Jelenlegi hely

Kertek

5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben

5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben5 praktikus tipp: erre jó a kávézacc a kertben

A kávéfogyasztók többsége kidobja a kukába a kávézaccot. Pedig igen értékes ez az anyag, és sokféle célra használható a kertben.

A gyönyörű, tökéletesen nyírt fű titka

Husqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíróHusqvarna Automower® robotfűnyíró

Egy gyönyörű kert a ház központi részét képezi, hisz megannyi kellemesen eltöltött időt biztosít, programokkal, kikapcsolódással, pihenéssel.

A nyári gyepápolás 7+1 aranyszabálya

A nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabályaA nyári gyepápolás 7+1 aranyszabálya

A nyári időszakban mutatja legszebb arcát a gyep, feltéve akkor, ha megfelelően gondozzuk. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen gyakran nyírjuk, milyen napszakban locsoljuk, vagy éppen mennyi tápanyaggal látjuk el időről időre. A STIHL kertápolási szakértői összegyűjtöttek hét plusz egy aranyszabályt, amelynek betartásával tökéletes pázsitunk lehet.

Legyél Te a STIHL legújabb influenszere!

Legyél Te a STIHL legújabb influenszere!Legyél Te a STIHL legújabb influenszere!Legyél Te a STIHL legújabb influenszere!

Vedd elő a kamerádat vagy okostelefonodat, izzítsd be kedvenc STIHL kerti eszközödet, készíts kreatív videót és küldd be a vállalat Facebook oldalára! Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy Te legyél a STIHL legújabb influenszere.

Szúnyogriasztás: Rengeteg a szúnyog mindenhol

Szúnyogriasztás: Rengeteg a szúnyog mindenhol

Ahogy bejött a jó idő, megjelentek az egyik legkellemetlenebb lakók is a környezetünkben: a szúnyogok. Elkezdtük összeszedni a szúnyogriasztás tippeket Olvasóink körében, kinek mi vált már be!

Az akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákban

Az akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákbanAz akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákbanAz akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákbanAz akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákbanAz akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákbanAz akkus fűnyírók uralomra törtek a házi körüli munkákban

2020. májusában az Andreas STIHL Kft. nem reprezentatív online kutatást végzett a legnagyobb közösségi médiában, hogy kiderüljön, a lakossági és hobbi felhasználók milyen szempontok alapján választanak fűnyírót. A kérdőíves felmérésből egyértelművé vált: az akkus fűnyírók a hobbikertészek körében egyeduralkodókká váltak.

Vakond van a kertemben: mit tehetek és mit nem?

Vakond van a kertemben: mit tehetek és mit nem?Vakond van a kertemben: mit tehetek és mit nem?

“Vakond van a kertemben” a leggyakoribb kérdések között szerepel idén is. Nézzük mit tehetünk ellene és mit tilos?

Kerti lazulós

Kerti lazulósKerti lazulósKerti lazulósKerti lazulósKerti lazulósKerti lazulós

Saját készítésű raklapbútor garnitúra, melyet Kovács Ildikó olvasónk küldött.

Jövő évtől tilos az avarégetés Magyarországon!

Jövő évtől tilos az avarégetés Magyarországon!

Végre egy olyan rendelkezés, aminek komoly környezetvédelmi és egészségvédelmi hatása is lesz hosszútávon. Tilos lesz az avarégetés!

5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése

5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése5 hasznos tipp térköves kert szegélyezése

Stílszerűen azt is mondhatnánk, hogy a kerti szegélyek témaköre örökzöld kérdés. Akinek van kertje, az biztosan találkozott már ezzel a problémával.

Oldalak