Jelenlegi hely

Gyors megoldás hosszú távra!

Gyors megoldás hosszú távra!

A németországi, 30 éves múltra visszatekintő Anton Schöb GmbH a több tízezer beépített lépcsőjével az ország egyik vezető falépcsőgyártója. Magyarországi üzemében hat éve készülnek exportra és hazai forgalmazásra tömörfa lépcsők, egyedi méretek szerint, a lépcső tervezett helyéhez alkalmazkodva.

Hagyományosan a Schöb különös gondot fordít a faanyag kiváló minőségére, sajátos szépségének az igényes megmunkálás és felületkezelés révén való kiemelésére, hangsúlyozására. Hat különböző fafajtából választhat a megrendelő legnépszerűbb a gőzölt bükk, amelyek színezhetők, pácolhatók is, kívánság szerint. A lépcsőelemek az üzemben kapnak selyemfényű, kopásálló lakk felületkezelést.A lépcső konstrukciója, illetve gyártási technológiája kiküszöböli a nyikorgást, recsegést, de még a dübörgést is nagymértékben csillapítja. Ezek a lépcsők öntartó szerkezetűek, beépítésük fal- és padlókárosítással nem jár együtt, ezért az építkezés befejező szakaszában, falfestés után is szerelhetők. Előnyös lehet az építkezés korai szakaszában való részleges beépítés is, ilyenkor a tartószerkezetet gondosan becsomagoljuk, ideiglenes fenyő járólapokkal látjuk el, így kiválthatunk vele létrát, állványzatot.
A Schöb lépcsőinek két alaptípusa a CASA és a NOVA, azaz az alsó- illetve oldalpofafás szerkezet, amelyek egyszerűek, jól variálhatók, gyorsan beépíthetők, szinte minden lépcsőhelyre megfelelőek. Nagy formai változatosságot eredményez az alaptípusokon belül az egyedi tervezés, amely helyszíni felmérés alapján számítógéppel készül. Növeli a változatosságot a korlátelemek gazdag választéka. Sokféle belsőépítészeti elváráshoz, egyéni ízléshez, nagyon különböző enteriőrök stílusához alkalmazkodnak. Az erős és könnyed szerkezet különösen jól mutat nyitott terekben.A beépítés a megrendeléstől számított 6-8 héten valósul meg. A megrendelő a felméréstől a készre szerelésig mindent egy kézből kap, így a garancia könnyen érvényesíthető.Információval szolgált:

GARÁDICS Bt.

További cikkek hasonló témában

Trópusi fából fapadlót - egy új generáció elvárásainak

A gumifát az előnyös tulajdonságai, mint alacsony sűrűség,...

Kimeríthetetlen segítség a kiskertben
A kiskerttulajdonosok pedig arra vágynak, hogy...
Tévesen becsülik meg...

Egyes hőszigetelési módszerek hatékonyságát túl, a teljes...

Hozzászólások