Jelenlegi hely

ÚJDONSÁG A PIACON - POWER-TEK CM 620 ALU

ÚJDONSÁG A PIACON - POWER-TEK CM 620 ALU

Kedves Olvasó!

 

Ebben az évben most először nyílt lehetőségünk arra, hogy kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt egyik újdonságunkat megismertethessük Önökkel. Ezen lehetőségünket megragadva, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a nemzetközi piacon már bizonyított, ez év szeptemberétől hazánkban is forgalomba kerülő Power-Tek CM 620 Alu elnevezésű ásványgyapot termékünket, amelyet a legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárunkban ECOSE® kötőanyaggal állítunk elő, most bemutassuk, részletesen beszámoljunk a termék műszaki tulajdonságairól, felhasználási területéről.

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva. Íves felületekre szerelve nagyon jó kompromisszumot kínál, ugyanis rugalmasságának köszönhetően, könnyen telepíthető, a telepítés után azonban nagy nyomásállóságú felületet kapunk, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Csővezetékeken alkalmazva (> DN 300), tökéletes hengerfelületet biztosít. Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

Felhasználása

A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.

Leírás

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmassággal rendelkező ásványgyapot paplan, amelyet ECOSE® technológiával kombinálunk.

 

További információk

Alkalmazási terület

A terméket a meghatározott mûszaki paramétereken belül, hõ-, tûz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hõtárolók, ipari berendezések-gépek, csõvezetékek és távfûtõvezetékek esetén.

Kezelés

A Knauf Insulation termékei nagyon könnyen kezelhetõek és telepíthetõk.

Megfelelõ csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra, mely megvédi a terméket a szállítás során, a fenntartható újrahasznosítást is szem elõtt tartva.

Tárolás

A hosszabb távú védelem érdekében javasoljuk, hogy a beltéren, illetve legalább tetõ alatt, ne közvetlenül talajon tárolják. Megfelelõ csomagolóanyagokban szállítjuk a terméket, hogy a szállítás közben szükséges védelem és a fenntartható újrahasznosítási lehetõségek között egyensúlyt teremtsünk. A csomagolás nem alkalmas hosszútávú tárolásra vagy zord idõjárási körülmények elleni védelemre. További termékinformációk minden csomagolási egységen megtalálhatóak.

Amennyiben fedett tároló nem áll rendelkezésre, bontatlan raklap esetén a terméket szabadtéren is lehet tárolni, a gyári kiszállítástól számítva legfeljebb 6 hónapig.

Csapadékos, nagy hõmérsékletingadozást mutató hónapokban nem ajánljuk a kültéri tárolást.

Köszönjük megtisztelõ figyelmét. Amennyiben cikkünk elnyerte tetszését, keresse minden hónapban megjelenõ hírlevelünket.
Ha tervezõként, kivitelezõként, forgalmazóként regisztrálni szeretne adatbázisunkban, látogassa meg honlapunkat:

www.knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation csapata

Hozzászólások