Jelenlegi hely

Makulátlan arcbőr otthonról!

Makulátlan arcbőr otthonról!

Sajnos az idő előrehaladtával sok olyan esztétikai változás történik a bőrünkön, arcunkon, amelyekkel szembe kell néznünk és ami ellen nap mint nap tennünk kell.

Igen KELL, mert ha nem tesszük nem fogjuk tudni visszafordítani a folyamatokat és nem fog tetszeni egy nap, amit a tükörben látunk. A megöregedett, fáradt arcunkat.

Az idő senkit sem kímél és leglátványosabban az arcunkon látszódnak az öregedés jelei. Ide tartozik a bőrünk rugalmasságának csökkenése, a gravitációs hatások észlelése, a ráncok megjelenése, a bőrünk minőségének romlása, a pigmentfoltok megjelenése, a bőrproblémák sokasodása, a bőr megereszkedése és az öregedő, fáradt tekintet kialakulása.

De rajtunk múlik, hogy lassítjuk e ezeket a folyamatokat és rajtunk múlik, hogy még sokáig gyönyörű, egészséges bőrünk marad e vagy sem.

Miként léphetünk?? Hogyan gondoskodhatunk bőrünkről?

Úgy képzeljük el a gondoskodást, mint egy nagy torta, amiket szeletekre vágunk. Minden egyes szelettel hozzá tehetünk a tortához, a bőrünk egészségéhez

A leghangsúlyosabb tortaszelet a napi bőrápolás.
Erre a Magyarországon első és piacvezető, csakis orvosi konzultáció után használható otthoni Zo® Skin Health bőrápoló termékcsalád a legprofesszionálisabb választás. Ezen bőrápolás reggeli és esti protokollból áll, amely több lépésben teljes bőrápolást biztosít és így 24 órás kezelés alatt tartja az arc bőrét. Pár lépést kell végig vinni reggel és este, de cserébe teljes bőrmegújulást, kollagénszintézist, rugalmasság növekedést, feszességet és bőrproblémáktól mentes fantasztikus, gyönyörű bőrt kapunk.

Rengeteg féle otthon használható termék van a palettán, amelyet konzultáció után  összeállítva a páciens otthonában használva garantálja az életre szóló gyönyörű bőrt.

Mindennapi teendő:

Bőrelőkészítés

  1. Arc lemosása: Az arcunk letisztításával kezdődik bőrünk egészségének az ápolása. Ahhoz, hogy az értékes hatóanyagok mélyre  tudjanak hatolni, mindenképpen szükség van arra hogy a felső hámréteget  eltávolítsuk  és megnyissuk a védelmi vonalat , hogy   utat engedjünk a hatóanyagoknak. Alapvető funkciója a bőrön lévő szennyeződés eltávolítása, a felesleges faggyú feloldása és a bőr védelmi vonalának megnyitása. (Gentle Cleanser)
  2. Arc leradírozása: feladata a felső hámsejtek eltávolítása mechanikusan és savasan, a bőrmegújulás elindítása, a faggyú csökkentése, a baktériumok elpusztítása és a gyulladáscsökkentés. Ezáltal feszesedik a bőr, az apróbb ráncok halványodnak, üdébb, homogénebb bőrszín keletkezik.
    ( Exfoliation Polish, Dual Action Scrub)
  3. Faggyúkontroll: azzal, hogy csökkentjük a faggyútermelést bőrünkön a hatóanyagok mélyebbre be tudnak hatolni, illetve faggyútermelés minimalizálásával a pórusok összehúzódnak és a bőrmegújulás intenzívebbé válik.(Oil Control Pad, Calming Toner)

Minden egyéb bőrterápia és hatóanyagos kezelés csak a bőrelőkészítés után következik.

A Swan Med Orvosesztétikai Rendelőjében ( www.zodebrecen.hu) különböző bőrproblémákra fókuszálnak, mint az aknés bőr (Acne Control, Complexion Clearing Masque,Exfoliator Accelerator), rozáceás bőr (Daily Power Defense,Rozatrol), dehidratált bőr (Renewal Creme, Recovery Creme, Hydrating Creme), pigmentált bőr ( Retinol Skin Brightener), antiaging erős retinolokkal  (Wrinkle Texture Repair, Radical Night Repair) vagy szérumokkal (Growth Factor Serum, Firming Serum, C-vitamin Serum)

Fényvédelem

A bőrünk öregedésének nagy százalékáért a napfény felelős. A fényvédelemmel ezt a káros  hatást csökkenteni tudjuk. Télen és nyáron, szabad levegőn és négy fal között is kötelező a fényvédelem!

Többféle Zo Skin Health fényvédő áll rendelkezésre: (Powder , Primer, Smart Tone, Daily Sheer Sunscreen) 

Hogyan kezdjem el a bőrápolást?

Kérj ingyenes távkonzultációt  Zo szakorvosodtól Dr G Kiss Orsolyától a Swan Med Orvosesztétika rendelőben (https://www.swanmed.eu/, www.zodebrecen.hu  ,  swanmedkft@gmail.com, 0036202283688), ahol kiválasztjuk a megfelelő protokollt, termékeket, melyeket utána házhoz küldünk számodra.

 Különböző erősségű protokollokat állítunk be, bőrprobléma és hatáserősség szempontjából. Ezután csak reggel és este használni kell a termékeket és be kell tartani minden utasítást. A teljes változás 3-4 hónap alatt zajlik le, amely alatt folyamatos a kapcsolattartás a kezelőorvosoddal.

A másik fontos tortaszelet a rendelői kezelések. Ezekkel tudjuk fokozni IGAZÁN az otthoni bőrápolást.
A kezeléseket orvos végzi, hisz nagyon erős hatóanyagokkal, látványos változást tudunk elérni. Ami lehet orvosi mélyhámlasztás (Zo 3 Step peel) a teljes bőrmegújulás érdekében.

Lehet  tűs kezelés (Dermapen, Skinbooster) a kollagén és elsztinindukció fokozása miatt. A ráncok minimalizálása botulinum toxin kezeléssel, -rendelőmben ezt a kezelést, hónalji izzadásgátlásra is rendkívül eredményesen használjuk. Vagy a bőr vitaminfeltöltése ( NCTF HA kezelés), vagy hialuronsavas feltöltés ( Profhilo kezelés, Redensity kezelés) a hidratáltság és feszesség megőrzése miatt.

Vagy éppen kényeztető relaxációs hatóanyagos táplálás a bőrnek ( Firming Serum kezelés). Ezeket havonta javaslom a pácienseknek forgó módszerrel és kúraszerűen az otthoni ápolás mellett.

A torta egyéb szeletei, amelyek a tökéletes bőrhöz járulnak hozzá: az egészséges táplálkozás, az értékes étrendkiegészítők szedése, az egészséges életmód a sok mozgással, a káros szenvedélymentességgel és a pozitív életszemlélettel, a kedvesség és a mosolygás és egy finom smink.

Kapcsolat

Dr. G. Kiss Orsolya

Orvos-esztétika Specialista, 
Klinikai Farmakológus

+36 20 2283688

www.zodebrecen.hu
www.swanmed.eu

swanmedkft@gmail.com

Divinus Hotel Debrecen, Nagyerdei körút 1.

fb: @SwanMedOrvosesztetika

insta: @swan_med_orvosesztetika

További cikkek hasonló témában

"Nem a méret a lényeg!"

Ugye mindenkinek ismerős a szólássá vált mondat, s ha meghalljuk,...

Ingatlanfelmérésen

Legyen szó üzlethelyiségről vagy lakóingatlanról, az...

Régiből újat, másképp

Előző értekezésünkben egy régi ház átalakítását taglaltuk...

Hozzászólások