Jelenlegi hely

Esküvő a kerti sátorban

Esküvő a kerti sátorban

Sok lehetőség van az esküvő megszervezésére kültéri környezetben. Az esküvői szertartást megvalósíthatja kertjében vagy a kedvenc parkjában is.

Ha kültéri esküvőt tervez, akkor mindenképpen esztétikus és praktikus tetőfedést kell létrehoznia. A kerti sátrakat bárhová el lehet helyezni. A legnagyobb előnyük az összecsukható szerkezet. Különböző méretben és kivitelben kaphatók. Akár kerti esküvőt ünnepel a családjával, vagy egy elegáns pompás esküvőt, biztosan értékelni fogja a sátor sokoldalúságát.

A szilárd és egyenes padló nagyon fontos. A táncparkett létrehozására különféle paneleket, padlóburkolatok használhat.
 
A kerti sátor előnyei

A kerti sátor nemcsak a nagy nyári forróságtól, hanem a váratlan nyári vihar és a nem kívánt rovarok ellen is megvédi Önt. Romantikus légkört teremt pillanatokon belül, és nyár estéken kényelmesen étkezhet a sátorban.
A sátor mérete a vendégek számához igazítható. Egyszerűen több sátrat is összevonhat és így nagyméretű sátrat alakíthat.
A legtöbb esküvői terem két helységből áll, tehát ha azt akarja, hogy a vendégek egy helységben legyenek, a kerti sátor remek választás. A sátrak könnyen szétrakható, és nincs belső akadályuk mind például az oszlopok.
A sátor falai eltávolíthatók, ezeket teljesen eltávolíthatja a sátorról és így egy nyitott sátrat hozhat létre.További nagy előnye, hogy egész évben használhatja a sátrat. A sátrak télen fűthetők, nyáron pedig légkondicionálót használhatnak bennük.
Megfelelő dekorációkkal és lámpákkal a sátor kiváló romantikus pihenőhelyé válik.
A sátrat kidíszítheti ízlése szerint. Használhat esküvői dekorációkat, például szatén szalagokat, gyertyatartókat vagy lámpákat, fenséges csillárokkat, hófehér párnákat vagy függönyöket. A fákat apró kis LED égőkkel díszítheti.
Az esküvő a sátorban nem mindennapos. A fákon lógó lámpák és a virágok illata egy meseszép hangulatot teremt, amely nélkül nemlehet elképzelni a romantikus esküvőt.

További cikkek hasonló témában

Fantasztikus Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral!

Már hagyománnyá vált a 20. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-...

Designpadló betonból a gyakorlatban

Hogyan válasszunk kivitelezőt?
Többféle padlócsiszolási...

Az év koncertjére készül Anastacia Budapesten!

Az aranytorkú énekesnő június 22-i fellépése, látszólag csak egy...

Hogyan hozzuk rendbe a régi falakat?

Régi épületek esetében gyakran szokott problémát okozni, hogy...

Hozzászólások