Jelenlegi hely

Inspiráció

Fürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdő

Fürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdőFürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdőFürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdőFürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdőFürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdő

A trendek úgy változnak, mint egy kaleidoszkóp, és velük együtt változik a belsőépítészet - beleértve a fürdőszobát is.

Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Az anyagok fejlődésével, lehetőségek tárháza tárul elénk, mit is használjunk lakásunk, házunk kialakításánál. A belső terek esetén hatalmas változások történtek, nem muszáj csak a festés, tapéta, gipszkarton variációkon gondolkodnunk. A MOPA 3D dekorpanel új, remek tulajdonságokkal rendelkező terméket kínál nekünk.

Konyhai inspirációk

Konyhai inspirációkKonyhai inspirációkKonyhai inspirációkKonyhai inspirációkKonyhai inspirációkKonyhai inspirációk

Manapság a legdivatosabb konyhák nem hasonlítanak a hideg, modern, üres laboratóriumokhoz, ahol mindent fogantyú nélküli szekrényekbe temetnek. Éppen ellenkezőleg - a hangulatos, praktikus és időtlen belső tereket értékelik.

Design radiátor

Design radiátorDesign radiátorDesign radiátorDesign radiátorDesign radiátor

A design radiátor, mint fogalom az utóbbi pár évben lett egyre elterjedtebb. Néhány évtizeddel ezelőtt a radiátorok nem voltak különösebben „szépek”, illetve csak egyetlen funkciót töltöttek be ez pedig a fűtés biztosítása volt.

Onyx ragyogása

Onyx ragyogásaOnyx ragyogásaOnyx ragyogásaOnyx ragyogásaOnyx ragyogásaOnyx ragyogása

Van egy új kő, amely átveszi a márvány népszerűségét - és ez onyx. Vajon vajon mi a különbség az onyx és a márvány között?

Babaváró ötletek

Babaváró ötletekBabaváró ötletekBabaváró ötletekBabaváró ötletekBabaváró ötletekBabaváró ötletek

A babaszoba berendezése a babavárás időszakában egy különálló projekt a leendő szülők számára.

Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!

Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!

Meghatározó trend a fürdőszoba lakberendezésben a természetes anyagok, mint a natúr fa vagy a folyami kő, márvány használata. Miért választják egyre többen ezt a megoldást?

KATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-ban

KATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-banKATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-banKATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-banKATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-banKATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-banKATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-ban

Haberland Filoména egy fiatal tervező, aki egy régi parasztházat épített újjá családja számára. Természetes anyagokkal és színekkel összehangolva. És mivel Filoména hobbija az apró részletekben rejlik, ezért a KATY PATY kapcsolókat választotta. Íme egy rövid interjú:

Dzsungelhangulat a lakásban

Dzsungelhangulat a lakásban

Tervezd meg otthonod növénydekorációját! Közérzetjavító, légtisztító szobanövények.

5 veszély..

5 veszély..5 veszély..5 veszély..5 veszély..

..amelyekről nem is gondolnád, hogy a saját otthonodban is leselkednek rád.

Oldalak