Jelenlegi hely

Kertek

Őszi dekorációs ötletek

Őszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletek

Merész, modern díszítési lehetőségek amelyek színessé teszik otthonunkat.

Sütőtök fajták

Sütőtök fajtákSütőtök fajtákSütőtök fajtákSütőtök fajtákSütőtök fajtákSütőtök fajták

A Halloween egyik fontos kelléke a tök, mind töklámpás, mind tökös ételek formájában. Többféle sütőtök fajta létezik, és nem mindegy, hogy melyikből készítesz töklámpást, és melyikből sütőtökös pitét.  Íme egy rövid bemutató a sütőtök fajtákról és felhasználásukról!

Őszi virágzónk: a krizantém

Őszi virágzónk: a krizantém

A krizantém temetői növényként ismert, de kertünkben is pazar virágpompát ad. Vázatartóssága miatt meg izgalmas vágott virág.

Őszi virágözön szabadon

Őszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadon

A mű- és száraz virágok tökéletesek bármilyen dekorációhoz, szükség szerint elrendezheti és megváltoztathatja őket.

Újra igényelhető..

Újra igényelhető..

A koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére augusztus 31-től az Agrárminisztérium ismételten megnyitja a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program első ütemében meghirdetett átmeneti támogatási programját.

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasságParadicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

A három fogalom, a zöld-, sárga- és feketetalpasság nem ugyanaz a tünet paradicsomon. Nézzük meg melyik mi valójában, hogy életerős paradicsomot tudj nevelni otthon is!

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Termelőként tudjuk, hogy a “hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket” kérdés nagyon fontos. De ez ugyanúgy fontos annak is, aki csak kis konyhakertet ápolt egész nyáron, ami ontja a friss zöldséget. Ehhez hoztam tippjeinket!

Zöldségek, gyümölcsök..

Zöldségek, gyümölcsök..

..melyek fokozzák a bőr védekezőképességét és regenerációját. Dietetikus nyári egészségtippjei.

Korábban virágzik a parlagfű

Korábban virágzik a parlagfű

A földtulajdonosok parlagfű elleni védekezési kötelezettsége már nemcsak július 1-jétől áll fenn, hanem az egész vegetációs időszak alatt – hívja fel a figyelmet a  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknak

A bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknakA bonsai ápolása: tippek kezdő bonsaitartóknak

Kaptál egy bonsait és nem tudod mit kezdj vele? A bonsai ápolása eddig mindig kudarcot vallott? Íme gyakorlati tippjeink a hosszútávú sikerhez!

Oldalak