Jelenlegi hely

Inspiráció

Tervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútor

Tervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútor

Felújítók, lakásépítők figyelem! Ha még nem vagy benne biztos milyen konyhát szeretnél, vagy ellenkezőleg, tetszik egy stílus, de nincs aki elkészítse, ragadd meg az alkalmat, és keresd fel a Küber bútor ügyfélszolgálatát.

2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai

2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai2021 Legnépszerűbb Étkezőasztalai

Legújabb cikkünkben bemutatjuk azokat az étkezőasztalokat, amelyek továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek majd a 2021-es évben is. Igyekeztünk stílus szerint a legtöbb terméket felsorakoztatni, hogy minden típusú enteriőrbe beilleszthető darabokkal találkozzatok. Lássuk, hogy mely asztalok lesznek az új év legjobbjai!

Íme a legtrendibb étkezőszékek 2021-ben

Íme a legtrendibb étkezőszékek 2021-benÍme a legtrendibb étkezőszékek 2021-benÍme a legtrendibb étkezőszékek 2021-benÍme a legtrendibb étkezőszékek 2021-benÍme a legtrendibb étkezőszékek 2021-benÍme a legtrendibb étkezőszékek 2021-ben

A bútoripar, ahogy sok más ágazat is a lakberendezés világában folyamatos fejlődésen megy keresztül. Sorra jelennek meg az újabb és újabb bútorcsodák, amelyek különleges megjelenésükkel lehengerlő enteriőrt teremtenek. Legújabb cikkünkben elhoztuk nektek az idei év prognosztizálhatóan legnépszerűbb étkezőszékeit, melyek igazi divatdiktátorok saját kategóriájukon belül.

Gyönyörű konyha ötletek

Gyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletek

A konyha gyakran a ház szíve, és mindannyian hajlamosak vagyunk nagyon hangulatossá, elegánssá és stílusossá tenni, mivel sokan sok időt töltünk ott főzéssel, evéssel, olvasással és még munkával is.

Kőfalba rejtett konyha

Kőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyha

Hatalmas átriumként tárul a szemünk elé ez a csodálatos konyha.

Egyedi készítésű konyha

Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha

Teljes konyha, egyedi rozsdamentes acél szekrényekkel, főzőlappal és megfelelő eszközökkel felszerelt, a L’Atelier Paris Haute Design cég által.

Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!

Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!

A sterilnek hitt felületeken is könnyen megtelepednek a baktériumok.

Konyhatervezés – nem csak profiknak

Konyhatervezés – nem csak profiknakKonyhatervezés – nem csak profiknakKonyhatervezés – nem csak profiknak

A lakberendezés igen összetett feladat, hiszen rengeteg szakmát kell ismernünk és összehangolnunk ahhoz, hogy a házunk ne csak szép, hanem praktikus is legyen. Ezek közül is az egyik legnehezebb feladat a konyhatervezés. Ehhez szeretnék most pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Nehezen takarítható helyek

Nehezen takarítható helyekNehezen takarítható helyek

Rejtett helyek a lakásban – avagy olyan helyek, melyek általában nehezen takaríthatóak. Tudod, sokan úgy takarítanak, “ahol a papok táncolnak.” Tiszta otthon, rendes ház és még hány ilyen közhelyes mondatot ismerünk. Takarítani szeretőknek ez a poszt igazi kánaán lesz. Nézzük sorra a rejtett helyeket a lakásban!

Nagy ötletek kis konyhába

Nagy ötletek kis konyhábaNagy ötletek kis konyhábaNagy ötletek kis konyhábaNagy ötletek kis konyhábaNagy ötletek kis konyhábaNagy ötletek kis konyhába

Kis alapterületű helyiségbe kell praktikus és használható konyhabútort terveznünk? Mivel tudjuk tágítani a teret, akár optikailag, akár ténylegesen is? Összegyűjtöttünk néhány ötletet és praktikát.

Oldalak