Jelenlegi hely

Kertek

Mitől gyomos télen a talaj?

Mitől gyomos télen a talaj?

Neked is feltűnt, hogy gyomos télen a talaj? Akár enyhe időben ugyanúgy lehetne kapálni, gyomlálni, mint nyáron. De mi van akkor, ha azt mondom, hogy ez jó? Nézzük is miért jó a gyomos talaj télen? Ez megválaszolja azt is, mitől is lesz gyomos. Minden, mindennel összefügg.

Vigyázzunk a kertünkben alvó sünökre

Vigyázzunk a kertünkben alvó sünökre

A téli álomra húzódó sünök védelmére hívja fel a lakosság figyelmét az őszi kerti munkálatok során a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

A legfontosabb őszi tennivalók a kertben

A legfontosabb őszi tennivalók a kertben

A tavaszt ősszel kell előkészíteni - mondták a régi, tapasztalt gazdák. És valóban, az ősz beköszönte nem jelenti azt, hogy ezután nem találunk munkát a kertben.

Sütőtökös receptek októberre

Sütőtökös receptek októberre

Ínycsiklandozó őszi sütőtökös receptek, nem csak konyhatündéreknek a Gourmet&Delicious Manufaktúra konyhájából. Gyerekeknek való recepttel is készültünk!

10 dolog..

10 dolog..10 dolog..

..amit mindig is tudni akartál a robotfűnyírókról

Szolár kerti zuhany - a modern kert egyik fontos kelléke

Szolár kerti zuhany - a modern kert egyik fontos kelléke Szolár kerti zuhany - a modern kert egyik fontos kelléke

A szerencsés kerttulajdonosok tudják, hogy kertjük elengedhetetlen kelléke a napelemes zuhany. A felfrissülést a nyári hőségekben már el sem tudjuk képzelni nélküle. Továbbá a medence használata előtt is érdemes lezuhanyozni, illetve a használata után szintén.

Indulhat a kerti parti a Sonos-szal a tökéletes hangulatért!

Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!

Az elmúlt hetekben kipróbáltuk a Sonos első hordozható, akkumulátorról működő, bluetooth-képes okoshangszóróját, a Sonos Move-ot. Nagy lépés ez az elmúlt 18 évben a többszobás otthoni hangrendszereket wifin keresztüli működéssel megálmodó tervező és gyártó vállalattól.

5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben

5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben

A kávéfogyasztók többsége kidobja a kukába a kávézaccot. Pedig igen értékes ez az anyag, és sokféle célra használható a kertben.

A gyönyörű, tökéletesen nyírt fű titka

Husqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíró

Egy gyönyörű kert a ház központi részét képezi, hisz megannyi kellemesen eltöltött időt biztosít, programokkal, kikapcsolódással, pihenéssel.

A nyári gyepápolás 7+1 aranyszabálya

A nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabálya

A nyári időszakban mutatja legszebb arcát a gyep, feltéve akkor, ha megfelelően gondozzuk. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen gyakran nyírjuk, milyen napszakban locsoljuk, vagy éppen mennyi tápanyaggal látjuk el időről időre. A STIHL kertápolási szakértői összegyűjtöttek hét plusz egy aranyszabályt, amelynek betartásával tökéletes pázsitunk lehet.

Oldalak