Jelenlegi hely

Kertek

Őszi virágzónk: a krizantém

Őszi virágzónk: a krizantém

A krizantém temetői növényként ismert, de kertünkben is pazar virágpompát ad. Vázatartóssága miatt meg izgalmas vágott virág.

„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”

„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”

„Ha felmerül Önben a gondolat, hogy szeretné beépíteni a teraszát, vagy a háza egy részét, de még nem biztos magában, szóljon nekünk és mi megálmodjuk Önnek!”

Őszi virágözön szabadon

Őszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadonŐszi virágözön szabadon

A mű- és száraz virágok tökéletesek bármilyen dekorációhoz, szükség szerint elrendezheti és megváltoztathatja őket.

Újra igényelhető..

Újra igényelhető..

A koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére augusztus 31-től az Agrárminisztérium ismételten megnyitja a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program első ütemében meghirdetett átmeneti támogatási programját.

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

Paradicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasságParadicsom: feketetalpasság, zöldtalpasság és a sárgatalpasság

A három fogalom, a zöld-, sárga- és feketetalpasság nem ugyanaz a tünet paradicsomon. Nézzük meg melyik mi valójában, hogy életerős paradicsomot tudj nevelni otthon is!

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket?

Termelőként tudjuk, hogy a “hogyan tartsuk frissen télen a zöldségeket” kérdés nagyon fontos. De ez ugyanúgy fontos annak is, aki csak kis konyhakertet ápolt egész nyáron, ami ontja a friss zöldséget. Ehhez hoztam tippjeinket!

Indulhat a kerti parti a Sonos-szal a tökéletes hangulatért!

Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!Indulhat a kerti parti a Sonos-al a tökéletes hangulatért!

Az elmúlt hetekben kipróbáltuk a Sonos első hordozható, akkumulátorról működő, bluetooth-képes okoshangszóróját, a Sonos Move-ot. Nagy lépés ez az elmúlt 18 évben a többszobás otthoni hangrendszereket wifin keresztüli működéssel megálmodó tervező és gyártó vállalattól.

Terasz Dekor

Terasz DekorTerasz DekorTerasz Dekor

A nyár kétség kívül az év legalkalmasabb időszaka, hogy egy fárasztó nap végén a saját otthonunk teraszán töltődjünk fel .Van egy testvérpár, Mihalik Lajos és Mihalik Zoltán akik fejükbe vették, hogy a lehető legtöbb teraszt kizöldítsék és berendezzék.

Nyári nagyüzem a Biokertben

Nyári nagyüzem a BiokertbenNyári nagyüzem a BiokertbenNyári nagyüzem a BiokertbenNyári nagyüzem a BiokertbenNyári nagyüzem a BiokertbenNyári nagyüzem a Biokertben

Nagyon sokan fogtak zöldségkertészkedésbe a járvány időszaka alatt, de ez az év  nem volt egyszerű az újonc kertészeknek. Az időjárás nem kedvezett a növényeknek. Az enyhe télen nem gyérültek meg a kártevők, a száraz tavasz pedig hatalmas levéltetű rajzást hozott. Aki nem védekezett ellenük, annak sok tavaszi levélzöldséget kellett kidobnia.

Oldalak