Jelenlegi hely

HIÁNYPÓTLÓ KŐ- KINCSEK EGY MAGYAR MANUFAKTÚRÁTÓL

HIÁNYPÓTLÓ KŐ- KINCSEK EGY MAGYAR MANUFAKTÚRÁTÓL

Az Otti Manufactura elsősorban különleges kvarcbeton burkolatok gyártásával, tervezéssel, és kivitelezéssel foglalkozik.

Az Otti kövek az otthon számos szegletében segítséget nyújtanak a padlótól a lábazaton át a falak-homlokzatok dekorálásáig, készítünk ajtó-ablakkereteket, lépcsőlapokat, kerítés fedlapokat, térkövet ...
Burkolataink egyszerre hagyományt és modernitást tükröznek, látványukban kényeztetik a szemet.
 
Nevesítve néhány termékünket bemutatjuk dióhéjban:

Terrakotta: az égetett agyag meleg otthonossága. (az ókori civilizációk is használták az élet számtalan területén. Korsókat, tetőcserepet, hangszert, építőanyagot, vagy akár burkolatot készítettek belőle) Ennek megfelelően az agyag, bézs, vörös, narancssárga, vagy bordósbarna színek dominálnak.Terrázó, és rekeszöntéses cementlapok: Minták, színek, szimbólumok hordozója. Százharminc színünk is kevés sokszor, hiszen ahány ház, annyi elképzelést tudunk kielégíteni!


Mozaik: Kisebb méretű burkolatok, melyekkel antik kultúrák, törökfürdők mesebeli világát hozhatjuk vissza modern köntösben. Igazi luxushangulatot teremtő naturális, vagy éppen ellenkezőleg; gazdagon díszített mozaikok is találhatóak az Otti Manufacturánál.
 


Pietra lapok: kőszínekkel elért harmónia, természetesség, nyugodtság. A Pietra szó követ jelent, és valóban ez a burkolat emberi kéz által megmunkált faragott köveket utánoz. Színben és felületben egyaránt gazdag választékkal rendelkezünk mészkő, homokkő és travertin-hatású felületekkel, pasztell színekkel.  

 Lisztellók - mint kiegészítő termékek - általában kisebb méretű, párhuzamos oldalakkal rendelkező profilozott dekorcsíkok. Mondhatnánk úgy is: "kőstukkók".Sokszor funkcionális, néha dizájnelemek. Dekorálhatnak oszlopokat, sarkokat, vízszintesen és függőlegesen oszthatják a falfelületeket.


 
Sarok elemek:Falikutak, kaspók, térkő stb.
 
 


Részletesebb információkért kérjük tekintsék meg honlapunkat:
https://www.ottiburkolat.hu/

További cikkek hasonló témában

Szakmai Konferencia és a Tervezők Bálja

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), mint országos...

Medencefedések

A medencetakarás nagyon fontos kültérben és beltérben egyaránt. A...

Veszélyes LED reflektor az internetről!

Nem újdonság, hogy az interneten bármi megvásárolható, azonban nem...

Hozzászólások