Jelenlegi hely

Határtalan dekorációs lehetőségek a Voravannal

Határtalan dekorációs lehetőségek a Voravannal

Aki minimális energia befektetéssel szeretne látványos változást elérni, annak kitűnő választás a számos nemzetközi design díjat elnyert Voravan dekorációs termékcsalád, melynek 3 dimenziós elemeivel saját képzeletünk szerint díszíthetjük otthonunk minden szegletét.

Személyiségünk valamelyest él otthonunkban is, hiszen a berendezés, a színek tükrözik egyéniségünket. A Voravan termékcsalád különlegessége, hogy az önmagukban is mutatós darabokat egymásba illesztve variációk végtelen sokaságát tudjuk megalkotni. A Voravan rugalmas anyagból lett kialakítva, így a dekorációban való felhasználása szinte bármilyen felületen megvalósítható. Használhatjuk a falak művészi díszítésétől a tükrök, ablakok dekorálásán keresztül egészen egy fürdőszoba, vagy akár egy teljes nappali átváltoztatásáig – a lehetőségeknek csak képzeletünk szabhat határt.Állatos figurákkal gyermekeink szobáit díszíthetjük, és ha megunjuk, egyszerűen levesszük, átvariáljuk, vagy esetleg új termékekkel kiegészítjük azokkal.
 
A Voravan kollekció számtalan formát és anyagot kínál, melyek segítségével klasszikus, elegáns, vagy akár antik jellegű dekorációval tudjuk ékesíteni az egyes helyiségeket. A metál felületű Voravan antik hatást kölcsönöz, míg a bársony finom, elegáns hangulatot áraszt. A natúr felületű Voravan ezeknél visszafogottabb, ugyanakkor a széles színválasztékból mindenki megtalálja a dekorálandó felülethez legjobban illő színt.
 
A Voravan felrögzítése igen egyszerű, csupán kétoldali ragasztóra, vagy a termékek között megtalálható tapadókorongra van szükség. A rögzítés előtt érdemes kirakni a földön a kívánt mintát. A Voravan strapabíró anyagból készült, tisztítása sem okoz problémát, ezért hosszú ideig lehet otthonunk dísze! Felhasználható kültéri dekorációhoz is, nem szívja magába a nedvességet, és ellenáll az időjárási viszonyoknak, legyen az hó, eső, vagy napsütés.
 
 
Íme néhány tipp:

Nappalinkban szőnyegként használható:

Kültéren is használható, mert a nedvességet nem szívják magukba

Az étkező asztalunk dísze lehet
Falakat ízlésünk szerint dekorálkatjuk

A Voravan termékek ajánlott fogyasztói ára 3990 Ft-tól indul (10 db/doboz).
 
 
Győződjön meg Ön is a Voravan végtelen felhasználási lehetőségeiről a www.voravan.hu honlapon.
 
Kérdéseivel vagy rendelési igényével keresse a Voravan kizárólagos forgalmazóját, a La Belle Kft.-t (1095 Budapest, Soroksári út 60.; Tel.: 06 1 347 0800, www.labelle.hu)

További cikkek hasonló témában

AIR WOLF - légtisztítás felsőfokon

Napjainkat bámulatra méltó technikai fejlődés jellemzi, emellett...

Az egészséges otthon koncepció eleme

Aki ma egészségről beszél, mondanivalója többnyire...

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról!

A szellőztetés könnyű és kényelmes...

Hozzászólások