Jelenlegi hely

Royal Vinyl - a műanyag falburkolat

Royal Vinyl - a műanyag falburkolat

Kanadában a Royal Plastic cég pár évtizede, hogy megkezdte a vinyl falburkolat gyártását. Az eltelt évek alatt a cég behálózta a világot, közel 50 gyára van világszerte, többek között Lengyelországban is. A lengyel gyár közelsége lehetővé tette számunkra, hogy rövidebb szállítási idővel vásárlóinkat gyorsabban kiszolgálhatjuk.

A piac hosszú tanulmányozása után alakult ki a kedvezőbb stílus, kedvezőbb színváltozat, ami megtetszik a magyar vásárlóknak. Az anyag tartóssága a Dura technológiának és annak az anyagkeveréknek köszönhető, amely miatt a vinyl falburkolat sokkal tartósabb és hosszabb életű, mint bármely más építőanyag. A falburkolat mintázata a fát utánozza. Legnépszerűbb profilok a Royal Crest és a Grandform. Mindkét típust több színváltozatban kínáljuk vevőinknek.A Royal Vinyl falburkolat többféle felületre is felszerelhető. Ha már hőszigetelt felületre szereljük, tovább növeli a szigetelés hatásfokát. Párnafák használata szükséges a vakolt, vagy egyenetlen téglafal esetén.

Mind a földszintes, mind az emeletes házak homlokzatát is boríthatjuk vele. Látványa esztétikus, tartóssága egy életre szól. Ez a falburkolat nem fog elkorhadni, megrepedni, színét és szépségét nem fogja elveszíteni. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, rovaroknak, a pára káros hatásának, ütésnek. Vízzel egyszerűen tisztítható, más karbantartást nem igényel. 50 éves garancia védi.A falburkolatot nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is rakhatjuk és az ereszalját is boríthatjuk a szintén műanyagból készült termékünkkel, amely tömör és szellőző formában kapható.A gyártó cég új és népszerű terméke a műanyagkerítés. Paraméterei megegyeznek a falburkolattal. Az érvek itt is a következők:- soha nem kell festeni,

- tiszta vízzel lemosható,

- vegyszereknek, sugárzásnak időjárásnak ellenáll,

- a tervezési variációk korlátlanok,

- szerelése egyszerű, mindenki számára vállalható feladatot jelent,

- tartóssága 50 évre garantált.Információval szolgált:

Berta és Társa Kft.

Berta Imre

További cikkek hasonló témában

„Be Cool”
A Földközi-tenger vidékén kialakult ókori...
Szerelem első ülésre

7 szempont, amire feltétlen figyelj, ha babzsákfotelt készülsz...

ARCAD 7.5 - jelentős változás, verhetetlen ár/teljesítmény

Az új ARCAD v7.5 verzió az alaprajzi szerkesztés, a...

Ha penészedik a lakás

Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant...

Hozzászólások