Jelenlegi hely

Inspiráció

Bézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatot

Bézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatot

A bézs egy klasszikus színné vált, ma már szinte minden lakberendezési stílusban viszontláthatjuk. Néha hihetetlen népszerűséget ér el, máskor éppen ellenkezőleg, unalmasnak, egyhangúnak tartják.

Az álló porszívók egyre elterjedtebbek a háztartásokban

Az álló porszívók egyre elterjedtebbek a háztartásokban

A takarítás megkönnyítésére szolgáló porszívó készülékek minden háztartásban megtalálhatóak. Ezeket különböző méretben, színben és alakban lehet már kapni. Mindegyik más, mind teljesítményben, mind pedig hordozhatóságban. Sokszor problémás, hogy hogyan is tudjuk ezt az eszközt mozgatni takarítás közben, ilyenkor szükség van ezek megemelésére is. A tárolásuk is gyakran problémát okoz hiszen nem olyan egyszerű. Mondhatnám, hogy könnyűek, de mihez képest ezt a méretük határozza meg.

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

A dohányzóasztal jelentőségét sokszor alulértékelik, pedig kétségtelenül az egyik meghatározó eleme a nappalinknak. Ráadásul tipikusan egy olyan bútor, amellyel viszonylag kis befektetéssel megreformálhatjuk a helyiség hangulatát.

De milyen a jó dohányzóasztal?

Cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, amelyek feltehetően rendkívül népszerűek lesznek 2021 hátralévő részében.

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Ma már szinte nincs is olyan lakás, ahol a falat ne díszítené valamilyen festmény, családi portré, vagy kép. Akárhogy is, nélkülük unalmasabb, színtelenebb a berendezés.

Ne lakást válts, csak hátteret!

Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!

Unod a régi lakásodat? Egyhangú a konyhád? Nem tudod min változtatnál, és költeni sem akarsz sokat?

Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!

Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!Beszélnünk kell! – Az egyedi kanapékról!

Sokan nem tudják, hogy nem csak a lakótér és munkatér egészét lehet a saját arcunkra és igényeinkre formálni, de még sok esetben a bútorainkat is. Persze, utóbbi nem mindig egyszerű, de rengeteg bútorbolt információs tábláin lehet olvasni: „Ülőgarnitúráinkat már egyedi igények szerint is elkészítjük” – De mit jelent ez? Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy „ó, ezen mi ilyen nagy szám, én is kitudom választani, hogy most kétszemélyes vagy háromszemélyes legyen…”

Chesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelni

Chesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelniChesterfield - a kanapé stílus, amit illik a helyén kezelni

A Chesterfield kanapék historikus múltjáról szinte megszámlálhatatlan cikket találunk már az interneten. Igen, ez a magának való főnemes sztorija, aki magának készítette el először a bútort, majd a halálos ágyán az utolsó kívánsága volt, hogy adják tovább a bútordarab szabadalmát. Mára, igazi ikonná nőtte ki magát, számtalan reklámban és tv filmben szerepelt már, a nagyérdemű szélesvászon mozgóképszínházi alkotásokról nem is beszélve. De vajon, ezt az ikonikus darabot a való életben milyen enteriőrbe lehet beilleszteni?

A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?

A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?

A szürke egy nagyon érdekes, elegáns és letisztul szín. Egyre nagyobb divat most a home design-ban és nem véletlenül ennyire kedvelt. Olvasd el, hogy miért szeretik manapság ennyire a lakberendezők, bútorkészítők és azok, akik szeretnék otthonukat csinosítani. 

Egy kis tavasz: az aranysárga sáfrány lakásban is nevelhető

Egy kis tavasz: az aranysárga sáfrány lakásban is nevelhető

A sáfrányként is ismert krókusz kora tavasszal nyíló hagymagumós évelő növény, a fagyok elmúltával előbújik, és gyönyörű élénk – sárga, fehér, lila – színekben pompázik.

Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel

Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivelLakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivelLakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel

Életterünket otthonná a meghittséget sugárzó és személyiségünket tükröző dekorációs elemek változtatják. Legyenek azok akár személyes emléktárgyak, művészi alkotások vagy lenyűgöző fali dekorációk.

Oldalak