Jelenlegi hely

Kültéri nagytáblás faburkolatok - természetes elegancia és harmónia

Kültéri nagytáblás faburkolatok - természetes elegancia és harmónia

A természetes építőanyagok folyamatosan nagyobb hangsúlyt kapnak az épületeinkben, mind a belső térben, mind a külső épületburkolatok között. A fa az ember egyik ősi építőanyaga volt és várhatóan lesz is a jövőben. A nagytáblás faburkolatok egy olyan megoldást kínálnak, mellyel egyszerűen, elegánsan burkolhatunk nagy fafelületeket.

A lemezek vízálló ragasztásúak, illetve időjárásálló fafajokból készülnek, így sokáig megőrizik a természetes hatást az épületeken. A megjelenő fafelület gazdag erezettel rendelkezik, így homlokzaton rendkívül hangsúlyosan jelenik meg. Önmagában is kiváló faburkolat, illetve egyéb természetes anyagokkal együtt is harmóniában alkalmazható.

A nagytáblás faburkolat bármilyen falfelületre felszerelhető, legyen az tégla vagy könnyűszerkezet, a felszerelés általában kiszellőztetett lécvázra kerül. A falemezek egyszerű asztalosipari eszközökkel könnyedén alakíthatók, illetve szokásos kültéri lazúrokkal felületkezelhetők. A lemezek fafaját tekintve különbözőek: legtartósabb a vörös cédrus, a vörös fenyő, illetve az okoume. A fafajok eltérő erezettel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez a legjobban megfelelő falemezt.

A felhasznált fafajok telepített erdőkből származnak, ellenőrzött hosszútávon fenntartható erdőgazdálkodás eredményeként.

Információval szolgált:
Finnforest Magyarország Kft.

További cikkek hasonló témában

Így verik át a lakásvásárlókat

A vezetékrendszerre, a birtokba adás időpontjára és a jelzálogra...

Musical Fesztivál

2014. november 8. ,  20:00 h Papp László  Budapest Sport Aréna...

Hozzászólások