Jelenlegi hely

Inspiráció

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

A dohányzóasztal jelentőségét sokszor alulértékelik, pedig kétségtelenül az egyik meghatározó eleme a nappalinknak. Ráadásul tipikusan egy olyan bútor, amellyel viszonylag kis befektetéssel megreformálhatjuk a helyiség hangulatát.

De milyen a jó dohányzóasztal?

Cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, amelyek feltehetően rendkívül népszerűek lesznek 2021 hátralévő részében.

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Ma már szinte nincs is olyan lakás, ahol a falat ne díszítené valamilyen festmény, családi portré, vagy kép. Akárhogy is, nélkülük unalmasabb, színtelenebb a berendezés.

Ne lakást válts, csak hátteret!

Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!

Unod a régi lakásodat? Egyhangú a konyhád? Nem tudod min változtatnál, és költeni sem akarsz sokat?

Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!

Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!

Sokan nem tudják, hogy nem csak a lakótér és munkatér egészét lehet a saját arcunkra és igényeinkre formálni, de még sok esetben a bútorainkat is. Persze, utóbbi nem mindig egyszerű, de rengeteg bútorbolt információs tábláin lehet olvasni: „Ülőgarnitúráinkat már egyedi igények szerint is elkészítjük” – De mit jelent ez? Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy „ó, ezen mi ilyen nagy szám, én is kitudom választani, hogy most kétszemélyes vagy háromszemélyes legyen…”

Chesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelni

Chesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelniChesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelni

A Chesterfield kanapék historikus múltjáról szinte megszámlálhatatlan cikket találunk már az interneten. Igen, ez a magának való főnemes sztorija, aki magának készítette el először a bútort, majd a halálos ágyán az utolsó kívánsága volt, hogy adják tovább a bútordarab szabadalmát. Mára, igazi ikonná nőtte ki magát, számtalan reklámban és tv filmben szerepelt már, a nagyérdemű szélesvászon mozgóképszínházi alkotásokról nem is beszélve. De vajon, ezt az ikonikus darabot a való életben milyen enteriőrbe lehet beilleszteni?

A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?

A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?

A szürke egy nagyon érdekes, elegáns és letisztul szín. Egyre nagyobb divat most a home design-ban és nem véletlenül ennyire kedvelt. Olvasd el, hogy miért szeretik manapság ennyire a lakberendezők, bútorkészítők és azok, akik szeretnék otthonukat csinosítani. 

Egy kis tavasz: az aranysárga sáfrány lakásban is nevelhető

Egy kis tavasz: az aranysárga sáfrány lakásban is nevelhető

A sáfrányként is ismert krókusz kora tavasszal nyíló hagymagumós évelő növény, a fagyok elmúltával előbújik, és gyönyörű élénk – sárga, fehér, lila – színekben pompázik.

Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel

Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivelLakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivelLakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel

Életterünket otthonná a meghittséget sugárzó és személyiségünket tükröző dekorációs elemek változtatják. Legyenek azok akár személyes emléktárgyak, művészi alkotások vagy lenyűgöző fali dekorációk.

6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére

6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére6+2 ötlet kézműves, kreatív kellékek rendszerezésére

Szeretsz kézműveskedni? Ha igen, akkor ez a cikk neked szól!

Hogyan hozhatjuk összhangba a falak, az ajtók és a padló színeit otthonunkban?

Hogyan hozhatjuk összhangba a falak, az ajtók és a padló színeit otthonunkban?

Számos lehetőség kínálkozik, mutatunk néhány példát.

Oldalak