Jelenlegi hely

Inspiráció

Tervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútor

Tervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútorTervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútor

Felújítók, lakásépítők figyelem! Ha még nem vagy benne biztos milyen konyhát szeretnél, vagy ellenkezőleg, tetszik egy stílus, de nincs aki elkészítse, ragadd meg az alkalmat, és keresd fel a Küber bútor ügyfélszolgálatát.

Bézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatot

Bézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatotBézs szín a lakberendezésben: hogyan választhatod ki a tökéletes árnyalatot

A bézs egy klasszikus színné vált, ma már szinte minden lakberendezési stílusban viszontláthatjuk. Néha hihetetlen népszerűséget ér el, máskor éppen ellenkezőleg, unalmasnak, egyhangúnak tartják.

Az álló porszívók egyre elterjedtebbek a háztartásokban

Az álló porszívók egyre elterjedtebbek a háztartásokban

A takarítás megkönnyítésére szolgáló porszívó készülékek minden háztartásban megtalálhatóak. Ezeket különböző méretben, színben és alakban lehet már kapni. Mindegyik más, mind teljesítményben, mind pedig hordozhatóságban. Sokszor problémás, hogy hogyan is tudjuk ezt az eszközt mozgatni takarítás közben, ilyenkor szükség van ezek megemelésére is. A tárolásuk is gyakran problémát okoz hiszen nem olyan egyszerű. Mondhatnám, hogy könnyűek, de mihez képest ezt a méretük határozza meg.

A fürdőszoba

A fürdőszobaA fürdőszobaA fürdőszobaA fürdőszoba

A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren megvalósított helyiség, a lakás többi szobájához képest. Viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása. Az Otti kövek sajátos hangulatot adnak a térnek, és színben- formában igen nagy választékban kaphatók az Otti Manufacturánál.

Hálószoba berendezése az alapoktól kezdve

Hálószoba berendezése az alapoktól kezdveHálószoba berendezése az alapoktól kezdveHálószoba berendezése az alapoktól kezdveHálószoba berendezése az alapoktól kezdve

Amikor új otthonba költözünk, esetleg átalakítanánk a hálószobát, annyira bele tudunk bonyolódni a részletekbe, hogy egyszerűen már nem látunk tisztán. Pár apró tanács segítségével azonban egy igazán komfortos és hangulatos helyiséget alakíthatunk ki magunknak. Cikkünkben részletesebben bemutatjuk a hálószoba berendezésének lehetőségeit, egészen az alapoktól kezdve.

5 smaragdzöld fürdőszoba ötlet

5 smaragdzöld fürdőszoba ötlet

Egy sellő és tenger ihlette fürdőszobához tökéletes választás a smaragdzöld szín. 5 szemet gyönyörködtető fürdőszobai ötletet hoztunk inspirációképpen.

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

Trendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodáiTrendi dohányzóasztalok - 2021 feltörekvő bútor csodái

A dohányzóasztal jelentőségét sokszor alulértékelik, pedig kétségtelenül az egyik meghatározó eleme a nappalinknak. Ráadásul tipikusan egy olyan bútor, amellyel viszonylag kis befektetéssel megreformálhatjuk a helyiség hangulatát.

De milyen a jó dohányzóasztal?

Cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, amelyek feltehetően rendkívül népszerűek lesznek 2021 hátralévő részében.

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Ma már szinte nincs is olyan lakás, ahol a falat ne díszítené valamilyen festmény, családi portré, vagy kép. Akárhogy is, nélkülük unalmasabb, színtelenebb a berendezés.

Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?

Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?Álomszép fürdőszoba - mi a legújabb dizájn trend?

A lakberendezést éppúgy jellemzik a trendek, mint a divatot. Utánajártunk, milyenek a legújabb divatirányzatok fürdőszoba fronton.

Ne lakást válts, csak hátteret!

Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!Ne lakást válts, csak hátteret!

Unod a régi lakásodat? Egyhangú a konyhád? Nem tudod min változtatnál, és költeni sem akarsz sokat?

Oldalak