Jelenlegi hely

Két Magyar Termék Nagydíjat is kapott idén a Wienerberger

Két Magyar Termék Nagydíjat is kapott idén a Wienerberger

Immár 16. alkalommal, ünnepélyes keretek között adták át 2013. szeptember 4-én az idei Magyar Termék Nagydíj® kitüntetéseket a Parlamentben.

Az elismeréssel olyan árukat, szolgáltatásokat és gazdasági szervezeteket díjaznak, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a kiváló minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Az idei évben a Wienerberger Téglaipari zRt. két innovatív téglaterméke: a Porotherm 44 Thermo Profi hőszigetelő anyaggal töltött falazóelem és a Porotherm Klíma téglacsalád tagjai egyaránt elnyerték ezt a rangos elismerést.

A Wienerberger elkötelezett az egészséges lakókörnyezet megvalósítása, a minőségi és fenntartható építőanyagok gyártása mellett. Márkanevünk a vásárlók számára egyet jelent az innovatív, minőségi építőanyagokkal és a professzionalizmussal – ez a gazdaságilag nehéz időkben is érvényes marad.     21 éves magyarországi jelenléte alatt a Wienerberger piacvezető pozíciót épített ki az égetett kerámia anyagú falazóelemek, födémek, áthidalók, burkolótéglák piacán. Az általunk gyártott építőanyagok egészségesek, energiatakarékosak és költséghatékonyak.

A jövőbeli piaci igények egyértelműen az energia hatékony építési megoldások irányába mutatnak. Egyre nagyobb hangsúlyt kap az energiatudatosság, az olyan épületek építése, melyek közel zéró energiafogyasztásúak. A Wienerberger úttörő szerepet vállal a közel nulla energia igényű épületek koncepciójának kidolgozásában, valamint az ilyen épületekhez szükséges égetett kerámia anyagú rendszermegoldások fejlesztésében. Termékfejlesztésünk eredménye az ásványgyapottal töltött Thermo téglánk, valamint az új Klíma fantázianévvel ellátott téglacsalád. Új termékeink 45-50%-kal jobb hőszigetelő képességűek, mint a hagyományos üregszerkezetű téglák, kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelelnek a hazai energetikai előírásoknak, ill. már most megfelelnek a majdan szigorodó új feltételeknek.

Az elmúlt év eredményei azt tükrözik, hogy jelentős kereslet van az energiahatékonyságot szolgáló új termékekre, középtávon pedig arra számítunk, hogy eladásaink túlnyomó részét ezek a termékek fogják kitenni.

További cikkek hasonló témában

Napkollektor
Az utóbbi években eljutottunk odáig, hogy már az...
Balatonfüred stílusosan és kényelmesen
– Pastel Vendégház
A vendégház fogalom már...
Az otthon maximális kényelméért...

A családi házakban a kényelmet nemcsak a belső kialakítással,...

Electrolux
Az Electrolux új, gőzfunkciós mosógépeiben a...

Hozzászólások