Jelenlegi hely

Inspiráció

Skandináv apartman

Skandináv apartman

Stockholm belvárosában található ez a szép skandináv stílusban berendezett lakás, mely egykor sörfőzde volt. Az eredeti gyári fekete keretes ablakok és magas mennyezet sokkal érdekesebbé tette a lakóteret, és sok természetes fényt és egyedülálló látványt nyújt.

Lenyűgöző kilátás

Lenyűgöző kilátás

Ez a lenyűgöző apartman kiváló helyen fekszik Budapest szívében. Csodálatos kilátás nyílik a városra, beleértve a történelmi Parlament épületét is, míg a terasz nyugodt kilátást nyújt a közeli folyóra.

Tetőtér provence stílusban

Tetőtér provence stílusban

A provence-i stílus a lakberendezésben könnyed, kicsit mediterrán, kicsit vidéki és nagyon rusztikus.

Bohém stílusban

Bohém stílusban

Merész és szemet gyönyörködtető

Fürdőszobai tükör ötletek

Fürdőszobai tükör ötletek

Számtalan lehetőség van a fürdőszoba tervezésére, az elrendezés megteremtésétől a színek és lámpatestek kiválasztásán át.

Graffiti a lakberendezésben

Graffiti a lakberendezésben

A tudósok azt mondják, a graffiti már körülbelül 42 ezer éve jelen van.

Páraelszívók

Páraelszívók

Hogyan válasszunk páraelszívót? Mire érdemes figyelni?

Gyerekszoba-inspiráció

Gyerekszoba-inspiráció

A gyerekszobának sok szerepet kell betöltenie - elsősorban pihenőhelyként szolgál, de a tanulószoba szerepét is betölti, és a játékok, szabadidős tevékenységek helyszíne is. Hogyan használhatjuk ki a legjobban a helyet?

Kisebb fürdőszobák

Kisebb fürdőszobák

Egy kisebb fürdőszoba elrendezése néha kihívást jelent a lakók számára. Ez az a helyiség, ahol a család tagjai szeretnének kicsit pihenni egy kemény nap után. Hogyan tehetnénk kényelmessé egy kisebb fürdőszobát? Mi a teendő ha a fürdőszoba a tetőtérben kapott helyet? Ötletek és fotók, melyek inspirációként szolgálhatnak...

Konyhatervezés

Konyhatervezés

Neobarokk, szerény, vidéki stílus, modern, minimalista vagy "mint egy nagymama" - mindenkinek megvan a saját elképzelése a tökéletes konyháról.

Oldalak