Jelenlegi hely

Kertek

Őszi virágzónk: a krizantém

Őszi virágzónk: a krizantém

A krizantém temetői növényként ismert, de kertünkben is pazar virágpompát ad. Vázatartóssága miatt meg izgalmas vágott virág.

Őszi virágözön szabadon

Őszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadon

A mű- és száraz virágok tökéletesek bármilyen dekorációhoz, szükség szerint elrendezheti és megváltoztathatja őket.

Újra igényelhető..

Újra igényelhető..

A koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére augusztus 31-től az Agrárminisztérium ismételten megnyitja a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program első ütemében meghirdetett átmeneti támogatási programját.

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasságParadicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

A három fogalom, a zöld-, sárga- és feketetalpasság nem ugyanaz a tünet paradicsomon. Nézzük meg melyik mi valójában, hogy életerős paradicsomot tudj nevelni otthon is!

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Termelőként tudjuk, hogy a “hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket” kérdés nagyon fontos. De ez ugyanúgy fontos annak is, aki csak kis konyhakertet ápolt egész nyáron, ami ontja a friss zöldséget. Ehhez hoztam tippjeinket!

Zöldségek, gyümölcsök..

Zöldségek, gyümölcsök..

..melyek fokozzák a bőr védekezőképességét és regenerációját. Dietetikus nyári egészségtippjei.

Korábban virágzik a parlagfű

Korábban virágzik a parlagfű

A földtulajdonosok parlagfű elleni védekezési kötelezettsége már nemcsak július 1-jétől áll fenn, hanem az egész vegetációs időszak alatt – hívja fel a figyelmet a  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknak

A bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknakA bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknak

Kaptál egy bonsait és nem tudod mit kezdj vele? A bonsai ápolása eddig mindig kudarcot vallott? Íme gyakorlati tippjeink a hosszútávú sikerhez!

Virágzik a vadrózsa, a csipkebogyó illatos virága

Virágzik a vadrózsa, a csipkebogyó illatos virágaVirágzik a vadrózsa, a csipkebogyó illatos virágaVirágzik a vadrózsa, a csipkebogyó illatos virágaVirágzik a vadrózsa, a csipkebogyó illatos virága

Virágzik a vadrózsa. Ahogy a növény termése, úgy a virág is alkalmas emberi fogyasztásra. A vadrózsa (Rosa canina) vagy csipkerózsa őshonos gyógy- és fűszernövény. Több népies elnevezése ismert: bicskefa, ebcsipke, gyepűrózsa, parlagi rózsa, tüskefa.

Növényfürdetés tippek az élettel teli szobanövényekért

Növényfürdetés tippek az élettel teli szobanövényekért

Mindig megcsodálod a szomszédnál a meseszép nagy szobanövényeket? Irigykedsz rá, milyen szép nagy leveleket növeszt a pálmája? Íme növényfürdetés tippjeink az élettel teli növényekért!

Oldalak