Jelenlegi hely

Inspiráció

Kandalló Halloween díszbe öltöztetve

Kandalló Halloween díszbe öltöztetveKandalló Halloween díszbe öltöztetveKandalló Halloween díszbe öltöztetveKandalló Halloween díszbe öltöztetveKandalló Halloween díszbe öltöztetveKandalló Halloween díszbe öltöztetve

Halloween éjszakáját sokan amerikai ünnepnek tekintik, ám ennek a különleges alkalomnak a gyökerei régmúlt kelta korokra nyúlnak vissza.

Hogyan készíts otthon galériafalat!?

Hogyan készíts otthon galériafalat!?Hogyan készíts otthon galériafalat!?Hogyan készíts otthon galériafalat!?Hogyan készíts otthon galériafalat!?

Idén a lakásunk lett az életünk legfontosabb színtere, ahol a legtöbb időt töltjük, így a lakás dekorálása önkéntelenül is nagyobb fókuszt kapott. Eljött az idő a régóta tervezett galériafal elkészítésére, faliképek beszerzésére, és a régi emlékek előkeresésére, hogy segítségükkel egyedivé varázsoljuk az üres falakat. Egy ilyen dekoráció összeállítása élvezetes alkotómunka, a végeredmény pedig egyszerre inspiráló és megnyugtató látványt nyújt.

Teremts biztonságos moziélményt otthonodban a Sonosszal

Teremts biztonságos moziélményt otthonodban a SonosszalTeremts biztonságos moziélményt otthonodban a SonosszalTeremts biztonságos moziélményt otthonodban a SonosszalTeremts biztonságos moziélményt otthonodban a SonosszalTeremts biztonságos moziélményt otthonodban a SonosszalTeremts biztonságos moziélményt otthonodban a Sonosszal

Az őszi, hűvösebb napok közeledtével egyre többször kívánkozunk moziba egy-egy szórakoztató film kedvéért.

Folyékony érzelmek a vásznon

Illatokba burkolvaIllatokba burkolvaIllatokba burkolvaIllatokba burkolva

Az ember életében számtalan illatélmény kötődik emlékekhez. Egy parfüm azonnal hat az érzéseinkre és rögtön előcsalja ezeket az elfeledettnek hitt emlékeket.

Gyönyörű konyha ötletek

Gyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletekGyönyörű konyha ötletek

A konyha gyakran a ház szíve, és mindannyian hajlamosak vagyunk nagyon hangulatossá, elegánssá és stílusossá tenni, mivel sokan sok időt töltünk ott főzéssel, evéssel, olvasással és még munkával is.

Gyönyörű szürke fürdőszoba-ötletek

Gyönyörű szürke fürdőszoba-ötletekGyönyörű szürke fürdőszoba-ötletekGyönyörű szürke fürdőszoba-ötletekGyönyörű szürke fürdőszoba-ötletekGyönyörű szürke fürdőszoba-ötletekGyönyörű szürke fürdőszoba-ötletek

Bemutatunk olyan fürdőszoba ötleteket, melyekben a textúrát, színt és kiegészítőket figyelembe véve elegánssá teszi a helyiséget.

Zuhanykörkép

ZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörképZuhanykörkép

Egy gyors frissítő tusolás, vagy ácsorgás az esőztető rózsa alatt, kifejezetten üdítő érzés nyáron. A zuhanykabinoknak is megvannak a különböző változatai, manapság szerencsére már nem kell túl nagy kompromisszumokat kötnünk, hogy valóban olyan legyen a tusolónk, amilyennek szeretnénk. A szakértők bemutatják az idei év legtrendibb zuhanykabinjait.

Kőfalba rejtett konyha

Kőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyhaKőfalba rejtett konyha

Hatalmas átriumként tárul a szemünk elé ez a csodálatos konyha.

Praktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshoz

Praktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshozPraktikus tippek, okos megoldások cipőápoláshoz és -tároláshoz

Cipőinket általában évekig tudjuk hordani, kivételt jelentenek a növésben lévő gyerekek. Megfelelő ápolással meghosszabbíthatjuk cipőink élettartamát, s persze az igényes megjelenésnek is fontos feltétele a gondozott lábbeli. Akkor is célszerű néha elővenni őket, ha jó ideje nem volt rajtunk. Néhány praktikus tipp cipőápoláshoz, okos tároláshoz.

Stílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletek

Stílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletekStílusos, minimalista fürdőszoba-dekorációs ötletek

A minimalizmus egy rendkívül klassz modern dekorációs trend , és rendkívül népszerű, mert elősegíti a szépség egyszerűségben és tiszta vonalakban történő megismerését.

Oldalak