Jelenlegi hely

Minőségi és megbízható szivattyúk otthonába

Minőségi és megbízható szivattyúk otthonába

A Grundfos családi házak alkalmazásaihoz kifejlesztett termékköre minden igényt lefed. Legyen szó akár vízellátásról, víztelenítésről vagy szennyvízkezelésről, minőségi szivattyúink a megbízható és hosszú élettartamú zavartalan működést garantálják Önnek.

Sololift2 – házi szennyvíz átemelők
A Sololift2 szivattyúk megbízható és biztonságos módon juttatják a szennyvizet a csatornába a vizes helyiség berendezéseiből.

A nagy teljesítményű motor, a professzionális örlőszerkezet, az új kialakítás minden helyzetben tiszta megoldást jelent. A motort úgy alakították ki, hogy az egészben, a tartály megbontása nélkül kivehető – ezzel időt spórol és egyszerűbbé válik a szerelés.

Mostantól nem jelent problémát egy vizes helyiség, egy konyha utólagos kialakítása a családi házban.

                         ELŐTTE                              UTÁNA

SQ/SQE -  3” búvárszivattyúk
A szivattyú kompakt felépítése számtalan alkalmazási lehetőséget kínál a házi vízellátás, öntözés és a kisebb gazdaságok vízigényeinek ellátására. A berendezés tartalmazza a szárazonfutás elleni védelmet csakúgy, mint az áramingadozás és a túlterhelés elleni védelmet is. Az SQE szivattyú alkalmas állandó vízszint tartására a kútban. A szivattyú igénytől függő kábelhosszal szerelhető. PM1/PM2 nyomásfüggő vezérlőegységgel  együtt a szivattyú automatikus üzemeltetésére

JP – jet szivattyúk
Az önfelszívó szivattyú hordozható és fixen telepített berendezésként is alkalmazható házak, kertek, telkek vízellátására. Felszerelhető Presscontrol vezérlővel, amely gondoskodik a szivattyú automatikus nyomásfüggő vezérléséről, és egyben szárazonfutás elleni védelmet is biztosít.

MQ – házi vízellátó rendszer
Az MQ egy kompakt szivattyú és nyomásfokozó egység, beépített légüsttel, kifejezetten házi vízellátásra olyan helyeken, ahol a kompakt és egyszerű felépítés, a könnyű beépítés és üzemeltetés alapfeltétel. A szivattyú időjárásálló burkolattal, rozsdamentes anyagokból készül, így  akár kültéren is telepíthető. A beépített kis méretű hidrofortartály biztosítja, hogy a vízvételi helyeken mindig a megfelelő mennyiségű és nyomású víz álljon rendelkezésre.

Unilift KP/CC – víztelenítés
A max. 10 mm szemcseátmérőjű szennyezett víz eltávolítására alkalmas szivattyúk pincék, alagsori helyiségek víztelenítésében nyújtanak segítséget. Az Unilift CC kompozit szivattyúházas, az Unilift KP rozsdamentes acél kivitelű. A hűtőburkolat lehetővé teszi a berendezés vízszint feletti tartós használatát is. A szűrőtalp levételét követően alacsony, akár 3 mm-es leszívási szint is elérhető.

További cikkek hasonló témában

Ázik a pincéje?

Ugye milyen kellemetlen, rossz érzés, ha valahányszor le kell...

A fa padlóburkolatokról

Napjaink műanyagokkal fertőzött világában egyre többen fordulnak a...

Finnforest THERMOWOOD® teraszburkolatok

Természetes elegancia a ház körül

Szocpol 2014 használt és új lakásra

Mekkora lehet a szocpol összege 2014- ben?

Hozzászólások