Jelenlegi hely

Illatosan diszkrét luxus

Illatosan diszkrét luxus

Kevés olyan lakberendezési tárgy létezik, mely egyszerre gyönyörködteti a szemet, varázsol kellemes hangulatot, és gyakorol jótékony hatást az egészségre.

A Madebyzen aromadiffúzorai olyan különleges, megbízható, magas minőségű légtér-illatosító készülékek melyek tökéletesen illeszkednek az életterünkbe, miközben terápiás hatású illóolajok párologtatására is alkalmasak. Lássuk csak milyen aromadiffúzor illik a fürdőbe, a hálóba, vagy a dolgozószobába, akár különböző stílusokban is!

Otthonosság elegánsan
Mindenki szeretné otthonosabbá tenni lakását, melyhez a saját illat éppen úgy hozzátartozik, mint a tisztaság, a szépség, a dizájn. A légtér illatosításához használhatunk aroma mécsest, mely a gyertya melegével párologtatja a vízbe cseppentett illóolajokat, vagy a radiátoron lévő vízzel telt párologtató edénybe is tehetjük az esszenciákat, de ha komolyan gondoljuk lakásunk levegőjének természetes illatosítását, akkor aromadiffúzort használunk, mely nem csupán hatékonyabb és biztonságosabb, de jóval elegánsabb megoldás is egyben.

Dióhéjban az aromadiffúzorokról
Az aromadiffúzorok olyan elektromos párásító készülékek, melyek az ultrahang segítségével a vizet, és az abba cseppentett illóolajokat molekuláira bontják, melyek így belélegezhetővé válnak. A diffúzorok hideg párát bocsátanak ki, így a lakások száraz levegőjét egészségesen párásítják. A diffúzorok hatalmas előnye, hogy hőhatás nélkül porlasztják az illóolajakat a levegőbe, így azok instabil szerkezete nem sérül, - szemben az aromamécsesek használatával, ahol a gyertya lángjának hője miatt az illóolajok megéghetnek, módosulhatnak, akár toxikussá is válhatnak, nem beszélve a nyílt láng veszélyéről. A diffúzorok teljesen biztonságosak, akár a gyerekszobában, vagy a hálószobában éjszakára is bekapcsolhatjuk, hiszen minden Madebyzen aromadiffúzor szabadalmaztatott automata kikapcsolóval van ellátva, mely érzékeli, ha a vízmennyiség a szükséges szint alá csökken. Ezek a készülékek tehát frissítik, illatosítják, sőt javítják a belterek levegőjét, mivel ionizátorként is működnek, azaz negatív ionokat bocsátanak ki magukból, melynek számos jótékony egészségügyi hatása is ismert.

Fényűző üvegtől a kézműves kerámián át a bambusz természetességéig
Az Madebyzen aromadiffúzorok amellett, hogy magas minőségű készülékek, kinézetre is különlegesek. A fürdőszoba polcára, vagy a budoárba, jól illik a pompás üvegből készült parfümös fiolát idéző Athena diffúzor, mely halvány szürke és rózsaszín színben is elérhető. Led világítással is működtethető, mely érzéki hangulatot teremthet egy csodálatos illatos éjszakához, ahogyan az üvegbúrán átszűrődő fény pompás árnyjátékot varázsol akár a hálószoba falaira. A nagyobb terekben, például a nappaliban káprázatos élményt nyújt a kézzel készített kerámia diffúzor, mely a Sophie névre hallgat, hiszen az apró, diszkrét lyukacskákon keresztül szikrázó fények egészen különleges hangulatot varázsolnak, miközben mindezt aláfestik a levegőbe porlasztott illatok. A természetes szépséget kedvelők számára a bambuszból készült diffúzorok jelenthetik a tökéletes választást. A válogatott, kézzel leszedett, majd hozzáértő kezek által kifaragott impozáns diffúzorok a luxus kiviteltől, az egyszerű dizájnon át nyújtják a natúr színek és anyagok kedvelői számára a minőséget. Végül a dolgozószobában, vagy a modern nappaliban is szépen mutatnak a modern kivitelezésű, lenyűgöző színekben pompázó Marina diffúzor, melynek búráján a színek lágyan hullámzanak, vagy a zen-t idéző, szakrális geometriai formájú Geo diffúzor.

Még több információ és diffúzor: www.madebyzen.hu

További cikkek hasonló témában

Ceresit CM 16 már „S1” jelöléssel

A Henkel flexibilis burkolatragasztói közt rendkívül népszerű a...

Royal Vinyl - a műanyag falburkolat

Kanadában a Royal Plastic cég pár évtizede, hogy megkezdte a vinyl...

Hozzászólások