Jelenlegi hely

Top 10 Tapéta

Top 10 Tapéta
Megtaláltuk a 10 legjobb tapéta lelőhelyet.
Terebess
1056 Budapest, Irányi utca 20.
Tel.: +36 1-266-3538
www.terebess.hu

A bolt mibenlétét a Kínából, Vietnamból, Japánból, Indiából, Thaiföldről származó autentikus használati eszközök és dísztárgyak adják. Nem a tapéta a cég fő vonulata, de mindenképp kiemelkedő különlegessége miatt. Aki hamisítatlan keleti hangulatra vágyik a falait illetően, annak ez a megfelelő hely. Az itt kapható tekercsek 50 cm szélesek.

Hephaistos
1056 Budapest, Molnár utca 27. 
Tel.: +36 1-266-1550
www.hephaistos.hu

Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet Magyarországon. A cég 1993-ban alakult és azóta a magyar lakberendezési piac meghatározó szereplője. Termékkörükbe kárpitozott, loom és kültéri bútorok, csillárok, asztali és állólámpák, szőnyegek, ágytakarók, plédek, díszpárnák és egyéb kiegészítő dekorációs tárgyak tartoznak. Lakástextília és tapéta kínálatuk egyedülálló.
Le kell szögezni, hogy az itt  kapható és rendelhető tapéták egyszerűen verhetetlenek. De ki vehetné fel a versenyt a Cole&Son darabokkal? Maga a kifinomultság, szofisztikáltság. Ugyanúgy találkozni velük egy lisszaboni stílusos fodrászatban, mint egy barcelonai felkapott kávézóban. Aztán itt vannak még a Designer Guild, a Watts of Westminster vagy a Zoffany tapéták. Mind-mind mestermű, és ez még nem a teljes lista.

Planalto
1035 Budapest, Kerék utca 2. X/57.
Tel.: +36 1-368-5792
http://planalto.hu/

A cég jelszava: „Padlótól a plafonig”. Ennek megfelelően a kül- és beltéri díszítőelemek, stukkók, rozetták és nem utolsósorban különleges tapéták széles választékával rendelkezik. A tapétákat illetően egyaránt megtalálhatók a selyem- és papíralapúak is. Élénk, de mégis kellemes színek és arányaiban és stílusában jól eltalált nagy mintás tapéták adják a fő jellemvonalat. Tágas nappalikba és a gyerekszobába is található bőven kínálat. 

Milora
1139 Budapest Lomb utca 27/B
 Tel.: +36 1-451-3333
http://www.milora.hu/

A kínálatunkban megtalálható holland, belga, német és francia tapéták nemcsak különleges szépsége és dekorativitása figyelemre méltó, hanem azon sajátosságuk is, hogy hozzájuk tervezett textilekkel dekorokkal és bútorszövetekkel együtt, egymással kiválóan kombinálható változatokban kaphatók. Tapétáink alapanyagukat és felületkezelésüket tekintve változatosak, eltérő funkcionális igényekhez alkalmazkodnak. Található közöttük papír alapanyagú, vinil, azaz vízálló, lemosható felületű, habosított PVC alapanyagú, akusztikus, poszter, gyerek. A tapéták mintakönyvekből történő választás után, rendelésre kaphatóak.

Írisz Dekor
Kecskemét, Zöldfa u. 104.
Kecel, Császártöltési u. 27/2.
Szeged, Moszkvai Krt. 25/A.
Tel.: +36 76-418-824
http://www.e-szoba.hu/

Igen-igen bő, valóban minden igényt kielégítő választékkal rendelkezik a cég. Pozitív jellemzője, hogy vidéki városokban hozzáférhetők ezek a gyönyörű tapéták. Találni itt retro, klasszikus, gyerek, etno, design, romantikus és még festhető tapétát is.

OnHome
http://www.onhome.eu/

Kifejezetten webáruházként funkcionál, csakis a világhálón lehet rendelni. Így viszont mindenkinek elérhető. Olaszországból és Németországból származó papír és szövet tapéták széles választékát kínálják. Emellett dekorációs fali matricákkal és óriás poszterekkel egészítettük ki választékunkat. Kiegészítő szolgáltatásuk: kiszállítás, kivitelezés, falfestékkeverés tapétákhoz. Papír alapú tapéták: 1400-3990 Ft-ig/tekercs, szövet alapú tapéták: 3300-8075 Ft-ig/tekercs Méretek: 53x1000cm/tekercs


Dekor Classic
1074 Budapest, Dob u. 6.
Tel.: +36-1-413-6315
http://www.dekorclassic.hu/

Az Astoriából nem messze, a Dob utcában található üzlet olyan világmárkák termékeit kínálja, mint a velencei Rubelli, a francia Pierre Frey vagy az angol Osborne&Little és Andrew Martin. Több száz féle tapéta a klasszikustól a modernig, retrótól a minimálig itt mind megtalálható. Szemet gyönyörködtető bútorszövetek, függőanyagok, elképesztő paszományok a Dekor Classicban.

                

Tapéta Bolt
1039 Budapest Szentendrei út 317.
Tel.: +36 1-240-3243
http://www.tapeta-bolt.hu/

Ez a bolt 1983 óta létezik és árul tapétákat, ma is családi vállalkozásként. Fontosnak tartják a közvetlenséget és a segítségnyújtást. Közel 400 féle tapéta azonnal raktárról elvihető, további 18000 féle tapéta katalógusból akár 5 nap alatt is. Tapétakellékek, tapétaragasztók, fűrészporos tapéta, selyem tapéta, Erfurt tapéta, Ideco tapéták, Grandeco tapéta, üvegszövet tapéta, Rasch tapéta, Marburg tapéta, As-creation tapéta, Olasz tapéta,Erismann tapéta, Dc-fix tapéta, stukkó léc, hőszigetelő tapéta. Festhető tapéta nagy választékban kapható.

Tapéta és Textil Webáruház
www.tapeta-textil.hu

                

Tapéta specialista az interneten. Óriási tapéta választékunkban megtalálható olasz, német, belga, angol gyárak tapétakínálata. A hagyományos papír tapétától az exkluzív selyemtapétán át a modern vlies tapétáig, sok-sok szín és minta közt válogathat. Mögöttünk álló raktár kapacitásnak köszönhetően több ezer fajtát szinte azonnal, pár napon belül tudunk küldeni. A jól szervezett logisztikánknak köszönhetően a megrendeléseket is rövid 1-3 hetes átfutási idővel tudjuk vállalni. Kifejezetten a világhálón történő értékesítést választottuk, így egész Magyarország területéről elérhetőek vagyunk. Kihasználva ennek az értékesítési formának költséghatékonyságát, nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Természetesen, ha Pécsen, vagy környékén lakik vagy Pécsen jár, irodánkban is megtekintheti termékeinket, átlapozhatja tapéta katalógusainkat.

Color Tapéta Szaküzlet
XIX. Budapest, Üllői út 243.
info@colortapeta.hu
Tel.: (06 1) 707 7492
Mobil: (06 30) 419 7062
H-P: 09-18-ig  SZ: 09-13-ig
colortapeta.hu

Üzletünkben 400 féle tapéta, fali dekoráció és egyéb kiegészítők vásárolhatók meg készletről azonnal. Több ezer tapéta rendelhető katalógusokból akár 3 napos szállítási határidővel, az alap kategóriától egészen a luxusig.

További cikkek hasonló témában

Eco Sprint aljzatszerkezet

Egy aljzatszerkezet mely meggyorsítja a munkálatokat,...

Egészségesen tiszta otthon

A tisztaság szó félreértelmezése sajnos rendkívül gyakori: a...

Hozzászólások