Jelenlegi hely

Trend to the Future!

Trend to the Future!
Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési és formatervezési seregszemléjét, amelyet, mint hosszú évek óta mindig, úgy most is a Műcsarnokban tekinthettek meg.

Itt a helye mindenkinek, aki trendben akar maradni, legyen az lakberendező, belsőépítész, vagy éppen az új irányokra nyitott nagyközönség.

Az idei trendek:
MANGA - Tarantino filmjeinek és a japán animáció színes világának megidézője
FILM NOIR - a stílusra jellemző sötét, érzéki, monokróm hangulattal (Fritz Lang
vagy Hitchcock megőrülne érte)
GRANNY - Miss Marple világát kelti életre csipkékkel, levendulaillattal
SHOWTIME - mindhalálig show, dzsessz, flitter és boa minden mennyiségben

A rendezvény gazdag eseménysorozatában a „madeinhungary” szekcióban kapnak kiemelt helyet a magyar formatervezők és iparművészek munkái. A 13. Lakástrend és Design Kiállítás újdonsága, hogy szakmai partnerként részt vesz benne az eredeti ötleteiről ismert Werk Akadémia. Hallgatói és tanárai adnak képet a legújabb enteriőr trendekről.

A szombat este a divaté. Egy szokatlan szombat esti divatőrület - a Rolling Tones – keretében Lang Szonja, az Akadémia külföldről hazatért fiatal és sikeres divattervező tanára újszerű módon kapcsolja össze a divatot és az enteriőrstylingot. Konsanszky Dóra bemutatja tavaszi kollekcióját, s a KREA divatiskola tervezői is egy különleges workshoppal várják a látogatókat. A szombat estét az Our Fashion online divatmagazin modellversenye és fergeteges fashion partyja zárja.

A kiállítás több progresszív akciónak is helyt ad. A Fiatal Urbanisták a Király utca – Dizájn utca kezdeményezés keretében egy szokatlan virágültető ökoprogramba vonják be a látogatókat, akiket a Király utca üzletei, éttermei aznap hosszított nyitva tartással, számtalan kedvezménnyel és egy pohár teával várnak. Akik pedig még nem tudják, hogyan rendezzék be lakásukat, egy rendhagyó szombati Rapid Randi programon izgalmas ötleteket kaphatnak.

A kiállítás helyszínén kerül megrendezésre március 5-én pénteken a hazai divatszakma nagy összejövetele, a zártkörű Backstageparty 2010. Borzongató és bizarr performanszának létrehozói: Norman Gábor, aki már egy évtizede dolgozik Los Angelesben filmek és show-k production designereként, Kemenesi Tünde művészeti vezető és Lakatos Márk stylist. Az exkluzív társasági esemény meghívott vendégei a modellvilág híres és elismert képviselői, vezető divattervezők, divatfotósok, stylistok, sminkesek, fodrászok,trendeket meghatározó hírességek.

További cikkek hasonló témában

Formás szakácskönyvek

Minden konyhában ott a helyük!
Reneszánsza van manapság a...

Egyre tudatosabban választunk édesítőszert

Az emberek egyre tudatosabbak, és egyre jobban figyelnek arra,...

Több, mint zene- Több, mint bútor
 
A szórakoztató elektronikai berendezések...
Biztonság és esztétika

Legyen szó családi házról, irodaépületről, vagy akár egy belvárosi...

Hozzászólások