Jelenlegi hely

Megújul a Ceresit CE40 – prémium fugázó

Megújul a Ceresit CE40 – prémium fugázó

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal!

A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. A Color Perfect formula garantálja a gyönyörű és hosszantartó színélményt, az egyenletes megjelenést, illetve a sókivirágzás és elszíneződés elleni védelmet. Továbbá, a Silica Active technológiának köszönhetően a CE40 összetételében található mikroszilikátok különösen stabillá és ellenállóvá teszik a fugázóanyagot, valamint biztosítják a megnövelt repedés- és karcállóságot, a tökéletes színstabilitást, az egyenletes fuga felületet és mindemellett optimalizált tisztítási idővel rendelkeznek. A CE40 Aquastatic technológiával készül, melynek köszönhetően vízlepergető és véd a penészesedés ellen, továbbá ellenáll a kosznak és a tisztítása is könnyű. Végül, de nem utolsó sorban a Trio-Protection formula három speciális anyaga biztosítja a megfelelő higiénikus védelmet: védi a fugát a gombásodástól, garantálja a hosszantartó esztétikai megjelenést, illetve véd az elszíneződéstől.

A Ceresit CE40 Premium Flex Fuga egyaránt ajánlott bel- és kültérben, padlóra és falra, nedves helyiségekben, padlófűtés esetén, erkélyekre és teraszokra, gres és kerámia lapokhoz, elszíneződésre nem hajlamos természetes kövekhez, valamint mozaik csempéhez 8 mm széles hézagokig. Összetételét tekintve cementet, ásványi töltőanyagokat, műanyag pordiszperziót és egyéb adalékszereket tartalmaz. Keverési arányát tekintve 2 kg poranyaghoz 0,54 L víz, 5 kg poranyaghoz pedig 1,4 L víz szükséges. Pihentetési ideje körülbelül 3 perc, míg bedolgozhatósági ideje körülbelül 1,5 óra. Hat óra elteltével járható, +5°C-tól +25°C-ig alkalmazható, hőállósága pedig -30°C és +70°C között van.                                                                                             

 

Trend Collection – A CE40 fugázóválaszték egyedi színei

Fugázó designereknek alkotva!

A megfelelő védelem és minőség mellett a fugázó színe sem lehet elhanyagolható szempont, ugyanis egy jól kiválasztott szín kiemelheti és meghatározhatja egy helyiségnek a hangulatát, főleg, ha az otthonunkról van szó. Éppen ezért alkottuk meg az új Trend Collection választékot, amely a Ceresit CE40 hat egyedi színét tartalmazza.

102 Marble White – A modern klasszikus

A kollekció legvilágosabb tagja, mely eleganciát sugároz és világosságot hoz az otthonunkba. Jól szuperál bármilyen hagyományos vagy modern csempéhez.

A Marble White a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, tiszta fehér csempelapok, természetes hatású csempék, intenzív színű csempék.

145 Almondtree Brown – A természet érintése

Ha egyszerre vágyunk barátságosságra és stílusosságra, akkor a mandula barna lehet a tökéletes választás, amely nem csak a hagyományos, hanem a modernszemléletű csempéknél is jól mutat.

Az Almondtree Brown a következő csempetípusokhoz ajánlott: természetes színű csempék, fehér és fehéres színek, kék árnyalatú csempék, betonhatású lapok.

191 Night Glow – Nappal sötét, éjszaka világos

Egy igazán extravagáns szín, mely magában hordozza a luxus és a divatosság érzését mindenfajta csempetípus mellett. A csillámoknak köszönhetően káprázatos fénylő hatást eredményez a belső terekben, ezáltal egyedivé varázsolva a helyiséget.

A Night Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: milleneumi rózsaszín árnyalatok, márványlapok, fémes hatású csempelapok, grafit színű lapok.

111 Iron Grey – Az élettel teli fugázó

A Trend Collection család egy igazán friss és trendi darabja, mely a megfelelő csempével kombinálva igazán vonzóvá tesz minden felületet, valamint energikussá varázsolja a teret.

Az Iron Grey a következő csempetípusokhoz ajánlott: szürke árnyalatai, bármely színhez, márványlapok.

195 Ice Glow – Hűtsd le a falad

Speciális, glitteres fugázó, mely egyszerre kölcsönöz luxus modern és divatos, valamint jeges hatást az otthonunknak. Modern típusú csempével válik igazán elegánssá.

Az Ice Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: gyöngyház színű lapok, fehér mozaikcsempe, fémhatású lapok, intenzív színek.

199 Luminous Light – A fény színe

Egy igazán egyedülálló szín, mely designossá teszi a teret. A narancssárga szín melegséget kölcsönöz a helyiségnek, míg a fénylő pigment technológiának köszönhetően, UV fény hatására megvilágítja az éjszakát.

A Luminous Light a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, befejezetlen hatású felületek, intenzív színek, hideg színű csempelapok.

www.ceresit.hu

További cikkek hasonló témában

Támogatott lakáshitelekről
Leállította az államilag támogatott kamatozású...
Sika vízszigetelési és burkolatragasztási rendszerek

Használjuk akár dekorációs, akár funkcionális célra a...

Egyre tudatosabban választunk édesítőszert

Az emberek egyre tudatosabbak, és egyre jobban figyelnek arra,...

Hozzászólások