Jelenlegi hely

Idén több mint 800-an indultak

Idén több mint 800-an indultak

... Az Ország Boltja címért. Alig 1,5 éves webáruház is dobogós lett „Az Ország Boltja” versenyen. Értékes elismerést kapott a Prímagáz alig 1,5 éve működő webáruháza, a PrimaNet.hu online szakáruház.

Az Árukereső.hu portál által 5. éve meghirdetett „Az Ország Boltja 2015” verseny Otthon, kert és barkács kategóriájában a minőségi díjazottak között a 3. helyet hozták el.

A kezdetek óta növekszik az Árukereső.hu ár-összehasonlító portál által szervezett, „Az Ország Boltja” című verseny presztízse. Idén már több mint 800 online bolt indult a különböző kategóriákban, amelyekben külön minőségi és népszerűségi díjakat is osztanak. Az indulók közt voltak olyan ismert nevek is, mint az Extrem Digital, a JátékNet, a Libri vagy a Shopline. Szinte minden ismertebb bolt, áruház pályázott. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a díjat kifejezetten a vásárlásokat követő elégedettségi kérdőívek, szavazatok alapján adják ki – mondta el az idei versenyről Kolos Gábor, a Prímagáz Kereskedelmi és marketingigazgatója. A cég PrimaNet.hu nevű online szakáruháza az Otthon, kert és barkács kategória minőségi ágán harmadik helyezést ért el.

A vezető hozzátette: a korábban elsősorban a PB-gáz szegmens vezető vállalataként ismert cég alig 1,5 éve indította el online áruházát, ezért különösen büszkék rá, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült előkelő helyet kivívniuk a szoros és nagy múltú szereplőket is felvonultató mezőnyben.

További cikkek hasonló témában

Fantasztikus Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral!

Már hagyománnyá vált a 20. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-...

A napkollektor beépítése és működése
Manapság egyre erősebb az érdeklődés a...
Frissitő italok
Az ásványianyag-, nyomelem- és vitaminhiány...

Hozzászólások