Jelenlegi hely

Tudod mik a babaszoba trendek 2015-ben? 5+1 tipp a szupercool babaszobához

Tudod mik a babaszoba trendek 2015-ben? 5+1 tipp a szupercool babaszobához

   

November 13-án nyitja meg kapuit a BabaMama Expo a Budapest Sportarénában. Izgalmas programok várnak a látogatókra, többek között érdekes előadások, különleges nyereményjátékok, interaktív és zenés színhelyek a kicsiknek és nagyobbaknak, ingyenes tanácsadások... itt tudjátok megnézni a teljes programkínálatot.Rengeteg kiállító cég lesz, sok-sok a helyszínen igénybe vehető szolgáltatással, és hogy igazán felkészülten tudjatok menni, arra gondoltunk, hogy segítünk Nektek előre egy kicsit tájékozódni a legújabb babaszoba trendekben, hiszen ez egy jó lehetőség arra is, hogy ne kelljen több helyre menni a babaszoba bútorokat összevadászni, hanem egy helyen sok gyártó kínálatát meg tudjátok nézni. 

Nézzük meg, mik az idei 2015-ös babaszoba trendek!

1. Játsszatok a geometrikus mintákkal!

Nem csak a mamának, hanem a babának is bejön majd ez az új trend, hogy a geometrikus mintákat becsempésszük a babaszobába is. Megtehetjük ezt úgy, hogy karakteres szőnyeget teszünk be, vagy eltávolítható falmatricát, lényeg hogy érdekes mintákkal vidámmá varázsoljuk a teret. Ezek mellett a geometrikus formák mellett (főleg, ha fekete-fehér mintákban gondolkodtok) szuper jól mutatnak a cuki figurák, mesehősök. A babaszoba az a hely, ahol ér túlzásba esni! ;)
 
 

2. Bevállalósaknak: válassz merész tapétát!

Imádom alkalmazni a tapétát a lakberendezésben, szerintem annyira jól áll szinte minden térnek, ha egy-egy kiemelt falon valamilyen izgalmas, mintás tapéta megjelenik. A babaszobának is szuper karaktert ad, ha egyik falat letapétázzátok. Válasszatok geometrikus, vagy fekete-fehér mintás designer tapétát, mert azt nem fogjátok megunni, árban pedig nem sokkal drágább, mint a sima tapéta.

 
 

3. Válassz cuki bútorokat!

Egyre több gyártó jelenik meg "formás" termékekkel, nézzetek körbe a kiállításon ilyen szemmel is. Ha nem szeretnétek túl kommersz bútorokkal hazatérni, akkor ragaszkodjatok a formákhoz, de vigyázzatok: ilyenkor kötelező a natúr fa, fehér, vagy egyszínűre festett verzió, ha stílusosak szeretnétek maradni.

4. Állatos poszterekre fel!

Melyik csöppség nem imádja nézegetni az állatokat, és utánozni a hangjukat? Nem fogják megunni, ha a falra teszel fel állatos posztereket.

Extra Tipp: Vágj ki egy újságból bébi állatokat, ragaszd fel egy fehér papírra, és keretezd be. Képezz belőlük izgalmas csoportos kompozíciót!

5. tipp: Alkalmazz vidám és stílusos hangulatvilágítást.

gömblámpasor

formás cuki lámpa

                                                     felhő lámpa

Remélem, hogy segítettem Nektek a babaszoba megtervezésében, ha pont jókor jöttek a tippek, látogass el a kiállításra is, és gyűjts inspirációkat élőben.

Az idei bababútor trend összeállítást Csorba Anita, az Inspirációk.hu készítette a BabaMama Expó felkérésére.

képek forrása 1, 2, 3, 4, 5

További cikkek hasonló témában

Minőségi ablakok és ajtók PVC-ből - SALAMANDER profilrendszer

Aki ma építőként áll az ablakgyártókkal szemben, annak ugyancsak...

Trend to the Future!
Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési...
Műanyag ereszcsatornák

A műanyag, mint a modern kor terméke mindenütt helyet követel...

Gravírozott karácsonyi képkeret

Speciális karácsonyi kiszerelése a dekorálás rajongóinak....

Hozzászólások