Jelenlegi hely

"Önökre szabott megoldás" - egyedi lépcsők, csigalépcsők, kézfogók, korlátok

"Önökre szabott megoldás" - egyedi lépcsők, csigalépcsők, kézfogók, korlátok

Nagyon örvendetes eredmény, hogy egyre több család belevág építkezésbe vagy a lakás korszerűsítésébe. A beltéri, illetve kültéri lépcsők hosszú évekre készülnek, fontos előre felmérni a hely adta lehetőségeket, a család igényeit és a környezetbe való beillesztését, ezért ajánlatos szakembert felkeresni.

Szeretnénk a megrendelők segítségére lenni, hogy a család számára esztétikus, kényelmes és biztonságos feljáró készüljön, amely dísze a lakásnak.Tapasztalatok alapján a lépcsők nagyobb hányada egyedi tervezésű csigalépcső és húzottkarú lépcső. A tartószerkezet készülhet fából, valamint különböző felületkezelésű fémből. A faszerkezet melegebb hatású, a fémszerkezet előnye, hogy stabil és felületkezeléssel bármilyen színre festhető.
A járólapok anyaga főleg hazai alap-anyagú tölgy, akác, bükk esetleg a megrendelő kívánsága szerint lehet üveg is. A kézfogónak és a korlátnak a lépcsővel és a környezettel kell harmonizálnia, készülhet fémből, fából. Az ívelt fa kézfogó ugyan drágább megoldás, de nagyon dekoratív.Lehetőség van pácolást nem igénylő egzotikus fából (merbau, iroko) készítetni a lépcsőt. Kültéri lépcsők esetén a legkorszerűbb technológiával készült, csúszásmentes tűzihorganyzott felületkezelt lépcsők a megfelelőek.Az építtetőnek be kell kalkulálni, hogy általában egy lépcső elkészítése a felméréstől a beépítésig 4-6 hét, elemes rendszerű csigalépcső esetén 1-2 hét.Reméljük, hogy ezzel a kis ismertetővel segítségükre tudtunk lenni a megfelelő lépcső kiválasztásában.Információval szolgált:

B. Nagy Sándor

TREPP-FLEX Kft.

Hozzászólások