Jelenlegi hely

Kültéri nagytáblás faburkolatok - természetes elegancia és harmónia

Kültéri nagytáblás faburkolatok - természetes elegancia és harmónia

A természetes építőanyagok folyamatosan nagyobb hangsúlyt kapnak az épületeinkben, mind a belső térben, mind a külső épületburkolatok között. A fa az ember egyik ősi építőanyaga volt és várhatóan lesz is a jövőben. A nagytáblás faburkolatok egy olyan megoldást kínálnak, mellyel egyszerűen, elegánsan burkolhatunk nagy fafelületeket.

A lemezek vízálló ragasztásúak, illetve időjárásálló fafajokból készülnek, így sokáig megőrizik a természetes hatást az épületeken. A megjelenő fafelület gazdag erezettel rendelkezik, így homlokzaton rendkívül hangsúlyosan jelenik meg. Önmagában is kiváló faburkolat, illetve egyéb természetes anyagokkal együtt is harmóniában alkalmazható.

A nagytáblás faburkolat bármilyen falfelületre felszerelhető, legyen az tégla vagy könnyűszerkezet, a felszerelés általában kiszellőztetett lécvázra kerül. A falemezek egyszerű asztalosipari eszközökkel könnyedén alakíthatók, illetve szokásos kültéri lazúrokkal felületkezelhetők. A lemezek fafaját tekintve különbözőek: legtartósabb a vörös cédrus, a vörös fenyő, illetve az okoume. A fafajok eltérő erezettel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez a legjobban megfelelő falemezt.

A felhasznált fafajok telepített erdőkből származnak, ellenőrzött hosszútávon fenntartható erdőgazdálkodás eredményeként.

Információval szolgált:
Finnforest Magyarország Kft.

További cikkek hasonló témában

Határtalan dekorációs lehetőségek a Voravannal

Aki minimális energia befektetéssel szeretne látványos változást...

Karibi hangulatú hajó-szigetek Bécsben

Innováció, életöröm és kikapcsolódás inspirálta a bécsi Öreg-Dunán...

MEDITHERM fal-padló-mennyezet, fűtő-hűtő rendszer

A kellemes hatású napsugárzás lakáson belüli utánzására lehet...

Az egzotikus fákból készült burkolatokról

Az egzotikus parkettákon általában a dél-kelet ázsiai, vagy...

Hozzászólások