Jelenlegi hely

Ponthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényre

Ponthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényre

„Ponthegesztett háló”, „ponthegesztett tekercses kerítés”, mára már sokak által ismert kifejezések ezek az építőiparban, de mit is takar ez a kifejezés pontosan? Tudják-e mi a különbség egy fonott háló és egy ponthegesztett kerítés között, mik az előnyei?

A Dirickx által forgalmazott francia tekercses kerítések huzaljai a fonott hálóktól eltérően ponthegesztéssel rögzülnek egymáshoz, melyek a megszokott fonat helyett egy sokkal erősebb, praktikusabb megoldást kínálnak. Kiváló minőségű acélból készült fluidizált kerítés gyártási folyamata biztosítja a műanyag bevonat tapadását az acélhuzalhoz az optimális védelem érdekében. 10 éves korrózióvédelmi garanciát adunk a telepítési környezettől függetlenül.

Nagy előnye ezeknek a típusoknak, hogy a telepítés során nem szükségesek a feszítő és kötöző huzalok, mert a háló a speciálisan kialakított oszlopra Inox kapcsokkal kerül rögzítésre. A tekercsek 25m-es tekercsekben kaphatók, de könnyen méretre vághatók azokra a helyekre, ahová kisebb mennyiség szükséges. Javíthatók, vagyis a sérült kerítés darab a termék vághatóságának köszönhetően könnyedén cserélhető.

Megállják a helyüket mind a magánszektorban, mind pedig az ipari- logisztikai létesítményeknél.

Két termékcsaládot ajánlunk vásárlóinknak, ezek az AXIAL és BASTILLE ponthegesztett kerítések.

Az AXIAL MAILLE 50 Premium 2,5mm-es huzalvastagsággal és 50,8x101,6mm-es szemmérettel a legerősebb termék az AXIAL termékcsaládban, míg az AXIAL MAILLE 50, AXIAL MAILLE 75 és AXIAL MAILLE 100 tekercsek 2,1mm-es huzalvastagsággal, de különböző szemméretekkel állnak rendelkezésre a megrendelők számára.

A BASTILLE termékcsaládot a BASTILLE 300 és BASTILLE PARC ponthegesztett tekercses kerítések képviselik, melyek a kategória legerősebbjei és - a 25,4mm magas tüskéinek köszönhetően - legbiztonságosabb tagjai.  

A ponthegesztett kerítések oszlopa a szintén magas minőséget képviselő UNIVERS oszlop, mely rögzítő sínnel ellátott köroszlop, 3 különböző átmérőben kapható: D=38mm; D=48mm; D=60mm, ajánlásunk a kerítés magasságának és típusának függvényében változik.

RAL6005 zöld és RAL7016 antracit szürke színekben érhetők el, esztétikai és biztonsági szempontból kiegészíthetők beton lábazati elemmel, távtartóval és szögesdróttal is. Sokoldalúság nemcsak a kerítést jellemzi, hanem az oszlopok telepítési lehetőségei is többfélék lehetnek, a telepítés módja függ a helyszín adottságaitól. Betonozva, talppal ellátva, talpas oszlopként vagy oldalfalon is rögzíthetők.

Kérje ajánlatunkat és kérdéseivel vagy még több tájékoztatásért forduljon bizalommal munkatársainkhoz a fenti elérhetőségeken vagy keresse fel a www.keritesvilag.hu vagy www.dirickx.hu weboldalunkat!

Üdvözlettel:

A DIRICKX Kerítés Kft. csapataTovábbi cikkek hasonló témában

Hozzászólások