Jelenlegi hely

Testreszabott relaxáció – minden nap

Testreszabott relaxáció – minden nap

A masszázsmedence ma az egyetlen eszköz, amely saját otthonunkban, mindennap – vagy akár naponta többször – egyedülálló, testreszabott relaxációs élmény nyújtásával képes szervezetünk regenerációs igényeinek kielégítésére. Ezt a hidromasszázzsal éri el, amely a víz és a levegő keverékének együttes érintő hatásával történő masszírozást jelenti.

Ennek során a vérkeringés felgyorsul, a sejtek oxigén- és tápanyag ellátottsága nő, a pórusok kitágulnak, a szövetek ellazulnak. A rendszeres hidromasszázs így megelőzi a visszeresedést, enyhíti a keringési, reumatikus és mozgásszervi panaszokat, valamint a fáradtság és a stressz által okozott élettani károsodásokat. A relaxációs élmény ugyanakkor a medencehasználat módjához köthető. Masszázsmedencét ugyanis rohanva, idegesen használni nem lehet – de nem is szabad. Az ellazulást, a pihenést, a regenerálódást mindenki más módon éri el:

lágyan pezsgő vízben aromaterápiával, vagy többirányú, intenzív masszázs közben a professzionális hangtechnika nyújtotta élvezetek mellett; egyedül, vagy családi, baráti körben – de mindenképpen nyugodt környezetben, megfelelő időráfordítással. A masszázsélményt egy közbeiktatott szaunázás még egyedibbé és teljesebbé teheti.A masszázsmedencék kiváló formatervezésüknek, igényes kivitelezésüknek köszönhetően esztétikai élményt nyújtanak, így egy jól megválasztott medence bármely környezet ékkövévé válhat. A medencék konkrét megjelenéséről ki-ki maga dönthet: többféle méret, forma, valamint a 6 féle csomómentes (!) fa oldalburkolat és a 34 akryl medencetest szín közül választhatunk (mindezek felár nélkül!).A medencék süllyeszthetők. Használatukat az egyedi igényekhez és ízléshez igazodó fejtámlák és fúvókakombinációk mellett olyan extra opciós felszerelések teszik élvezetesebbé, mint például a kézi masszázsfúvóka, a távvezérlési lehetőség, a több színből álló fényoptika, vagy a 6 hangszórós CD lejátszó. Aqua4fun medencéink a speciális szigetelésnek és a thermo tetőnek köszönhetően akár -16 °C-ig működtethetők, árnyékoló tetővel ellátva pedig szabadtéren is használhatók anélkül, hogy az időjárási viszontagságoknak akár a medence, akár használói ki lennének téve.Információval szolgált:

Rákos Bertalan, SzeRaKo Csoport Kft.

További cikkek hasonló témában

Természetes környezet

Ma már Magyarországon is sokak számára ismerős az LG márkanév....

CO jelző rendszerek

A szénmonoxid mérgezésről szóló híreket hallva talán Ön nem is...

A kovácsolás mestersége

A fémek megmunkálásának kezdetéről jó 3500 éve vannak az első...

A XXI. század szaunái: fekvő infraszauna, hordozható infra- és gőzszaunák

A szauna a fáradékonyságot megszünteti, a fizikai és szellemi...

Hozzászólások