Jelenlegi hely

TAK - Takarító Kommandó

TAK - Takarító Kommandó

Mi, a Takarító Kommandó egy budapesti takarító cég vagyunk, Budapesten és Pest megye területén vállalunk megbízást. Ha nem bánod szeretnénk picit bemutatni magunkat, hogy egy kis betekintést nyerj a kulisszáink mögé.

Az egész csapat, kedves, lelkes, szorgos, megbízható emberekből áll, akik szeretik a tisztaságot megteremteni és fenntartani. Az épp aktuális legjobb technológiák és a leghatékonyabb tisztítószerek használata mellé nálunk a TAK-nál képzett takarító személyzet is társul.

Folyamatosan fejlesztjük magunkat képzésekkel, szakmai konzultációkon való részvétellel, ahol a takarító szakma minden csínját-bínját igyekszünk megtanulni. Persze a fejlődésünknek van egy evolúciós folyamata is, mert mint mindenki más, mi is követünk el hibákat, találjuk magunkat megoldhatatlannak tűnő feladattal szemben, de azokból tanulva, azokon túl jutva válunk igazán profikká.

A csapatunk szerves részét képezik a minőségellenőreink. Az elvégzett munkát  átvizsgálják cm2-ről cm2-re átadás előtt. Így biztosítva a tökéletes tisztaságot.

A higiénia nagyon fontos része az életünknek, ezért vannak intézkedések amiket azért végzünk, hogy a megrendelő biztonságban érezze magát. Ezért használunk minden magánszemély otthonában történő takarítás alatt új tisztító eszközöket (szivacs, rongy, felmosó fej, stb.)Határozott célunk, hogy a megrendelőnek olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, hogy semmi más dolga ne legyen a kiválasztott ingatlan megtisztulásával kapcsolatban csak az, hogy élvezze a tökéletes tisztaságot. Szeretnénk, hogy  élmény legyen takarítást rendelni!

Ha már a nevünk rendhagyó, a megjelenésünk egyedi és jellegzetes, akkor szeretnénk ha a szolgáltatás amit nyújtunk is felejthetetlen lenne!

TAKARÍTÓ KOMMANDÓ

További cikkek hasonló témában

A kisállattenyésztés és a háztáji gazdaságok fejlesztése

Több mint 1200 családot kapcsolnak be a kiegészítő...

Szalagradiátor és padlóradiátor

Az energia már ma is költséges, és egyre drágul, ezért napjainkban...

A XXI. század szaunái: fekvő infraszauna, hordozható infra- és gőzszaunák

A szauna a fáradékonyságot megszünteti, a fizikai és szellemi...

Hegyi levegő a lakásban?
Többségünk szeret tengerparton, erdőben...

Hozzászólások