Jelenlegi hely

Elleci mosogatótálcák OLASZORSZÁGBÓL

Elleci mosogatótálcák OLASZORSZÁGBÓL

25 éves tapasztalat- Olaszország PIACVEZETŐ kompozit mosogatótálca gyártója!

Az Elleci több mint 25 éve gyárt mosogatótálcákat. Az évek alatt az Elleci a mosogatás ágazatában az olasz kiválósá- got képviseli, a hagyományt és az innovációt, tanúsítványokkal igazoltan, 100%-os „Made in Italy” módon ötvözve. Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva, a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva a végeredmény nem más mint: szabadalmak, egyedi anyagok, színek és formák széles választékát nyújtó kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek.

Miért az ELLECI?

80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál több mint 1000 féle mosogatótálca
3 féle anyag, 20 szín, 15 különböző család, egyedi elektro-mosogatótálcák
20 illetve 10 év garancia a mosogatótálcákra
egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál
25 éves tapasztalat, egyedi fejlesztésű granitek, metaltek, keratek plus mosogatótálcák

Öntési eljárás a G.P.S. Rendszerrel - ELLECI SZABADALOM
25 éves tapasztalat- Olaszország PIACVEZETŐ kompozit mosogatótálca gyártója!
2000-ben az Elleci forradalmasította a kompozit mosogatók gyártási technológiáját, és szabadalmaztatta a GPS (Granitek Termelési Rendszer), ami egy innovatív termelési rendszer, amely az ágazat referenciaértéke lett.

Ez egy olyan rendszer, amely még mindig kiemelkedik a
nemzetközi ipari környezetből, mint az olasz kiválóság példája.

A rendszer egyedülálló jellemzője, az öntőformák dinamikus forgatása, amely lehetővé teszi a mosogató teljes felületén a massza egyenletesebb eloszlását.

Ez azt jelenti, hogy a mosogató jobban ellenáll a hősokknak, ütéseknek, karcolásoknak, és felületét könnyebb tisztítani.

Felhasznált anyagok a mosogatótálca gyártásban

Az Elleci mindig is elkötelezett volt a minőség javításában, és ennek a törekvésnek az eredményeképp számos új anyag született, melyet felhasználtak a mosogatók gyártásához.  Az  Elleci  anyagok  rendkívüli  értéke  a  töretlen és szorgos kutatás gyümölcse. Az új technológiák és anyagok folyamatos fejlesztése révén az Elleci olyan úttörő és különleges anyagot vezetett be, amely eddig sosem látott jellemzőkkel bír. Színek, amelyek soha nem fakulnak  meg.  Szépség  és  tartalom,  forma  és  funkció,  100%  -os  nagyfelbontású,  hihetetlen  vizuális  élmény.   Az Elleci tapasztalata és technológiája most létrehozta a jövő anyagát, ami átírja a szabályokat, és új viszonyítási alapot ad a Teljes Fehér és Teljes Fekete kifejezésnek.
Kerámia nanorészecskék + 6 úttörő akrilgyanta elegye, az Elleci új, anyaga a KERATEK PLUS.Megragadja az ember figyelmét, mindenkit arra késztet, hogy megérintse. Esztétikus megjelenést kölcsönöz, az acéllal megegyezô kiváló alkalmazhatósággal, azonban a Granitek sokoldalú és praktikus használhatóságával. A termék különlegességét a masszához hozzáadott fém részecskék adják, melyek a külsô felületet csillogóvá és fényessé teszik.   A cél egy különleges metál effekt elérése. A többszöri felületkezelés, különleges külsô felület révén a mosogató a konyha más acél elemeihez is kiválóan illeszkedik.A Granitek továbbfejlesztésével sikerült a részecskék méretét tovább csökkenteni, így jelentősen mérséklődött az anyag porozitása, melynek eredményeként a felület tisztítása még könnyebbé vált. A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kihasználva a gránit kiváló képességeit: ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb ütődéseknek és a legdurvább ütéseknek is, miközben a terméskő hatását kelti.
A GRANITEK a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minôségi tulajdonságokkal bír: nagyfokú ellenállóképesség jellemzi a magas hômérséklettel, a karcokkal és az erôs, durva ütésekkel szemben.

weboldal:
www.ellecimagyarorszag.hu

forgalmazó:
Multikomplex Budapest Kft.

bemutatóterem:
1211 Budapest,
Mansfeld Péter utca 27.

További cikkek hasonló témában

Régiből újat, másképp

Előző értekezésünkben egy régi ház átalakítását taglaltuk...

Hozzászólások