Jelenlegi hely

Hőkamerás vizsgálatokkal egy energiatakarékosabb jövőért!

Hőkamerás vizsgálatokkal egy energiatakarékosabb jövőért!
A lakosságnál ugyanúgy, mint a cégek körében is felteszik a kérdést, hogy hol lehetne megtakarítani. Az épületek rezsi jellegű kiadásai nagyon magasak. A gáz, villany, víz számlák évente 1-2 alkalommal nőnek. Megállíthatatlan ez az egész? Sajnos egyik oldalról igen, továbbra is nőni fognak ezeknek az árai. A másik oldalról épületeink energiatakarékossá tételével viszont jelentősen csökkenthetjük kiadásainkat! Ráadásul a költségcsökkentésen túl óvjuk környezetünket is, a kevesebb égéstermék légkörbe juttatásával.
Cégünk, a HőtérképKészítés Kft. segít megtervezni a felújításokat. Hőkamerás vizsgálattal pontosan megállapítható az épületekből elszökő energia iránya. Az épületek vizsgálata után megtervezzük Önnek a felújítás fontossági sorrendjét, árkalkulációval és körülbelüli megtérüléssel. A tervezet után Ön akár velünk is elkészítheti a munkálatokat vagy más kivitelezővel is dolgozhat, a tanácsainkra mindig számíthat. Web áruházunkon keresztül kényelmesen megvásárolhatja a szükséges hőszigetelő építőanyagait is. Törzsvásárlóinknak jelentős kedvezményt adunk a szigetelőanyagok árából. A hőkamerás szolgáltatásunkat kulturált, megfizethető áron kínáljuk.
 
Épületek hőkamerás vizsgálatánál külső-belső vizsgálatot végzünk. A megfelelő vizsgálati eredményhez legalább 15 C fok hőmérséklet különbség szükséges. A külső oldalról a falak mellett a lábazatot és a nyílászárókat is hőkamerázzuk. Erről a feléről láthatjuk a meleg kisugárzás mértékét.
A belső oldali hőtérkép készítésénél a határoló falak, a nyílászárók, a födémek vizsgálatát végezzük. Erről a feléről többek között a visszahűléseket, a gyengén záródó nyílászárókat, üvegeknek a szigetelőképességét, a födémszigetelések minőségét állapíthatjuk meg. Padló és falfűtések hőtérképét is elkészítjük.
A vizsgálatok függvényében tanácsot adunk a hibák kijavítására.
Cégünk a hőkamerás vizsgálatok mellett, műszeres U-érték (hőátbocsátás) méréssel és anyagok nedvesség mérésével is foglalkozik.
Célunk a szolgáltatásainkat igénybe vevő emberekkel a folyamatos kapcsolattartás, a felmerülő problémák megoldása. A kint levő energetikai pályázatokról tájékoztatjuk ügyfeleinket.

 
A penészesedés elleni harcban is nagy szerepe van a hőtérkép készítésének, a belső páratartalom és harmatpontméréssel kiegészített vizsgálatok megadják a penészesedés kialakulásának az alapját. Ezek függvényében pedig tanácsot tudunk adni a penész, akár végleges eltüntetésére is.
 
Az épület vizsgálatok mellett foglalkozunk gépek, villamos kapcsolószekrények bemérésével is. Referenciáink között a nagy papírgyárak mellett, kisebb-nagyobb üzemek is megtalálhatók.
 
További érdekességekért látogasson el honlapunkra www.hoterkepkeszites.hu.

További cikkek hasonló témában

Inarchi
A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria...
Képkeretezés mesterfokon

Egy megfelelően kiválasztott képkeret a lakás dísze lehet...

Vetésforgó, talajvédelem, komposztálás

Megjelent a Magyar Biokultúra Szövetség „Ökoporták kialakítása”...

Hozzászólások