarok, a rengeteg növény, mégis hiányzik még valami? Kezdd erkélyed berendezését a padlónál és válassz kültéri szőnyeget! Milyen előnyei vannak? Ellenállnak a nap sugarainak, a nedvességnek és az egész teret hangulatossá teszik. Függetlenül attól, hogy erkélyed, teraszod vagy pergoládat szeretnéd berendezni, a FAVI-n rengeteg olyan divatos darabot találsz, amelyek feldobják a hosszú nyári estéket.

Oldalak