Jelenlegi hely

Moss okosan

Moss okosan

Ha anyáinknak sok-sok évvel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy mossanak hideg vízzel, mert úgy is ragyogóan tiszták lesznek a ruháik, és még energiát is spórolhatnak közben, bizonyára összehúzott szemöldökkel ingatták volna fejüket. Pedig a Samsung legújabb ecobubble™ mosógépcsaládjával az egyedi buborékképzési eljárásnak köszönhetően akár már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos mosógépekkel 40 °C-on. Ráadásul, mivel nem szükséges a mosáshoz a víz felmelegítése, jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.

Hogy is működik a Samsung Eco Bubble technológia?
Az ecobubble™ technológia lényege, hogy a mosógép levegő és víz segítségével aktív habot képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár 40-szer gyorsabban hatol be a textil szálak közé. A buborékok a mosási ciklus elején, a mosószer vízzel és levegővel történő feloldásakor alakulnak ki. A tökéletesen feloldódott mosószer gyorsan, egységesen és mélyen hatol be az anyagba, majd a mosás végeztével, mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és a habbal még a legkényesebb ruhákat is megóvják, és tökéletesen tisztává varázsolják őket.

Le a foltokkal!
Persze vannak olyan esetek – pláne ha gyermek is van a családban –, amikor fel kell venni a harcot a szinte eltüntethetetlennek tűnő foltokkal. A Samsung megoldása ilyenkor is az édesanyák segítségére siet egy speciális folteltávolító, habos áztató programmal, mely mindössze 20 perccel hosszabb a hagyományos mosásnál. A program előnye, hogy a legmakacsabb foltokat is gyorsan, kíméletesen és hozzáadott folteltávolító vegyszer nélkül tünteti el a ruhákból.

Okos, szép és időtálló
A legújabb Samsung ecobubble™ elöltöltős mosógépek meghatározó dizájn eleme a nagyméretű ajtó, valamint a pár gombnyomással, egyszerűen kezelhető kijelző, amelyen a „Memória előhívás” funkcióval akár az utoljára használt mosási programot is újra elindíthatjuk. Ami pedig az időtállóságot illeti, arról többek között a kerámia bevonatú fűtőszál gondoskodik, amelynek sima felületén nem tapad meg sem a vízkő, sem egyéb szennyező anyag, mely a fűtőszálat károsítaná. Ennek köszönhetően a fűtőszál élettartama jelentősen nőhet, akár háromszor tartósabb lehet.

A gyémánt a nők legjobb barátja
Valamennyi Samsung mosógép, így az ecobubble™ mosógépek dobja is gyémánt mintázatú, tehát a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémántalakú bemélyedéseket alkalmaz, ennek köszönhetően kíméletesebb a ruháinkkal. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

Árak és elérhetőség
A legújabb Samsung ecobubble™ elöltöltős mosógépek már kaphatók hazánkban is, ajánlott bruttó 109 990 Ft fogyasztói ártól.

További cikkek hasonló témában

Az új design - radiátorburkolatok

Radiátorburkolatok készítése modern és klasszikus vonalvezetésű...

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!

A szellőztetés könnyű és kényelmes...

Álomkukta

Ki ne vágyna egy olyan főzőedényre, mely magától elkészíti...

Veszélyesek a szén-monoxid-riasztók?

Egy-két évtizeddel ezelőtt, a nyílt égésterű gázkészülékek...

Hozzászólások