Jelenlegi hely

Sika vízszigetelési és burkolatragasztási rendszerek

Sika vízszigetelési és burkolatragasztási rendszerek

Használjuk akár dekorációs, akár funkcionális célra a burkolólapokat, nem szívesen találkozunk laza, repedezett lapokkal, vagy vízbeszivárgással.

A penészes és foltos, vagy laza fugák kevésbe kritikus műszaki problémák, viszont attól még nagyon bosszantóak.

Számos olyan probléma léphet fel a burkolás során, mely elronthatja a jól megtervezett dizájnt és tönkreteheti a drága burkolólapokat, mely felesleges pénzkidobást generál a javításokkal. Ezért a helytálló és hosszan tartó burkolathoz nem csak megfelelő burkolatragasztóra és fugázóanyagra van szükség, hanem egy teljes rendszerre, amely tartalmazza a megfelelő felület-előkészítést, vízszigetelést és hézagkitöltést a projekt igényeinek megfelelően.

A Sika több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, különösen a vízszigetelés és habarcsok területén így átfogó és teljes körű megoldást nyújt bármely felület burkolásához. 

Speciális Sikalastic® vízszigetelési és SikaCeram® burkolatragasztási rendszereivel rendelkezésre állnak új és meglevő burkolatok felújításához is, melyek hosszú élettartamú felületeket biztosítanak és megőrzik annak minőségét, szépségét.

                                   

További cikkek hasonló témában

Konyhapult
Konyhánk meghatározó része a munkapult, hiszen...
A hétköznapi luxus?

- azaz a nyitott kérdés a kaputechnikában

Szaunaházak

A fa, mint ősidők óta egyik legtermészetesebb építőanyagunk, kezd...

Hozzászólások