Jelenlegi hely

Kertek

Mitől gyomos télen a talaj?

Mitől gyomos télen a talaj?

Neked is feltűnt, hogy gyomos télen a talaj? Akár enyhe időben ugyanúgy lehetne kapálni, gyomlálni, mint nyáron. De mi van akkor, ha azt mondom, hogy ez jó? Nézzük is miért jó a gyomos talaj télen? Ez megválaszolja azt is, mitől is lesz gyomos. Minden, mindennel összefügg.

Apró trükkök, hogyan gondozzuk jól az orchideát

Apró trükkök, hogyan gondozzuk jól az orchideát

A trópusi éghajlathoz szokott növényeknek a hideg, fényszegény tél a fűtött száraz levegőjű lakással sokszor végzetes. Tippek a túléléshez!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

A karácsonyi kaktusz átültetése: hogyan és mikor kerítsünk sort rá? Ha az átültetést hozzáértő módon végezzük el, garantált a siker.

3 szuper karácsonyi dísznövény

3 szuper karácsonyi dísznövény3 szuper karácsonyi dísznövény

Három olyan karácsonyi dísznövény a szereplője a cikknek, amit bátran ajándékozhatsz is hobbikertész szerettednek! Szebb lesz tőle az otthona is!

Mi történik télen a biokertben?

Mi történik télen a biokertben?Mi történik télen a biokertben?Mi történik télen a biokertben?Mi történik télen a biokertben?Mi történik télen a biokertben?

20 évvel ezelőtt jórészt hódunyha alatt szunyókált és várta a tavaszt. Még a fóliasátrak is üresen tátongtak a mínusz 10-20 fokos hidegben, mi pedig a havat takarítottuk.

Karácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.hu

Karácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.huKarácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.huKarácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.huKarácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.huKarácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.huKarácsonyfa vásárlás - Onlinefenyo.hu

December vitathatatlanul az év legszebb időszaka, de egyben a végeláthatatlan feladatlisták ideje is.

Őszi dekorációs ötletek

Őszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletekŐszi dekorációs ötletek

Merész, modern díszítési lehetőségek amelyek színessé teszik otthonunkat.

Vigyázzunk a kertünkben alvó sünökre

Vigyázzunk a kertünkben alvó sünökre

A téli álomra húzódó sünök védelmére hívja fel a lakosság figyelmét az őszi kerti munkálatok során a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

A legfontosabb őszi tennivalók a kertben

A legfontosabb őszi tennivalók a kertben

A tavaszt ősszel kell előkészíteni - mondták a régi, tapasztalt gazdák. És valóban, az ősz beköszönte nem jelenti azt, hogy ezután nem találunk munkát a kertben.

Sütőtökös receptek októberre

Sütőtökös receptek októberre

Ínycsiklandozó őszi sütőtökös receptek, nem csak konyhatündéreknek a Gourmet&Delicious Manufaktúra konyhájából. Gyerekeknek való recepttel is készültünk!

Oldalak