Jelenlegi hely

Kis lakásban élsz?

Kis lakásban élsz?
Ide pakold cuccaidat! Nyári ruhák a tél közepén, korcsolya felszerelés júliusban, imádott gyerekkori legók – bizonyos holmik folyton útban lesznek, a városi embernek pedig ritkán adatik meg, hogy egy mindent elnyelő lakást mondhasson otthonának.
Nyári ruhák a tél közepén, korcsolya felszerelés júliusban, imádott gyerekkori legók – bizonyos holmik folyton útban lesznek, a városi embernek pedig ritkán adatik meg, hogy egy mindent elnyelő lakást mondhasson otthonának. Íme, néhány megoldás, ami könnyebbé teheti az együttélést múltunk felhalmozott cuccaival akár egy garzonban is.

Rejtett helyek

Még a legparányibb lakás is rejt olyan zugokat, ahová anélkül pakolhatjuk a mindennapi használatból kivont cuccokat, hogy útban lennének. Ilyen például a bejárati ajtó feletti falrész, amelyet csak kevesen hasznosítanak, pedig a magasba könnyedén felfér egy, vagy két polc. Ugyanígy bepolcozható az ágytámla feletti rész is – bár ez esetben reggelente érdemes óvatosan kipattanni az ágyból. Sajnos ezen szegletekbe csak apróságokat lehet elhelyezni, ruhákat, vagy nagyobb dobozokat nem.

Csomagtároló

A legújabb és legtrendibb megoldás a Csomagtároló. A formabontó szolgáltatás segítségével az ember három, hat, vagy akár 12 hónapra is megszabadulhat az éppen felesleges cuccaitól. Elég bepakolni a nyári ruhákat, vagy azt, amire egy darabig garantáltan nem lesz szükség és máris élhetőbbé válik a legkisebb lakás is. Ráadásul mindezt úgy, hogy lakásunkból sem kell kimozdulnunk, hiszen a Csomagtároló teljes körű szolgáltatást nyújt. Kényelmes, gyors és biztonságos, igazi XXI. századi lehetőség.

Álmennyezet

A legtöbb belvárosi bérházban nagy a belmagasság az olyan helyiségekben is, ahol erre nincs feltétlenül igény, például a WC-ben. Egy gipszkartonból készített álmennyezet leszűkíti a teret és elnyeli akár a ventilátort, vagy a sífelszerelést is. Sajnos a kényelemért áldozni kell: a pár lopott négyzetméter több tízezer forintba és egy heti munkába kerül.

Fel a falra!

Eklektikus, menő külsőt kölcsönöz a lakásnak, ha olyan tárgyak kerülnek fel a falra, amelyeknek -elvileg - semmi keresnivalójuk ott. Kép helyett nyugodtan a falra akasztható a kerékpár, vagy akár az étkezőasztal használaton kívüli székei is. Dísznek sem utolsóak, de még fontosabb, hogy rengeteg hely felszabadul a fontos emlékek számára.

További információk:
Varga Eszter
Eurolex Consulting
+36 70 938 6893+36 70 938 6893
eszter.varga@eurolex.hu
You'll need Skype CreditFree via Skype

További cikkek hasonló témában

Kortörténet II. - Wc historia

A lakberendezés jegyében zajló kortörténeti kitekintéseink második...

Csökkent a hazai nyaralók ára

Jobban megéri most házat venni a Balaton környékén, mint tavaly....

Trópusi fából fapadlót - egy új generáció elvárásainak

A gumifát az előnyös tulajdonságai, mint alacsony sűrűség,...

Mutasd a lakásod, megmondom, ki vagy!

Egy friss felmérés eredményei rávilágítanak arra, mit gondolunk...

Hozzászólások