Jelenlegi hely

Kukatárolás felsőfokon

Kukatárolás felsőfokon
Az esztétikus megjelenésű KUBIO kukatárolók magánházakba, irodákba készültek. A minőség, és a szép formavilág mellett nagyon könnyen beépíthetőek, tisztíthatóak, kezelhetőek. Cikksorozatunk második fejezetében most részletesen is megismerkedhetünk a KUBIO-val. 
Az Innobet Kft. azzal a céllal fejlesztette ki kukatárolóit, hogy forradalmasítsa az eddigi tárolás lehetőségeit. A KUBIO kukatárolók több színben, méretben kaphatóak, s a kortárs design széles palettájához is alkalmazkodnak.
 
- Tárolóink magas minőségének titka a tervezésben és gyártásban rejlik, melynek során csúcstechnológiáját alkalmazzuk. Az eredmények tökéletesek, megbízhatóak, s ami a lényeg: egyéni megrendelésre szabottak. – mondja Vincze László, az Innobet Kft. igazgatója.
   
Az S-L méretű, 120 és 240 literes, sztenderd kétkerekű, szögletes aljú hulladékgyűjtő edényekhez tervezett tároló fő része az előre gyártott betonszekrény és a rászerelt ajtók. A betonszekrény egybeöntött, nagy szilárdságú, szálerősített, így időtálló, nem rongálódik, tökéletesen alkalmazkodik az időjárás változékonyságához. Egyéni ízléstől függően lehet natúr, látszóbeton, vagy színes, mosott felületű szekrény. A látszóbetont a tervezők minimalista házakhoz és kertdesignhoz ajánlják, mert a sima, nyers, szürke felület nagyon szépen illeszkedik ehhez a környezethez. Klasszikusabb, vagy kicsit rusztikusabb, mediterrán otthonokhoz javasolt a mosott beton, amelynek 8-12-mm-es kőzetszemcséi izgalmasan kirajzolódnak a szekrény felszínén.  
  

A rozsdamentes acélajtók ugyancsak kielégítenek minden hozzájuk fűződő igényt. A készítés során CNC vezérlésű lézervágást, élhajlítást és dombornyomást alkalmaznak, amely garantálja a tökéletes pontosságot. A ház és a környezet színvilágának megfelelően kiválaszthatjuk az ajtók színét, legyen az akár pasztell, vagy erősebb, dominánsabb szín – ízlésünkhöz a gyártók minden tekintetben alkalmazkodnak. Ugyancsak egyéni igényektől függően kulccsal zárható és kulcs nélküli ajtók is rendelhetőek. 
  
A megrendelést követően a tárolókat EURO raklapon szállítják a helyszínre. Mivel ezek a tárolók 300-900 kg közötti súlyúak, nem borulnak fel, stabilak, ráadásul a nagy súly miatt garantáltan mozdítani sem lehet őket, tehát az eltulajdonításuk is lehetetlen. Miután megérkezik a kertünkbe a kukatároló, csak le kell tenni egy előre kiválasztott sík, vízszintes felületre. Külön alapozni, beépíteni nem kell a már említett nagy tömeg miatt, hiszen önmagától is stabilan megáll. A kukatároló elhelyezhető akár közvetlenül a homokos, vagy füves talajra, de a térkő-, vagy betonburkolat is megfelelő.  Lényeges, hogy a felület ne legyen laza, és ne lejtsen.
  

Az elhelyezett tárolót már csak használnunk kell! A használat könnyű, praktikus, ugyanis csak kibillentjük helyéről a kukát, amit egy drótkötélhurok megtart kibillentett állapotában, így a kuka fedele felnyitható. A kukát kivennünk a tárolóból csupán az ürítésekor kell.
  

- A KUBIO tárolókkal sikerült felszámolnunk a kert egy kevéssé esztétikus pontját, s lehetőséget adnunk arra, hogy a kukáinkat is igényes módon tároljuk – summázza Vincze László.
  
Az elérhető áron kapható, prémium minőségű tárolók tavaszi kertünk formatervezett díszei lehetnek! 

Cikksorozatunk következő részében a szelektív hulladékgyűjtésről, és a korszerű tárolásról adunk átfogó képet az Innobet Kft. jóvoltából.

INNOBET Kft.
Székhely: 6000 Kecskemét, Nemesszeghy Márta utca 30.
Telephely: 6000 Kecskemét, Budaihegy 70/A
GPS: N46,93306°, E19,66848°
Web: www.kubio.hu  
E-mail: info@innobet.hu
Telefon: 76-418-518, 30-2057-257

Hozzászólások