Jelenlegi hely

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

Ismerje meg a Wallure termékcsaládot!

A több mint 25 éves szakmai tapasztalat, precizitás és a kitartó munka eredményeképpen a Wallure prémium fa falpanel termékcsalád egy kis családi vállalkozásból rövid időn belül egy országosan elismert és sikeres Brandé kovácsolódott, ami megreformálta az eddig ismert faldekorációkról kialakított képet minden lakberendezéssel foglalkozó szakember szemében.

A Wallure fa falpanelek teljes mértékben manufakturális körülmények között készülnek, rendkívül tartósak és szinte bármilyen belső tér burkolására alkalmasak.

Minden egyes falpanel valódi fából különleges odaadással készül és ezáltal rendkívül nívós és egyedi látványt nyújt bármilyen falfelületen.

Válassza akár a diófa kontrasztos, mély árnyalatait, vagy a tölgyfa tömör vöröses tónusait, lenyűgöző látványt fognak nyújtani akármelyik modern, vagy klasszikus enteriőrbe, irodába, étterembe vagy nappaliba egyaránt.

Egy kiszerelés tartalma pontosan 1m2 ami 20 db 55 cm x 9,2 cm-es panelt tartalmaz. Felhelyezésük rendkívül egyszerű. Vízszintes és függőleges irányból is használhatók és nagyszerű a hőszigetelő hatásuk. Mindezek mellett a Wallure prémium fa falpanel termékcsalád összes tagjára 5 év gyártói garanciát vállal.


További információ és elérhetőségek:
Weboldal: wallure.eu
Telefonos elérhetőség: +36 70 3189413
Kapcsolattartó e-mail cím: wallurefapanel@gmail.com
Továbbá keresse a Wallure termékcsaládot a Facebookon is!

További cikkek hasonló témában

Egészségesen tiszta otthon

A tisztaság szó félreértelmezése sajnos rendkívül gyakori: a...

Az LG új légkondicionálókkal készült a nyári hónapokra

Energiatakarékosság, csendes működés és az egészségvédelem...

Nem csak szükséges, de otthonunk dísze is egyben!

Ha egy új házat építünk, vagy egy régi ház felújításához kezdünk,...

Hozzászólások