Jelenlegi hely

Tiszta vizet a pohárba!

 Tiszta vizet a pohárba!
A víz élettani szerepe rendkívül sokoldalú az ember szervezetében. Biztosítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását, befolyásolja a vér összetételét, hőszabályzó funkciójával biztosítja a szervezet állandó belső hőmérsékletét.
A víz szervezetünk legfontosabb építőköve. Az emberi test legnagyobb része víz, az életkor előrehaladtával víztartalma csökken. Napi 1,4 liter víz folyik át agyunkon és 2 liter víz mossa át vesénket. Az emberi szervezet azonban igen takarékosan bánik vízkészletével, átlagosan naponta 2,4 litert választ ki, amit táplálék és folyadékfelvétel útján pótolnunk kell. Gyakorlatilag az összes létfunkciónknak, szervezetünk működésének alapja a víz. Ennyi víz távozik a szervezetünkből a verejtékezés, a légzés, a kiválasztás és emésztés folyamán. Az víz bejárja az egész szervezetünket. Az emésztőrendszerből a víz is felszívódik, majd bekerül a véráramba, melynek 60% víz.

A szervezet vészjelzéseit nem vesszük komolyan, s csak akkor gondolunk az egészségre, amikor már orvosi beavatkozás nélkül nem vagyunk képesek azt helyreállítani. Valójában nem gondoljuk végig, hogy, mint autónknak, testünknek is szüksége van megfelelő "kenésre", vagyis a tiszta vízre!

Naponta átlagosan 2,4 liter vízfelvételre van szükségünk, hogy "minden a legnagyobb rendben működjön".

A forralás nem távolítja el a vegyi anyagokat, gyógyszermaradványokat, hormonokat. Sőt! Az elpárolgó víz miatt, még jobban koncentrálja!

A desztillált víz a természet víztisztítási folyamatával egyezik meg, annyi különbséggel, hogy itt nagy (100 °C-on) kezelik a vizet. Ez egy természetes folyamat mesterséges meggyorsítása, ezáltal nem kapunk élő vizet. Ez egy gyatra próbálkozás a természet leutánzására. Az ilyen fajta tisztításhoz sok villamos energia szükséges! A szervezetből kimossa az ásványi anyagokat, mert olyan tiszta, hogy minden feloldódik benne.

Az ásványvízben szervetlen ásványi anyagok vannak, melyekre szervezetünknek nincs szüksége. Az "igényesebbek" ásványvizet fogyasztanak, viszont a főzéshez még mindig csapvizet. Ha ilyet iszunk, cipekedni kell a boltból, és a környezetünket szennyezzük a felesleges műanyag palackokkal. Létezik szénsavas ásványvíz, amely a sok szervetlen anyag tartama mellett, még el is savasítja szervezetünk.

A vezetékes vizet a szolgáltatók csak mechanikusan szűrik, majd klórozzák, így a háztartási vegyi anyagok, olajok, gyógyszerek benne maradnak.
A tisztított vízben nincsenek szennyeződések, baktériumok, vírusok, megfelelően adagolt ásványi anyag tartalma miatt nem mossa ki a szervezetet, méregtelenít.

Milyen eredményeket várhatunk el a tiszta víz fogyasztása által?

A tiszta vízben feloldódnak a szervezetben lerakódott salakanyagok, méreganyagok. A tiszta víz megtisztítja a vért a káros savaktól és sóktól.
Ezáltal méregtelenítjük a szervezetünket. A tiszta víz elősegíti a szervezetben felhalmozódott káros anyagok kiürítését, amellyel tehermentesíti a máj, vese működését, illetve az egész szervezetet.

Ha betartjuk az átlagos napi 2-2,5 liter tisztított víz fogyasztását, akkor ez a vízmennyiség nemcsak egészségesebb, hanem sokkal vitálisabb életet biztosít, mely nagyságrendekkel jobb közérzetet, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet is jelent.

Forrás: www.foreverwater.hu

További cikkek hasonló témában

Royal Vinyl - a műanyag falburkolat

Kanadában a Royal Plastic cég pár évtizede, hogy megkezdte a vinyl...

A Vanita titok

Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita...

Homlokzati hőszigetelés szálas kőzetgyapot termékekkel

Mérési adatok alapján, az épületek hőveszteségének jelentős része...

AZ ŐSSEJT­TÁROLÁSRÓL

Gondoskodjon születendő gyermeke őssejtjeiről a KRIO Családi...

Hozzászólások