Jelenlegi hely

Inspiráció

Zuhanykörkép

ZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörkép

Egy gyors frissítő tusolás, vagy ácsorgás az esőztető rózsa alatt, kifejezetten üdítő érzés nyáron. A zuhanykabinoknak is megvannak a különböző változatai, manapság szerencsére már nem kell túl nagy kompromisszumokat kötnünk, hogy valóban olyan legyen a tusolónk, amilyennek szeretnénk. A szakértők bemutatják az idei év legtrendibb zuhanykabinjait.

Kőfalba rejtett konyha

Kőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyha

Hatalmas átriumként tárul a szemünk elé ez a csodálatos konyha.

Praktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshoz

Praktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshoz

Cipőinket általában évekig tudjuk hordani, kivételt jelentenek a növésben lévő gyerekek. Megfelelő ápolással meghosszabbíthatjuk cipőink élettartamát, s persze az igényes megjelenésnek is fontos feltétele a gondozott lábbeli. Akkor is célszerű néha elővenni őket, ha jó ideje nem volt rajtunk. Néhány praktikus tipp cipőápoláshoz, okos tároláshoz.

Stílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletek

Stílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletek

A minimalizmus egy rendkívül klassz modern dekorációs trend , és rendkívül népszerű, mert elősegíti a szépség egyszerűségben és tiszta vonalakban történő megismerését.

Egyedi készítésű konyha

Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha Egyedi készítésű konyha

Teljes konyha, egyedi rozsdamentes acél szekrényekkel, főzőlappal és megfelelő eszközökkel felszerelt, a L’Atelier Paris Haute Design cég által.

Cicabarát otthon

Cicabarát otthonCicabarát otthonCicabarát otthonCicabarát otthonCicabarát otthonCicabarát otthon

Kreatív macskabútorok, ötletes játékok a házi kedvencnek.

Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!

Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!Nem is gondolná, de a konyhája is fertőzések forrása lehet!

A sterilnek hitt felületeken is könnyen megtelepednek a baktériumok.

Konyhatervezés – nem csak profiknak

Konyhatervezés – nem csak profiknakKonyhatervezés – nem csak profiknakKonyhatervezés – nem csak profiknak

A lakberendezés igen összetett feladat, hiszen rengeteg szakmát kell ismernünk és összehangolnunk ahhoz, hogy a házunk ne csak szép, hanem praktikus is legyen. Ezek közül is az egyik legnehezebb feladat a konyhatervezés. Ehhez szeretnék most pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Rózsaszín és arany a fürdőszobában

Rózsaszín és arany a fürdőszobábanRózsaszín és arany a fürdőszobábanRózsaszín és arany a fürdőszobábanRózsaszín és arany a fürdőszobábanRózsaszín és arany a fürdőszobábanRózsaszín és arany a fürdőszobában

Elképzelni sem lehetne jobb kombinációt, mint a rózsaszín, arany/sárgarézzel.

Rendkívüli tervezési ötletek

Rendkívüli tervezési ötletekRendkívüli tervezési ötletekRendkívüli tervezési ötletekRendkívüli tervezési ötletekRendkívüli tervezési ötletek

Minden hely tökéletesen kihasználnató..

Oldalak