Jelenlegi hely

Különleges csaptelepek

Különleges csaptelepek
A SPA víztisztító termékcsalád egy kétgyermekes kismama találmánya, melyet gyermekei bőrbetegségére és saját hajhullására fejlesztett ki. A 100% KDF filter semlegesíti a klórt, megszűri a nehézfémeket és egyéb szennyeződéseket (pl. arzén, ólom, higany) és elpusztítja a baktériumokat, gombákat.

Vizes helyiségeink ékességei lehetnek ezek a nem mindennapi, különleges csaptelepek.

Bio fali csaptelep
Falba építhető, választható króm és csiszolt nikkel felülettel. A termék osztrák Kerox kerámia betéttel van ellátva. A csaptelep nyitása progresszív irányítású.
120 000 Ft
silentdesign.hu

Vízeséses mosdó csaptelep
A Brick Chic swarowsky kristállyal díszített falba építhető, vízeséses mosdó csaptelep. Választható króm, csiszolt nikkel, fehér és fekete matt felülettel. A termék osztrák Kerox kerámia betéttel van ellátva.
140 600 Ft
silentdesign.hu

SPA Víztisztító Zuhanyfej
A víztisztító filter egy esztétikus Swarovski kristállyal díszített, modern kézi zuhany nyelébe van elhelyezve, amely különleges éke lehet a fürdőszobának.
A SPA zuhanyt egyszerű és kényelmes használni, hiszen felszerelése, használatba vétele nem igényel szerszámokat illetve szaktudást. A meglévő gégecsőre kell csatlakoztatni és azonnal használható.
SPA zuhanyfej ára: 21 000 Ft-tól
spa.com.mc

SPA víztisztító csaptelep
Elsősorban a konyhába tervezett álló SPA csaptelep kifolyócsövébe elhelyezett filter semlegesíti az egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket, más szennyeződéseket, mint például az arzént, az ólmot és a higanyt valamint elpusztítja a baktériumokat, gombákat. Tiszta, egészséges ivó- és főzővizet kapunk, mellyel gondtalanul főzhetünk és olthatjuk szomjunkat! Nem elhanyagolható a csaptelep design-ja sem, mely kifinomult ízlést kölcsönöz konyhánknak.
SPA komplett csaptelep ára: 34 900 Ft-tól,
SPA kifolyócső: 26 900 Ft.
spa.com.mc

További cikkek hasonló témában

Az egzotikus fákból készült burkolatokról

Az egzotikus parkettákon általában a dél-kelet ázsiai, vagy...

2015 október 9-10-11 újra Lakásbörze!
Idén októberben újra megrendezésre kerülő, és a látogatók...
Utcánként nőnek az albérletárak az egyetemvárosokban

Százezer forint különbség is lehet a...

Hozzászólások