Jelenlegi hely

Variations kávéőrlemény

Variations kávéőrlemény
A változatosság gyönyörködtet, tartja magát a kávé világában is a cicerói mondás. A Variations sorozattal 2006-ban jelentkezett először a Nespresso, a rövid ideig kapható, különleges ízvilágú kávékülönlegességek az elmúlt néhány évben világszerte és Magyarországon is igen népszerűek lettek.
A Nespresso idén is különleges, limitált kiadású kávévariációkkal köszönti az ünnepeket: ezúttal kivételesen a korábbi évek három legnépszerűbb kreációját vásárolhatjuk meg. A Vanília kapszulák a legelső Variations trió tagjaként, 2006-ban jelentek meg, míg a Mandula variáció 2007-ben, a Karamell kapszulák pedig 2008-ban bizonyultak a legnépszerűbbnek a kávéimádók körében.

A Nespresso Variations alapja a Livanto Grand Cru kávéőrlemény, amelyet teljes egészében természetes, finom, természetes aromákkal bolondítottak meg. A 2010-es karácsonyi kollekció valamennyi tagja 6-os intenzitású, tehát kellemes, közepesen pörkölt kávéőrlemény.

Vanília – A gazdag, bársonyos vanília aromák és a Livanto Grand Cru harmóniája. A telt ízvilágú kávékülönlegesség nagyszerűen illik a karácsonyi süteményekhez.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

Mandula – Az édes, „toast” ízjegyeket tartalmazó mandula és a Livanto Grand Cru találkozása. Íze leginkább a téli estéken fogyasztott mandulás süteményeket idézi, Amaretti kíséretében még finomabb.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

Karamell – A karamell édes, lágy ízvilágát a Livanto Grand Cru karakteres, pörkölt jegyei egészítik ki. A kávékülönlegesség gyermekkorunk karácsonyának ízeit és illatait idézi.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

Az ünnepek alatt a kávézás élményét még különlegesebbé varázsolhatjuk az alábbi pezsgő alapú recepttel:

Pezsgő Karamell Variations habbal
10 főre
Elkészítéshez szükséges idő: 10 perc plusz 4 óra hűtés

Hozzávalók:
1 üveg (7,5 dl) pezsgő
10 db Variations Karamell kapszula
3 db zselatin lap
80 ml cukorszirup
10 gr cukor

Elkészítés:
Készítse el a 10 db Variations Karamell kávét, öntse egy
tálba, majd adja hozzá a zselatin lapokat. Addig
kevergesse, amíg a zselatin lapok teljesen felolvadnak,
majd keverje hozzá a cukor szirupot és a cukrot.
Az egészet öntse bele egy 0,5 liter űrtartalmú habszifonba
és tegye a hűtőbe 4 órára.

Tálalás:
Töltsön pezsgőt a poharakba, majd koronázza meg a kávéhabbal, és mihamarabb kínálja.

Ismerje meg a 2010-es Variations kollekciót, látogasson el a www.nespresso.com/variations  honlapra!

Hogyan vásárolhatja meg a Variations kávéőrleményeket?

Interneten: www.nespresso.com
Ingyenesen hívható telefonszámunkon: 06 80 2582 80 a hét minden napján, a nap 24 órájában.

A Nespresso Boutique-ban: 1061 Andrássy út 27.
Hétfőtől péntekig 10:00 – 19:00 között.
Szombaton 10:00 – 17:00 között

A Nestlé Nespresso S. A.
A Nestlé Nespresso S. A. a prémium minőségű adagolt kávé úttörője és piacvezető vállalata. A Nespresso ismertette meg a fogyasztókat a legjobb minőségű Grand Cru kávék fogalmával, melyek élvezetét éppúgy lehetővé teszi az otthon kényelmében, mint az ínyenc éttermekben, elegáns szállodákban, luxusüzletekben vagy irodákban. A Nespresso vállalat olyan alapvető kompetenciákra épít, amelyek lehetővé teszik a kivételes minőségű kávétermékek megalkotását, tartós kapcsolat kiépítését a vásárlókkal, és a fenntartható üzleti fejlődést. Megszületett a Nespresso egyedi hármas kombinációja: a világviszonylatban legkiválóbb minőségű Grand Cru kávék, a sokoldalú és stílusos kávégépek és a páratlan vevőszolgálat.  E három alkotóelem kombinációja eredményezi a kávézás felülmúlhatatlan Nespresso élményét. A Nestlé Nespresso SA – melynek székhelye a svájci Paudex-ben található – több mint 4500 alkalmazottat foglalkoztat, és termékeit több mint 50 országban forgalmazza közvetlenül az ügyfelek részére. 2009 végén 190 exkluzív üzletet üzemeltetett a világ legjelentősebb nagyvárosaiban. A Nespresso immár negyedik éve a Nestlé Group egyik leggyorsabban növekvő leányvállalata és „milliárdos márkáinak” egyike. A vállalat 2009-ben 2,77 milliárd CHF forgalmat bonyolított, és ezzel fenntartotta a 2000 óta jellemző átlagos évi 30%-os növekedést. További információk: www.nespresso.com.

További cikkek hasonló témában

Kövek a természetből

Jelen sorok írója teljes tisztelettel ugyan, ám igen határozottan...

Időtálló  műanyag  nyílászárók

Ahogy az embernél a szemet nevezik a lélek tükrének,...

Lebegő bonsai fák és buja kertek: Március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo!

Lebegő bonsai fák és buja kertek: Március 24-26. között vár a...

Hozzászólások