Jelenlegi hely

Valósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkal

Valósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkal

A természetes kövek az anyatermészet értékes ajándékai. Évszázadok óta használják őket az építészetben.

A természetes kő szépsége, formája, textúrája és színei életre keltik a tereket. Minden kődarab egyedi stílust, elegáns megjelenést kölcsönöz. Kiváló minőségű természetes köveink klasszikus hatásokat, időtlen benyomást keltenek, tartósak, rendkívül dekoratívak, egyéniséget sugároznak.

Választékunkban megtalálhatók a legkülönlegesebb, legelegánsabb kőburkolatok, melyek a mai modern, vagy klasszikus építészeti stílusban tökéletesen illeszkednek.

SZABÁLYTALAN KÖVEK

Természetes kő burkolatokkal egyedi és szemet gyönyörködtető alkotások hozhatók létre. A lakások belső és külső tereinek, homlokzatának díszítése elegáns megjelenést biztosít. Változó méretű, szabálytalan terméskő kínálatunkban több kőtípus közül választhat: andezit, márvány, gneisz, quarzit, solnhofeni.

Lágy, kellemes színek és dekoratív felületű kőburkolatok közül választhat, így teremthet a tereknek meghitt, barátságos hangulatot. Kő típustól függően a következő felületekre ajánljuk: bel-és kültéri burkolatok, homlokzatok és kerítések dekoratív burkolásához. Térburkolatokhoz, vagy akár kandalló burkolásához is kitűnő választás.

 

KOCKAKŐ – TÉRKŐ

Egy jól kiválasztott, természetes térkő a kert dísze lehet. Napjainkban egyre többen választják a természetes kő térburkolatokat, melyek nem csak gyönyörűek, hanem rendkívűl tartós, kopásálló termékek és kitűnően ellenállnak a hőmérséklet változásainak.

Kockakő és térkő kínálatunkban andezit, márvány és travertin természetes kövek közül választhat, melyeket különböző felülettel (antikolt, kefélt, mattcsiszolt) kínáljuk. Fedezze fel élénk, vagy lágy színekben tündöklő kínálatunkat, mely tökéletes választás a terasz, medence, járda, autóbeálló és egyéb kerti sétányok, vagy utak kialakításához.

MEDITERRÁN KÖVEK

A mediterrán stílusú teraszok, kül-és beltéri lakóterek kialakítása napjaink egyik legdivatosabb természetes kővel borított padló és-falburkolási formája.

A különféle árnyalatokban és színekben pompázó terek, kellemes nyári hangulatot idéznek a hűvös téli napokon is. A mediterrán megjelenésű természetes kőburkolatok izgalmas, meleg színei a meghitt otthon hangulatát sugározzák. Pala, kvartzit, gneisz és márvány mediterrán kőpanelek és lapok közül választhat, melyeket különböző roppantott, rusztikus, vagy sprengelt felülettel kínálunk.

Letisztult és természetes színei jól beilleszthetők az elképzelt enteriőr kialakításába. Kiválóan használható bel-és kültéri homlokzathoz, padlólap, vagy fal borítására, dekorálásához. Medence kőburkolatának, vagy kerti díszítőelemek kialakításához, kandalló, lábazat és kerítés elemeinek burkolásához.

Elkötelezett szakembereink - akik mind rajonganak a kövekért - készek megosztani tapasztalataikat és szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel. Szaktanácsadással segítenek a döntésben. Lépjen velünk kapcsolatba, vagy látogasson el bemutatótermünkbe, hogy segítségünkkel és természetes kő termékeinkkel sikerre vigyük elképzeléseit.

Weboldal: https://antiquestone.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/AntiqueStone.hu

Instagram: https://www.instagram.com/antiquestone_magyarorszag/

Bemutató telep: 2040 BUDAÖRS Petőfi Sándor u. 73 sz.

Elérhetőség : M. Andrea : (06) 30 231 0011

D. László : (06) 30 231 0009

E-mail cím : info@antiquestone.hu

További cikkek hasonló témában

Egészséges fűtés - "láthatatlan" fűtőtest

A többhónapos fűtési időszakban szükséges a lakások és családi...

Sport Beach & Camping
Egy igazi  zöld vízparti nyaralásra vágysz?
Akkor...
Lakásvásárlási tanácsadó
A mai piaci kínálatban minden megtalálható:...

Hozzászólások