Jelenlegi hely

Policolor – A takarékOKOS megoldás!

Policolor – A takarékOKOS megoldás!

Tudta, hogy a hőszigetelés jobb befektetés, mint egy bankbetét? Költségeit már a mostani fűtési szezonban megtakaríthatja, és a „kamat” hosszú éveken keresztül Önnél marad!

Ingatlanunk hőveszteségének jelentős részét a falakon, homlokzatokon keresztül kiáramló hő okozza. A Poli-Farbe POLICOLOR hőszigetelő rendszer azonban megakadályozza, hogy az otthonunk melege kiáramoljon az épületből. Használatával akár 30-40%-kal csökkenhet a fűtési költség már a következő ősszel, télen, ráadásul kevesebb lesz a környezetünk terhelése is, ezáltal tisztább lesz a levegő.

Aki most hőszigetel, az nemcsak csökkenti energiafelhasználását, de a saját ingatlanának értékét is jelentős mértékben növelheti komplex minőségi magyar termékekkel. A Poli-Farbe POLICOLOR hőszigetelő rendszer – egyedülálló módon – a Magyar Termék Nagydíj mellett Kiváló Építési Termék Nagydíjjal is büszkélkedhet, illetve az ÉMI minőségjelét is jogosult használni.

Mi várható el egy jól felépített rendszertől az építtető, a kivitelező és a tervező részéről? Az, hogy a rendszer összetevőit egyben, megfelelő garanciák mellett tudják megvásárolni, teljes technológiai támogatás mellett. A Poli-Farbe Kft. Poli-Farbe POLICOLOR hőszigetelési rendszerét folyamatosan, állandó minőségben gyártja évek óta. Aki a Poli-Farbe termékeit vásárolja, az a nyugalmat választja: a bócsai vállalat garanciát vállal valamennyi termék minőségére vonatkozóan, amennyiben a vásárló az alkalmazástechnikai leírásokat betartva végezte el otthonteremtési vagy felújítási munkálatait.

Nagyon fontos állagmegóvás szempontjából is, hogy milyen tulajdonságú termékeket tervezünk épületeink külső és belső felületeinek bevonataként. Ez nem csak azt jelenti, hogy a kor divatjának megfelelő esztétikai értékű felületeket képzünk, de a homlokzatokat és azok belső szerkezetét hosszú távon védenünk kell a környezeti hatásokkal szemben. Ilyen hatás a különböző formában jelentkező csapadék, a levegő nedvesség tartalma, a hőmérséklet különbségekből adódó diletációs mozgás, illetve az UV sugárzás, amely a külső felülettel kapcsolatba kerülve számos, számunkra nem előnyös jelenség okozója lehet.

A Poli-Farbe POLICOLOR vakolatokat több ezer színárnyalatban kínálja a Poli-Farbe Kft. a szakkereskedések, majd a végfelhasználók számára. A KolorBox számítógépes színkeverő rendszer segítségével azt is megtudhatjuk, mely színek ajánlottak kültéri felhasználásra, és melyek azok, amelyeket lehetőség szerint kerülni kell. Tervezésnél, kivitelezésnél erre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Aki a Poli-Farbe POLICOLOR hőszigetelő rendszert választja, az többet kap kevesebbért!

További információért látogasson el a www.policolor.hu oldalra.

További cikkek hasonló témában

Fűtés stílusosan

A gázárak emelkedésével egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes...

Praktikus tanácsok kültéri vastagított padló lerakásához
A nyár a legjobb alkalom arra, hogy a kertünket...

Hozzászólások