Jelenlegi hely

Pihentető alvás

Pihentető alvás

A Billerbeck a piacvezető márka felelősségét felvállalva élen jár az anyagfejlesztési és technológiai újítások terén.

Alapanyagaink kiválasztásakor a használati minőségi tulajdonságok elsődlegesek, ám kompromisszumot nem ismerünk az árubiztonság és a környezetterhelés szempontjainak betartásában sem.

A hagyományos, természetes és ezért megújuló anyagok mellett – amilyen például a toll/pehely, pamut, len, gyapjúféleségek, stb. – nyilvánvaló, hogy alkalmazzuk a korszerű fejlesztésű funkcionális textilanyagokat is.

A természet sokszínűségének kiaknázásakor és a vegyészeti úton előállított szintetikus anyagok használatakor egyaránt fontos számunkra környezetmódosító, szennyező hatások csökkentése.

Évekkel ez előtti döntésünk alapján a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállunk a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagok alkalmazására, illetve a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását irányozzuk elő. Az ilyen műanyagok tudatos választásával hitet tettünk arra, hogy az unokáinktól kölcsönkapott környezetet számukra megóvjuk és megőrizzük.

Termékeink tökéletesítését már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érjük el. Megjelentünk a CORAL termékcsaládunkkal, amely a legtisztább poliészter előállítási technológiával, az „ocean plastic” nyersanyag felhasználásával készül. A matracaink fejlesztése során a beépített szintetikus anyagokkal szemben azonos célkitűzéseink vannak.  Kikísérleteztük a poliészter szálból készülő és a funkciónak kiválóan megfelelő új kényelmi párnázó paneleket. Ezzel a PUR felhasználásunkat rögtön 29%-kal csökkentettük.

További cikkek hasonló témában

Veszélyes LED reflektor az internetről!

Nem újdonság, hogy az interneten bármi megvásárolható, azonban nem...

Így verik át a lakásvásárlókat

A vezetékrendszerre, a birtokba adás időpontjára és a jelzálogra...

Két ház közé beékelve

Megbízónk azzal a kéréssel keresett fel minket, hogy szeretne...

Halat csak okosan!

A halvásárlás íratlan szabályai.

Hozzászólások