Jelenlegi hely

Mi már 90 éve Árnyékolunk - Faredőny

Mi már 90 éve Árnyékolunk - Faredőny
Higgye el a faredőny még mindig él és élni fog. A hő és hangszigetelésben szinte a legjobb árnyékoló berendezés. Cégünk ezek felújításával, újra gyártásával foglakozik.

Az egyre nagyobb számban épülő igényes épület, és napjainkban megszaporodott régi polgári lakások felújítása megkívánja azt, ami árnyékolástechnikában  esztétikailag és funkcionálisan a legértékesebb, a HORVÁTH FAREDŐNY-t.

Ez a szabadalmazott fűzési rendszerű redőnytípus a hagyományos esslingeni redőny minden jó tulajdonságát a kiváló hő- és hangszigetelő képességet a 25-75 %-os rés-léc aránynak köszönhető egyedülálló fényszabályozó és szellőztető képességet megőrizve kiküszöböli annak hátrányos tulajdonságait.

A rendszer lényege, hogy a redőnylécek nem el-eltöredező lamellákkal és az időjárás viszontagságait nem jól tűrő csavarokkal kapcsolódnak egymásba, tartva az alattuk lévő redőnylécek együttes súlyát, hanem rozsdamentes acélból kialakított láncsor viseli a terhelést, így a redőnyléceknek csak saját súlyukat kell megtartani. 

A  redőnyöket csomómentes borovi fenyőből készítjük, de a  fűzési rendszernek köszönhetően bármilyen fából tudunk redőnyt készíteni. A fűzési rendszer biztosítja, hogy utólagos beépítéssel is készülhet külső-tokos faredőny.

Nem akadály, ha az ablakok ívesek, vagy akár kör alakúak !

Faredőnyökhöz szükséges fa redőnytokok tervezését és kivitelezését elvégezzük.

A redőnyök működtetése lehet kézi (heveder, zsinór, kurbli) vagy táv- és program vezérelhető elektromos motoros, ill. a legújabb intelligens otthon vezérléssel a SOMFY cég IO homecontrol rendszerével  távolról  vezérelheti a redőnyeit valamint otthonának egyéb elektromos berendezéseit. Részletes felvilágosítást adhatunk a termékről.

Meglévő régi faredőnyöket, ha a faredőny állapota engedi, utólag motorizáljuk, felújítjuk a  festés kivételével, mivel a idők alatt felkerült festék réteg miatt a redőnyléceket nem lehet újra festeni, mivel a új festéket rövid időn belül ledobja a redőny léc.  A faredőnyhöz tartozó alkatrészeket, lefutó sín, legyen az fix ill.  kitámasztós, szintén felújítjuk, /javítjuk, homok fújatjuk, színtereztetjük/.  Új lefutó síneket tudunk gyártani, fix és kitámasztós kivitelben, cseréljük a tokban a tartó szerkezetet. A kézi redőnyöknél a bevésős automata fedlapját felújítjuk, felpolírozzuk. 

A képeken látható termékek mind saját műhelyünkben gyártott és általunk felszerelt termék.

Kérjen személyes felmérést, és részletesen tájékoztatjuk a lehetőségekről.

Horváth Redőny KFT
1153 Budapest, Wysocki  u. 1.
Tel.: 061-4107182 vagy 06309246822

További cikkek hasonló témában

Bitumenes vízszigetelés és vízszigetelő anyagok felhasználása lapostetők felújításánál

Épületeink nedvesség elleni védelme nagyon fontos feladat, ezért...

5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az...

Hozzászólások