Jelenlegi hely

Kiváló szárítási eredmény,

Kiváló szárítási eredmény,
A Whirlpool legújabb szárítói a lehető legjobb hőfokon szárítják és megfelelően törődnek ruháival, miközben optimalizálják az energia felhasználást.*
6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AIRFLOW RENDSZER
A 6. ÉRZÉK szárítók rendkívül kíméletesen bánnak még a legkényesebb kelmékkel is. A speciális érzékelők folyamatosan figyelik a ruhákban lévő nedvesség szintjét és automatikusan szabályozzák a szárítási programot, hogy tökéletes eredményt biztosítsanak, emellett időt és energiát takarítsanak meg.
A Zephyr szárítócsalád bizonyos tagjaival kiemelkedő, 30%-kal gyorsabb szárítás, akár 45 perces időmegtakarítás is elérhető szárítási ciklusonként, köszönhetően az innovatív Airflow rendszernek, mely megnöveli a keringetett levegő mennyiségét; miközben optimális marad az energiafogyasztás is.*

A OSZTÁLYÚ TELJESÍTMÉNY
A Whirlpool A energiaosztályú szárítógépei számos innovatív megoldásnak köszönhetően 15%- kal kevesebb energiát használnak el, mint a B osztályú szárítók, így pénzt takarítanak meg Önnek, ugyanakkor a környezetet is óvják HFC gázmentes működésükkel.

9 KG-OS KAPACITÁS ÉS NAGYOBB DOBNYÍLÁS
A nagy, 9 kg-os kapacitás lehetővé teszi, hogy a szárítót ritkábban használja, így jelentős idő- és energiamegtakarítást érhet el. Ugyanakkor a szárítás még a teljes 9 kg-os terhelés esetén is tökéletes. A továbbfejlesztett, nagyobb dobnyílásnak köszönhetően könnyű a ki- és bepakolás még a nagyméretű ruhák esetében is.

GREEN GENERATION
Ez a címke, amelyet a Whirlpool a legjobb környezetbarát készülékeinek ad, garantálja azt, hogy az adott készülék az osztályában legjobb teljesítményt és erőforrás takarékosságot biztosítja.

           

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ PROGRAMOK
A 6. ÉRZÉK szárítógépek minden igényre kínálnak megfelelő programot. Az intelligens 6. ÉRZÉK technológia a ruhamennyiség és a kelmetípus alapján minden egyes szárításhoz automatikusan meghatározza a tökéletes szárítási programot.
• Kímélő-plusz: biztonságosan, alacsony hőmérsékleten kezeli a legkényesebb ruhákat is.
• Gyors program: Csökkenti a szárítás időtartamát (egyforma méretű, vékony darabokhoz ajánlott).
• Sport program: ideális a modern sportruházatnál használt kényes szálakhoz.
• Farmer program: optimális program pamutruházathoz – tökéletes, állandó eredményt biztosít.
• Selyem program: finom selyem ruhadarabokhoz készült alacsony hőmérsékletű program.
• Szellőztetés: A készülék 30 percen keresztül a levegő melegítése nélkül szellőzteti és levegőzteti a ruhákat.
• Gyűrődésgátló opció: megakadályozza, hogy a szárítás után összeessen a ruha, így az gyűrődésmentes marad egészen a kiszedésig (legfeljebb 12 órán át).
• Kímélő opció: lecsökkenti a hőmérsékletet, hogy biztonságosan száríthassa a legkényesebb anyagokat is.

FORMAI VÁLASZTÉK
A választékban különböző ajtótípusok, kezelőgombok, gombszínek és anyagok találhatók. Fantasztikus külső megjelenés, amely jól illik az otthon egyedi hangulatához. Az új Zephyr termékcsalád tagjai tökéletesen illeszkednek a Carisma stílusú elöltöltős mosógépekhez is.

FORMATERVEZÉS, HOGY ÉRZÉKELHETŐ LEGYEN A KÜLÖNBSÉG
A Whirlpool szárítógépek az eleganciát a funkcionalitással ötvözik. Lágy vonalaiknak és a fő formajegyeiknek köszönhetően mindenfajta környezetben nagyszerűen mutatnak, legyen az klasszikus vagy modern. Új grafika emeli ki a kezelőszerveket, a kezelő elemeket, és a könnyű használatot segíti elő az egyszerű kezelőfelület is, amelynek használata magától értetődő.

*Összehasonlítva a Whirlpool Scirocco szárítógépek 15 perc / kg-os teljesítményét az új 6. Érzék Zephyr szárítógépek 12 perc / kg-os teljesítményével normatív programon mérve.

További cikkek hasonló témában

Fából a fák között

A fa a természetben található egyik legfontosabb építőanyagunk. A...

A fa padlóburkolatokról

Napjaink műanyagokkal fertőzött világában egyre többen fordulnak a...

9 éves a BabaMama Expo

A legfontosabb 9 hónap és a babázás minden területét felöleli a 9...

A lépcsők és a zajok

Sok építtető és építő okkal tart a lépcsőn ill. a szerkezetben...

Hozzászólások